Καλημέρα κορίτσια! Καλά, στα μπράτσα μόνο εγώ είμαι χάλια??????? :(
Συν εννοείτε πλαϊνά, κοιλιά, περιφέρεια, εσωτερικό ποδιών κτλ κτλ κτλ.....
Printable View
Καλημέρα κορίτσια! Καλά, στα μπράτσα μόνο εγώ είμαι χάλια??????? :(
Συν εννοείτε πλαϊνά, κοιλιά, περιφέρεια, εσωτερικό ποδιών κτλ κτλ κτλ.....
Κ εγώ είχα θέμα με τα μπρατσα, τώρα που είμαι 7 κιλά απο τον στόχο κ με καθημερινή ασκησουλα στο σπίτι για το γνωστό σημείο, που την ξεκίνησα εδώ και περίπου ένα χρονο, έχω λίγο θεμα πια. κ στο πρόσωπο έχω λίγο χαλάρωση κ στον λαιμό αλλά πάω σε αισθητικό και κάνω εντατική ενυδατωση, έχω δει μεγάλη βελτίωση. Για το μπουτι κάνω τζοκινγκ κάθε πρωί κ περπάτημα έχει μικρή βελτίωση κ αυτο, πιστεύω σε κανά χρονο να ναι οκ.
Την κοιλιά όμως δεν ξέρω πως να την παλέψω, έχει μεγάλη πτώση το δέρμα, κάνω κοιλιακους αλλα τζηφος, καμία διαφορα!! Θα κάνω λιποαναρωφιση αλλα μετά το δεύτερο παιδί
Polinaki μου καλημέρα,κάποια χαλάρωση στα μπράτσα την έχω και εγώ και πιστεύω μέχρι να φτάσω στον στόχο μου θα είναι αρκετά χειρότερα :( στην περιφέρεια ,κοιλιά,πλαινά δεν έχω καθόλου χαλάρωση και ελάχιστη στο εσωτερικό στα μπούτια αλλά το βλέπω φυσικό!Εκεί έχω και το μεγαλύτερο όγκο.
δεν θα σε βοηθήσει η λιποαναρρόφηση αλλά η κοιλιοπλάστική ;) ούτως ή άλλως μόλις φτάσεις στον στόχο δεν θα έχουν τόσο λίπος να αφαιρέσουν,πιστεύω κυρίως δέρμα θα πρέπει να αφαιρεθεί.Quote:
Originally posted by gilie-
Την κοιλιά όμως δεν ξέρω πως να την παλέψω, έχει μεγάλη πτώση το δέρμα, κάνω κοιλιακους αλλα τζηφος, καμία διαφορα!! Θα κάνω λιποαναρωφιση αλλα μετά το δεύτερο παιδί
Κρατάς ένα βαρακι ψηλά και το κατεβαζεις πίσω απο το κεφάλι λιγιζοντας τον αγκώνα. Αυτή είναι η μονη άσκηση που βοηθά στην χαλάρωση στα μπρατσα. Εγώ κάνω 2 φορές την ημέρα 2 * 12 επαναλήψεις, μεγάλη βελτίωση
Σωστά μπερδευτικα, αυτο ήθελα να πω. Κ ως τότε??Quote:
Originally posted by aggeloydaki
δεν θα σε βοηθήσει η λιποαναρρόφηση αλλά η κοιλιοπλάστική ;) ούτως ή άλλως μόλις φτάσεις στον στόχο δεν θα έχουν τόσο λίπος να αφαιρέσουν,πιστεύω κυρίως δέρμα θα πρέπει να αφαιρεθεί.Quote:
Originally posted by gilie-
θα πρέπει να ευχαριστώ την μανούλα μου με το υπέροχο δέρμα της γιατι το κληρονομησα. Έχω μια μικρη χαλάρωση στην κοιλιά ( πέρασα και μια εγκυμοσυνη ) και ψηλά στα μπούτια αλλά τιποτε που να μην διορθώνεται με γυμναστική. Τα μπράτσα βλέπετε και απο τις φωτο μου , στεκονται πολύ καλά με γυμναστική θα γίνουν και σούπερ. Το μόνο που δεν σώνω είναι το στήθος. Αλλά θα περιμένω να δω τι θα κανω με το γυμναστηριο που ξεκινώ σήμερα και αν μετά από 1-2 χρόνια γυμναστικης και διατροφης δεν είμαι ευχαριστημένη ...βλέπουμε και κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπω κατω από το μαχαίρι αν δεν εξαντλήσω ολα τα περιθώρια. ʼσε που το 3 χειρουργείο το έχω για πλάκα αν αποφασίσω να κανω και δευτερο παιδι ( καισαρική) δεν ειναι και καραμέλες.
Gillie κάνεις κανενα είδος γυμναστικής ? αν ναι σε έχει βοηθήσει μέχρι τώρα?
Καλημέρα αγγελουδάκι μου. Εμένα το κάτω μέρος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, και κυρίως επειδή πετάγονται κομμάτια κομμάτια το λίπος, και όχι ένα ενωμένο όπως είναι συνίθως σε κοπέλλες που έχουν περιφέρεια....
gilie μου ότι και να κάνω, τα μπράτσα μου δεν διορθώνονται... Είναι πολύ πολύ χάλια, ιδικά το δεξί χέρι. Αυτό οφείλετε και στην γιγαντομαστία που είχα, και αφέρεσα αρκετό στήθος. Οσο μεγάλωνε το στήθος, τόσο μεγάλωνε και το μπράτσο...
Κατερινάκι μου, εγώ που έκανα το στήθος δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν το άφηνα, θα το έκανα μετά την απώλεια των κιλών και θα το είχα τέλειο. Τώρα έχει υποστεί μια μικρή χαλάρωση, ελάχιστη όμως που προς το παρον δεν ενοχλεί κανέναν!!! Εφυγε το βάρος από πάνω στους όμους μου και ηρέμισα. Ξέρεις τι είναι να κουβαλάς επιπλέων 3 κιλά κρεμμάμενα στους ώμους? ασε που λόγω του βάρους του κόντινα κατά 3 πόντους και έχει στραβώσει ο σπόνδυλος μου.Quote:
Originally posted by *Katie
θα πρέπει να ευχαριστώ την μανούλα μου με το υπέροχο δέρμα της γιατι το κληρονομησα. Έχω μια μικρη χαλάρωση στην κοιλιά ( πέρασα και μια εγκυμοσυνη ) και ψηλά στα μπούτια αλλά τιποτε που να μην διορθώνεται με γυμναστική. Τα μπράτσα βλέπετε και απο τις φωτο μου , στεκονται πολύ καλά με γυμναστική θα γίνουν και σούπερ. Το μόνο που δεν σώνω είναι το στήθος. Αλλά θα περιμένω να δω τι θα κανω με το γυμναστηριο που ξεκινώ σήμερα και αν μετά από 1-2 χρόνια γυμναστικης και διατροφης δεν είμαι ευχαριστημένη ...βλέπουμε και κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπω κατω από το μαχαίρι αν δεν εξαντλήσω ολα τα περιθώρια. ʼσε που το 3 χειρουργείο το έχω για πλάκα αν αποφασίσω να κανω και δευτερο παιδι ( καισαρική) δεν ειναι και καραμέλες.
Gillie κάνεις κανενα είδος γυμναστικής ? αν ναι σε έχει βοηθήσει μέχρι τώρα?
Έχω κ γω ένα παιδάκι κ είναι ακόμη μικρουλης οπότε η γυμναστκη είναι πολυτέλεια, κάνω κάθε πρωί 40.λεπτά τζοκινγκ κ περπατημα, κ τα βαρακια που έγραψα παραπάνω, εμένα το δέρμα μου είναι καταλευκο κ πολυ μαλακό, οπότε δε βοηθά κ πολυ. Ένας λόγος που πάγωσαν εσκεμενα την απώλεια για 3 μήνες ήταν αυτός, να βοηθήσω λίγο το δέρμα να ακολουθήσει, αλλα τωρα βαρέθηκα κ έχω βάλει μπρος για τον μεγάλο στόχο
καλα μέχρι να γράψω όλα αυτα , προλαβατε και γραψατε ενα σωρο! πάντως κι εγώ πίστευα όταν ήμουν 90+ ότι θα είχα τρομερή χαλάρωση. Όλα μου φαίνονταν ανεπανορθωτα χαλαρα. Καθώς αδυνάτιζα προς μεγάλη μου έκπληξη το δέρμα μου φαινόταν όλο και καλύτερα και μειωθηκε στο ελαχιστο ως και εξαφανιση σε πολλα σημεια η κυταρριτιδα που ειχα παντου. Προσοχη μην μπερδεύετε το λίπος με χαλαρωση. Όταν το δέρμα σουφρώνει και πέφτει σαν παράτερη πέτσα , αυτό είναι χαλάρωση , όχι , πηγαίνει το μπουτι ή το μπρατσακι περα δώθε - αυτο θελει γυμναστική και διορθώνεται αλλά θέλει υπομονη.
Α βρε κοριτσάκια η κάθε μια με το θέμα της, εμένα το στήθος είναι μικρό τωρα με την απώλεια με το ζόρι γεμιζω το b, κάποτε με τα κιλά ήμουν c γεμάτο, αλλα οκ δεν είναι το μεγαλύτερο μου θέμα αυτο
Και γω κάπως έτσι το νιώθω, όταν καθαρίζει απο το λίπος το δέρμα ακολουθεί το κρέας ποιο εύκολα , ίσως το γράφω χαζα αλλα αυτή την αίσθηση έχωQuote:
Originally posted by *Katie
καλα μέχρι να γράψω όλα αυτα , προλαβατε και γραψατε ενα σωρο! πάντως κι εγώ πίστευα όταν ήμουν 90+ ότι θα είχα τρομερή χαλάρωση. Όλα μου φαίνονταν ανεπανορθωτα χαλαρα. Καθώς αδυνάτιζα προς μεγάλη μου έκπληξη το δέρμα μου φαινόταν όλο και καλύτερα και μειωθηκε στο ελαχιστο ως και εξαφανιση σε πολλα σημεια η κυταρριτιδα που ειχα παντου. Προσοχη μην μπερδεύετε το λίπος με χαλαρωση. Όταν το δέρμα σουφρώνει και πέφτει σαν παράτερη πέτσα , αυτό είναι χαλάρωση , όχι , πηγαίνει το μπουτι ή το μπρατσακι περα δώθε - αυτο θελει γυμναστική και διορθώνεται αλλά θέλει υπομονη.
Κ γω περίμενα μεγαλύτερο χαλι σε πόδια κ χέρια
Η κοιλιά είναι ακόμη χάλια, αλλα η αλήθεια είναι οτι κρατάει ακόμη λοιπος, εγώ θα συνεχίσω την απώλεια κ κοιλιακους, κ ας μην έχω μεγάλη βελτίωση, κακό δε θα μου κάνει συγουρα
καλά Κατερίνα μου εσένα τα μπράτσα σου είναι τέλεια ,δεν το συζητώ!!!Σχετικά με την κυτταρίτιδα που λέμε ότι έχουμε,,,πριν αποφασίσω το χειρουργείο είχα πάει σε έναν πλαστικό να συζητήσω για λιποαναρόφηση αυτός μου εξήγησε αφενός πως δεν μπορώ να κάνω γιατί μπορεί να αφαιρέσει συγκεκριμένο ποσοστό λίπους μέσα σε μία επέμβαση (εγώ τότε ήμουν 103 κιλά) και αφετέρου μου είπε πως αυτό που εγώ θεωρώ πως είναι αποκλειστικά και μόνο κυτταρίτιδα είναι ουσιαστικά λίπος που φαίνεται έτσι (κάπως μου το είχε πει επιστημονικά αλλά δεν θυμάμαι γμτ πως)Και ελπίζω πέφτοντας τα κιλά να αποκτήσω και λεία επιδερμίδα στα πόδια που είναι και το μόνο σημείο που έχω τόνους "κυτταρίτιδας".
αααα εγώ είχα σίγουρη την πλαστική στο στήθος πριν ακόμα κάνω την επέμβαση :D είχα πάντα πλούσιο στήθος και τώρα -20κιλά έχει ευτυχώς μειωθεί λίγο,αλλά το έχω υποσχεθεί στον άνδρα μου,μετά θα του κάνουμε μία διορθωσούλα :D