να φανταστείς Σταύρο, τωρα είμαι έγκυος και πάνω που έλεγα ότι θα με αφήσουν οι βλακείες με τη νοσοφοβία έχω γίνει χειρότερα..εύχομαι η κορη μου να μη μου μοιάσει!!
Printable View
να φανταστείς Σταύρο, τωρα είμαι έγκυος και πάνω που έλεγα ότι θα με αφήσουν οι βλακείες με τη νοσοφοβία έχω γίνει χειρότερα..εύχομαι η κορη μου να μη μου μοιάσει!!
Γερό να είναι το παιδί που περιμένεις και πάντα ευτυχισμένη!
Τα Tests δεν σταματάνε ποτέ μέχρι να πειστούμε πως είμαστε ΟΚ!!
Αχιλλέα πως πας με τον οισοφάγο?Καταπίνεις τώρα καλά ή παραμένει το πρόβλημα?
Σταυρο μια χαρα καταπινω .μερικες φορες νομιζω οτιεχω δυσπνοια αλλα μαλλον ειναι αγχος.οι συσπασεις στιςγαμπες συνεχιζονται αλλα οκ.τι σε κανει ναπιστευεις οτι μια εξετααση θα σε ηρεμιση;φαυλος κυκλος το περασα και το ξερω.απ τι στιγμη που μπηκες ιντερνετ τον ειπιες.δεν θελουμε εξεταση κανενος ειδους πλην ψυχιατρικης.για αυτο γραφεις εδω και συ και ολοι μας.
Παιδια τι κανετε?Αχιλλεα πως παμε?εχω ειμαι πολυ καλυτερα.εχω βεβαια τις συσπασουλες μου κ εδω κ μια βδομαδα δυσπνοια..αλλα εχω πειστει πια οτι δεν εχω κατι..βαρεθηκα να ασχολουμαι κ πανω απ ολα δεν μπαινω στο ιντερνετ να διαβασω...
ευχαριστώ πολύ παιδιά! να είμαστε όλοι καλά! και να σταματήσουμε να βασανίζουμε τον εαυτό μας!!!
Δύσπνοια?Νέο σύμπτωμα αυτό?Βλέπω διευρύνεται η γκάμα!
Εγώ έχω στερέψει,είμαι μεταξύ τρόμου και μυικών συσπάσεων!
Από βροχούλα πως πάμε?
Αχιλλέα δεν σε φοβάμαι εσένα.Με 17χλμ στο ενεργητικό σου,νομίζω πως δεν έχεις θέμα...
Βρήκα ενδιαφέρον άρθρο για μένα...
Είναι γνωστό πως πάσχω από Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή (Generalized Anxiety Disorder) αλλά ηλεκτρομυογραφική μελέτη του τρόμου στους ασθενείς αυτούς δεν ήξερα πως είχε γίνει...
Βρε τι μαθαίνουμε....Πάλι καλά που υπάρχουν και άρθρα που μας καθησυχάζουν κάπως...Ενισχυμένος φυσιολογικός ο τρόμος λοιπόν σύμφωνα με το ηλεκτρομυογράφημα...Και είναι τρόμος κίνησης και όχι ηρεμίας.Μου ταιριάζει αυτό.
Λέει πως το Xanax έχει αποτέλεσμα στον τρόμο (Alpazolam) αλλά εγώ δεν το παίρνω διοτί αν δεν με πιάσει,τότε είναι που θα αγχωθώ περισσότερο!Χα χα!
<<Our results revealed a postural and kinetic tremor with characteristics of an enhanced physiological tremor. Tremor involved only upper limbs and no other body parts. Treatment with propranolol or alprazolam had similar favorable effect on tremor. In conclusion tremor in generalized anxiety disorder is an enhanced physiological tremor. The kinetic tremor disturbs patients and particular tremor treatment with propranolol or alprazolam should be applied.>>
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17375876
Σταυρο μονο που το λες οτι φοβασαι μην σε πιαση δεν θα σε πιαση.και απο τι στιγμη που δεν εισαι δυσλειτουργικος με το αγχος σου μην παιρνεις .εγω πειρα γιατι ειχα το χαλι μου το μαυρο.αλλα αν τρομο εννοείς το τρεμουλο η αγχωδη διαταραχη εχει.και γω εχω τρεμουλο.α και κατι αλλο ΚΟΨΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.θα σε κανει περισοτερο βλαμμένο. Και μαλ...........α.συνελθε .συγνωμη για τον ορισμο αλλα ειμαι παθών. Και αισθανομαι ο μεγαλητερος μαλ...........ς της υφηλίου.
Πως εισται ρε παιδια; .τι μας τρεμει σημερα;Σταυρο ακομα κοιτας στο ιντερνετ;
Κάπως καλύτερα θα έλεγα..Βασικά ο χρόνος είναι σύμμαχος.Όσο περνάει και δεν παρατηρούνται μουδιάσματα,μυικές αδυναμίες κτλ,ξεθωριάζει από το μυαλό η φοβία...
Εγω παιδια ειμΙαι εντελως καλα..η αγωγη η καινουδγια εδρασε..δεν φοβαμαι τιποτα πια κ δεν με ξαναβαζει κατω αυτο το θηριο.επαθα υποτροπη πηρα αγωγη σωστη κ τελος.ευχομαι ολοι να ειστε καλα..
Μπράβο Τζίνα!Χαίρομαι!
Tζίνα μπορείς να μας πεις την καινούρια αγωγή ή αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό??
;)