Κάποια σαπίζει στον ύπνο ή μου φαίνεται; Κι εσύ,τέκνον Βρούτε;Quote:
Originally posted by klm
Στις 6:30 σηκώνομαι ...
Printable View
Κάποια σαπίζει στον ύπνο ή μου φαίνεται; Κι εσύ,τέκνον Βρούτε;Quote:
Originally posted by klm
Στις 6:30 σηκώνομαι ...
Καλημερά Ναντίν!!!!!!!!! Μου την είχες στημένη σήμερα. Δεν εργάζομαι αφου.........Παρόλα αυτά σηκώθηκα 7:30. Εσύ ακόμα δε πήγες για ύπνο ή ξύπνησες νωριτερα από εμένα;
Δεν εργάζεσαι αφού(έτσι στο τέλος της πρότασης μπαίνει το "αφού"!Σωστή!)
το ξέρω,αλλά κι όταν δεν εργάζεσαι πάλι τόσο πρωί σηκώνεσαι;Έλεος!
Όσο για τα δικά μου τα χαμπάρια...Για να δω πόσο καλά με ξέρεις...Μάντεψε!
Μια ανεκπλήρωτη επιθυμία μου τα ττελευταία 10 χρονια είναι να κοιμηθώ μια μέρα μέχρι το μεσημέρι άντε μεχρι τις 11-12, όπως τότε στη Θεσ/νικη. Δυστυχως, χωρις να το θέλω μέχρι τις 8 έχω σηκωθεί (να φανταστεις και σε διακοπες......πικρα σου λέω) Η ερωτηση μου "ή ξύπνησες νωριτερα από εμένα"ήταν ρητορική, η απάντηση είναι γνωστή αλλα έπρεπε να το ρωτήσω...γιατί ήθελα βρε παιδάκι μου να βάλω το διαζευκτικό "ή".
Quote:
Originally posted by klm
Η ερωτηση μου "ή ξύπνησες νωριτερα από εμένα"ήταν ρητορική, η απάντηση είναι γνωστή αλλα έπρεπε να το ρωτήσω...γιατί ήθελα βρε παιδάκι μου να βάλω το διαζευκτικό "ή".
:) Bάλε ό,τι θέλεις,καρδιά μου! Ή...ακόμα καλύτερα,μη βάζεις τίποτα! :P
Kαλημερα!!!!!!!σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη εχασα ακομα 1 κιλακι!!!!!!!!!
πορκι πολυ χαρηκα για τα ευχαριστα νεα! παντα τετοια σου ευχομαι!!
Συνεχισε οπως το πας και ο δρομος θα σε βγαλει σιγουρα κατευθειαν πανω στο στοχο!!
Μπραβο και παλι!!
κοριτσια καλησπερα και απο εμενα!
σημερα ,μολις πριν λιγο μπηκα στο πειρασμο να ζυγιστω εστω και αν ειναι βραδυ.δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι αυριο το πρωι... η ζυγαρια εδειξε 100,3 που σημαινει 1 κιλο και 300 γρ λιγοτερα απο την προηγουμενη φορα...καλα τα πηγα...ισως να εχω χασει και κατι παραπανω γιατι πλησιαζουν αυτες οι μερες του μηνα και εχω πρηστει λιγακι...
αντε να κανουμε υπομονη και θα τα καταφερουμε ολες!!!!!!
φιλακια!!!!!!!
Καλησπερα κοριτσια.
Μπράβο Ξενακι μου!!!! ημουνα σιγουρη οτι αυτη την βδομαδα θα χτυπαγες -2 τουλαχιστον... αντε ζηλεψα κι εγω, την αλλη βδομαδα θα εχω κι εγω απωλεια!!!
αλλα νομιζω αλλο ενα κοριτσακι ειναι -1 κιλο... συγχαρτηρια και σε σενα γλυκια porki και συντομα στον στοχο σου!
Ναντιν μου τι θελεις τωρα? να σου κανω για αλλη μια φορα ερωτικη εξομολογηση? αφου το ξερεις πως εσενα μονο αγαπω, εσενα μονο θελω και οπου πας θα παω οπου ζεις θα ζω... ειμαι δεμενη με την ομαδαR και δεν την προδιδω με τιποτα... απλα καπου πρεπει να γραφω και τι τρωω, μηπως και ντραπω και σταματησω τον κατηφορο... αλλωστε οπως εχω ξαναπει ανηκω στην ομαδα R γιατι παιρνω τα χαπακια μου.... και γραφω ομως και στους WW γιατι μετραω ποντους.
sabe μου χρονια πολλα και καλα στον αγαπημενο σου!!!
Καλημέρα καμηλιέρη,
καμηλιέρη καλημέρα!
Πώς είμαστε σήμερα;
Kαλημέρα κορίτσια. Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες. Εγώ έκανα μια φοβερή και τρομερη παρασπονδία χθες: 2 μεγάλα κομάτια χαλβά σιμιγδαλένιο. Δε μπόρεσα κορίτσια να του αντισταθώ. Μέχρι εκει ήταν οι αντοχές μου. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και μέρα ζυγίσματος η αυριανή. Ναντίν μου αγαπημένη, αλήθεια πως και έτσι πρωί-πρωί;
Ε,είπα μια μέρα να δω κι εγώ την ανατολή του ηλίου...
Τι είναι τέλος πάντων αυτό το φοβερό και τρομερό θέαμα...
Καλό είναι,δε λέω,αλλά όχι και να χάνεις τον ύπνο σου γι'αυτό...
καλόόόό!!!! Τη καλημέρα μου, φιλιά πολλά, ξεκινάει ο αγώνας.
Τρέξε,Λόλα,τρέξε!Quote:
Originally posted by klm
Τη καλημέρα μου, φιλιά πολλά, ξεκινάει ο αγώνας.
http://www.musicheaven.gr/html/modul...1201640464.jpg
Καλημέρα καμηλιέρη,καμηλιέρη καλημέρα,συγχωρείσαι για τον χαλβά,μόνο άμα μου φέρεις κι εμένα
έναν περιποιημένο και μάλιστα τώρα αμέσως,καθώς μου άνοιξες την όρεξη!Κι επειδή ακόμα πρωί είναι,
συνόδευσε τον με καμιά ωραία πιτούλα από τα χεράκια σου,κατά προτίμηση πρασοτυρόπιτα!
ʼντε κι έναν γαλλικό,που έχω πάρα πολύ καιρό να πιω καφέ...Μη βγάλει κόκαλα όμως,ε;
Ήλιε μου,ήλιε μου,βασιλιά μου!Είδες τι καλά που πήγε το ραντεβού με τον διαιτολόγο κι αγχωνόσουν;
Συγχαρητήρια για το κιλάκι και σιγά σιγά να το συντροφεύσουνε κι άλλα 24 όμοια του!Σα να σε βλέπω ήδη πιο λαμπερό!
Ξένια,εσένα δε σου επιβραβεύω την παρασπονδία9σιγά μη με τουμπάρεις εμένα σαν τους άλλους)!
Την Παρασκευή θα σου δώσω και φιλιά,αλλά σήμερα δεν άκουσα και δεν είδα τίποτα,κοτσιδοκόριτσο!
Μαρικάκι,έτσι,έτσι,στην τσίτα σε θέλω συνέχεια να μου απολογείσαι...Αν περιμένεις έλεος από μένα λάθος πόρτα χτυπάς καλή μου...
Σίγουρα κατάγεσαι από την Κρήτη κι όχι από τη Ρόδο;Σαν τον κολοσσό ακούγεσαι με το ένα πόδι εδώ και το άλλο απ'την άλλη...
Τώρα το πώς είναι πρέπον να έχουν τα ποδαράκια τα καλά τα κοριτσάκια σύμφωνα με το savoir vivre είναι ένα άλλο θέμα...
Σαμπίνα μου,πώς τα περάσατε προχθές στα γενέθλια;Βοήθησες τον καλό σου ν'αναβιώσει τη μέρα εκείνη;Ξαναγεννήθηκε;
Χανελέλι μου,σαν πολλή σιγή δεν έπεσε;Τα τρίψαμε τα πατώματα,τελείωσαν απ'όσο γνωρίζω...Πιάσαμε το πιπέρι τώρα;
Υπερκαταναλωτικό κορίτσι,είσαι έτοιμο για την αυριανή μέρα;Μάσκες προσώπου,αποτρίχωση,μαλλί,� �ύχι,όλα στην εντέλεια;
Μου ετοιμάστηκες κατάλληλα για την πρώτη μας φορά;Ξέρω πως δε θα είμαστε τα δυό μας,αλλά ποτέ δεν ξέρεις ένα ραντεβού πώς θα εξελιχθεί...
Αλαλουμένια μου,καλή δύναμη σήμερα,καρδιά μου!Όλα να πάνε μια χαρά με το χειρουργείο της μανούλας σου και γρήγορα σιδερένια!
Επειδή είμαι μακριά και δεν μπορώ να φέρω γλυκά και λουλούδια,σου δίνω ρεπό άμα θέλεις από το αυριανό ζύγισμα.
ʼΜΑ ΘΕΛΕΙΣ...Πωπω...Τι large πρόερδο,που έχεις!Μισό λίγο να συνέλθω γιατί σοκαρίστηκα μετη γενναιοδωρία μου κι εγώ...
Τόλμη και γοητεία σαν να έχεις καιρό να τα πεις με τη μάγισσα σου,δε νομίζεις;Για μπες πάλι στη γυάλα μου να δω τι κάνεις...
Κι έναν πρέσβη νομίζω είχαμε κάποτε...Ακόμα είναι σε αποστολή για τν εξωτερική μας αποστολή;Μήπως χάθηκε λόγω πρώτου συνθετικού;
Lostdora,να πω τη Χάνελε να καλέσει τη Νικολούλη,που την έχει κι εύκαιρη ή θα δεήσεις να δώσεις κάποιο σημάδι ζωής;
Έχουμε κι άλλες απώλειες,δυστυχώς.απ'ό,τι βλέπω...Αυτή που με στεναχωρεί πιο πολύ είναι η Νεφελοδεύτερη,αλλά και κάτι φαμπρικομαριλένες,
κάτι ναφθαλινομαλλινάκια μαύρη πέτρα έριξαν πίσω τους...ʼμα εμφανιστούν στην είσοδο,να μου τις στείλετε επάνω στο γραφείο μου,
να τους εξηγήσω τι θα πει σύμβαση προσχώρησης,γιατί σα να μην κατάλαβαν καλά τους όρους,μου φαίνεται...Και τώρα απολύεστε!
Γρήγορα η καθεμία στο πόστο της και δουλειά σκληρή!Οι κάμερες παρακολούθησης είναι ανοιχτές κι οι χαφιεδοεργάτριες ανάμεσα σας!
Χάϊντε!