χαίρομαι πολύ για σένα..... μου αρέσει που μετράς τα άτομα όμως!!!!!!!!!!!!!! χαίρομαι που χαίρεσαι γιατί πρέπει να έχεις περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό...........
Printable View
χαίρομαι πολύ για σένα..... μου αρέσει που μετράς τα άτομα όμως!!!!!!!!!!!!!! χαίρομαι που χαίρεσαι γιατί πρέπει να έχεις περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό...........
εχεις δικιο alalumaki
και εγω θελω να ξεκινησω γυμναστηριο. μου ειπε η διαιτολογος μου να κανω 2-3 φορες την βδομαδα απο μια ωρα διαδρομο ( μονο αυτο προσ το παρον οχι οργανα) μου εκανε λιπομετρηση και ειδε πως ο βασικος μεταβολισμος μου ειναι μονο 1050θερμιδες :(
nai den mporeis na fadasteis.o xwrismos kai alla pola.x8es h mana m kodepse na minei sto topo ekane palindomish stomaxou alla tora ola kala.:)
euxome k se sena na pane ola kala kai na mhn ipokipseis giati meta den exei gyrismo oso afora ta kila sou.mhn katastrepses ton kopo p ekanes na xaseis auta ta 7-8 kila .
telika to gourounaki mou einai poli trelo.exei orea mousouda xixix
τελικα ολοι μας σχεδον εχουμε περασει απο καποιες ψυχοφθορες καταστασεις και φτασαμε σε αυτα τα κιλα...
αυτες οι καταστασεις ομως καμια φορα μας κανουν πιο δυνατες, τουλαχιστον εγω ετσι νοιωθω τωρα...
πιο δυνατη, και το κυριοτερο ανακαλυψα ποιοι ειναι οι πραγματικοι μου φιλοι!!!!
αληθεια το γουρουνακι πως το εβαλες στην υπογραφη σου? απο ποια σελιδα το κατεβασες?
ναι κάτι έχω διαβάσει απ' αυτά που γράφεις, έχεις καλές σχέσεις τουλάχιστον με τον πρώην άντρα σου, γιατί έχετε και ένα παιδάκι.....
ζωίτσα η διαιτολόγος σου είπε ότι αν κάνεις άλλη γυμναστική εκτός από διάδρομο θα μπλοκάρει ο μεταβολισμός σου? ρωτάω γιατί σκέφτομαι να κάνω power plate, είχα ξανακάνει πρόπερσι και ενώ είχα σφίγγσει πολύ δεν έχανα...
ζωίτσα εσένα σε πιάνουν ακόμα τα χάπια ?
ναι. εγω την ρωτησα για αεροβικη να κανω.. και μου ειπε οχι. προς το παρον μου ειπε μονο διαδρομο. και αργοτερανα κανω καποιου αλλου ειδους ασκησης.. τωρα το ποσο αργοτερα δεν το προδιορρισε...
δεν την ρωτησα για καποιο αλλο ειδος ασκησης. αν θελεις μπορω να την ρωτησω την αλλη βδομαδα γιατι τωρα ειναι στο εξωτερικο για ενα σεμιναριο... γενικα ειναι πολυ ψαγμενη και γι αυτο μου αρεσει. τρεχει συνεχως σε σεμιναρια και ενημερωνεται
nai exoume poli kales sxeseis gia xarh tou paidiou mas.o alex argise na kautiriasei ta legomena mas shmera.mhpos einai arrwstos?axxaxaax.
ναι ευτυχως ακομη με πιανουν και χωρις καμια παρενεργεια...
εκλεισα ενα μηνα και ακομη τηρω το διαιτολογιο.ακομη και χθες που δεν τα πηρα ημουν οκ. παρολο που ημουν σε τραπεζι και ειχαν ενα σωρο φαγητα μπορεσα ανετα να κρατηθω και να φαω μονο τη μεριδα μου..
εφαγα βεβαια και γλυκακι... αλλα οκ :p
πέρνεις των 10?
ναι
γουρουνίτσα ευτυχώς που έχετε καλές σχέσεις για το παιδάκι σας.....