semie
τότε φάε φρούτα στη μέρα πρωτεινης. Καλύτερα έτσι παρα να μην το κάνεις καθόλου.
Printable View
semie
τότε φάε φρούτα στη μέρα πρωτεινης. Καλύτερα έτσι παρα να μην το κάνεις καθόλου.
οχι οχι θα αντεξω!η την κανουμε η δεν την κανουμε!θελω να τα κανω ολα σωστα για να εχω αποτελεσμα.μια μερουλα ειναι κ περασε σχεδόν!σ ευχαριστώ παντως Δανάη!
δαναη σωσε με!!!!
επειδη αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο να διαβασω και τις 23 σελιδες(θα το κανω το βραδυ)
μπορεις να μου πεις περιπου πως λειτουργει ο τροπος αυτος διατροφης?ειναι αποτελεσματικος?ποσα χανεις περιπου στο μηνα?
εγω την καταλαβα ως εξης την μια μερα τρως μακαρονια,πατατες και ψωμι(και λαχανικα βεβαιως)
και την αλλη κρεας ψαρι οσπρια και γαλακτοκομικα?
ευκολη φαινεται
μπορεις να με διαφωτισεις λιγακι γιατι βρισκομαι σε κατασταση εκετακτου αναγκης μιας και συνειδητοποιησα τα κιλα μου??????????????????????
χιλια ευχαριστω
Καλά την κατάλαβες. ΑΠλά βρε Λαλούνα μου δεν είναι εύκολη διατροφή και ίσως κουραστείς. Ειδικά αν σου αρέσουν κιόλας οι υδατάνθρακες όπως διάβασα, είναι δύσκολο να μην τους τρως 3-4 μερες την εβδομάδα.
Εμένα μου την έδωσε στα τελευταία η διαιτολόγος, γιατί είχα κολλήσει.
Δαναη να σε ρωτησω κατι,ενα γιουρτι που κοιταξα λεει 5 πρωτεινες και 10 υδατάνθρακες!αρα εκανα λαθος?δε το χω φαει ακομα αλλα ετσι νομιζα!
αν καταλαβα καλα απαγορευεται καθε μορφη πρωτεινης την ημερα που τρως υδατανθρακες, συμπεριλαμβανομενων και των γαλακτοκομικων?το ψωμι επιτρεπεται την ημερα των υδατανθρακων?
την ημερα των πρωτεινων επιτρεπονται λαχανικα?
αυτο γινεται εναλαξ?η 3-4 φορες πρωτεινη και 3 υδατανθρακες?
μπλοκαρει τον μεταβολισμο?
κανει να την κανεις μακροπροθεσμα?
ποσα χανεις ενδυκτικα το μηνα?
συγνωμη αν σε ζαλισα ρε δαναη....απλα ειχω στεναχωρηθει πολυ
μερα παρα μερα υδατ,πρωτεινη.ψωμι στον υδατανθρακα.αλλα δε τρως απεριοριστες ποσοτητες.ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.κ τις 2 μερες επιτρεπεται σαλατα,ελαιολαδο,πρασινο τσαι,μουσταρδα,ξυδι,λεμονι, μπαχαρικα.
απαγορευεται η ζαχαρη,το βουτυρο,τα αναψυκτικα,κέτσαπ.
laluna
αφού πριν το είχες καταλάβει και το είπες σωστά :)
Μία μέρα πρωτεινη, μία αμυλούχα. Λαχανικά και τις δύο μέρες.
Δε με ζάλισες καθόλου απλά λεπτομέρειες τέτοιες δεν ξέρω. Το πρότεινα σαν τεχνικη και καλύτερα να το δώσεις σε ένα διαιτολόγο να σου βγάλει πρόγραμμα που να καλύπτει τις ανάγκες σου.
Γενικά μην αγχώνεσαι και δες το ήρεμα.
semie
αφού η διαιτολόγος μας λέει το γιαούρτι στις πρωτείνες, το τρώμε εκεί. Εγώ δεν κοιτούσα ετικέτες, απλά το χλαπάκωνα :)
ωραια,θα ψαξω και τις υπολοιπες σελιδες αργοτερα για περισσοτερες πληροφοριες.
ευχαριστωωωωω!!!!!!!!!
οκ σ ευχαριστώ κουκλα!Quote:
Originally posted by Danai20
semie
αφού η διαιτολόγος μας λέει το γιαούρτι στις πρωτείνες, το τρώμε εκεί. Εγώ δεν κοιτούσα ετικέτες, απλά το χλαπάκωνα :)
ειμαι απελπισμενη ενω παλια εχανα με αυτο το τροπο φαινεται ο μεταβολισμος μου δεν ξεκολλαει ουτε με αυτη τη διατροφη
τι να κανω ?καμια ιδεα?
Υπομονη πεταλουδιτσα.Οταν ο μεταβολισμος επιμενει πρεπει να επιμεινεις εσυ περισσοτερο.Γυμναστικη κανεις;
κανε 1-2 μερες κανονικες.δλδ φαε κανονικα αλλα σωστα πραγματα,πιες νερακι,πρασινο τσαγακι η καφε σκέτο και γυμναστικούλα!
petalouditsa
μου καλή, πήγαινε σε ένα διαιτολόγο. Είναι ο μόνος που θα καταλάβει τις ανάγκες σου.