-
γεια σας κοριτσια zimaraki εδώ!!!
Βrazil οι μικροί στοχοι σαν τους δικούς μας είναι και οι πιο δυσκολοι...ομως τα παντα είναι στο μυαλό μας, ετσι λέω!...βέβαια αυτο το 8 και εμενα με βασανιζει καιρό και δεν λέει να ξεκολλήσει...καποια στιγμη πριν 6 , μήνες πήγα 79 μετά πάλι τα ιδια...ουφ ....
Αυτο που λέει η Danai το ενιωσα κι εγώ...ποσο δίκιο εχεις Danai!
ας κανουμε λοιπον το καλύτερο που μπορούμε κι ας γίνουμε πάνω απο ολα καλύτερες σαν ανθρωποι!!!
-
zimaraki έχεις δίκιο, μαζί με το χάσιμο των κιλών θέλω να αποβάλλω και όλη την πίκρα που με ακολουθεί.... για να αρχίσω να αγαπώ τον εαυτό μου και τους άλλους..... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-
καλημέρα σε όλους
τελικά εάν κάνεις μια παρασπονδία την ημέρα δεν είναι τόσο τραγικό, απλά δεν χάνεις... την έκανα χτες
λοιπόν η ζυγαριά ακόμα δείχνει 6:fake sniffle:
-
Τέλος Μαρτίου και ζυγίζω επισήμως 93.6 κιλά. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη.
Νέος στόχος: Τέλη Απρίλη στα 90. Να μπω με το καλό στο Μάιο με 8αράκι μπροστά.:)
-
Εγώ λέω επειδή έχω κολλήσει λίγο τον τελευταίο καιρό να βάλω μικρό στόχο. να πω για παράδειγμα να ξεκινήσω τον Μαιο με 7 μπροστά ε????
αντε μακάρι να τα καταφέρω....
-
goldfish well done! Πότε ξεκίνησες???
-
καλησπέρα και απο μένα!
Εγω ξεκινησα αρχες Μαρτη με 89 κιλα με παυση ασκησης για περιπου 10 μηνες
27 Μαρτιου η ζυγαρια μου εδειξε 85 με εντονη καθημερινη ασκηση, διατροφη και πολυ νερο
Τώρα θελω τελος Απριλιου να ειμαι 81 καθαρα με παυση ασκησης 10 μερες το πασχα
Τελος Μαιου θελω να παω στα 77 και τελος Ιουνιου στα 73 εως και τα τελη Ιουλιου στα 70 και γιατι οχι στα 69
:punk: γυμναζομαι καθημερινα, τρωω φρουτα, πινω νερακι....ομως το μονο που με σκοτεινιαζει ειναι ο θυρωιδης που αν και τον εχω ρυθμισμενο, μου τσακιζει την ψυχολογια,
ελπιζω οχι και τους στοχους μου!!!
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!
-
yianzy καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ :):):)
το 117 ήταν πριν κανα δυο χρόνια ωστόσο έχω βάλει το τικεράκι να αρχίζει απο εκείνα τα κιλά ώστε να βλέπω τη συνολική προσπάθεια μου. Στις 26 Δεκεμβρίου του 2011 ξεκίνησα (και πάλι ) ζυγίζοντας 109.
-
να μαι κι εγω!
αναρωτιεμαι ποσο θα ξεφυγω το πασχα...
γιατι ξερω οτι θα ξεφυγω...απλα επλιζω οχι πολυ...
πρωτος στοχος 13/4 να ειμαι 81 στην παλια μου ζυγαρια(με βαση την οποια ειναι και το τικερακι μου)
δευτερος στοχος την κυριακη του θωμα να ειμαι παλι 81 (αλλα στη νεα μου ζυγαρια που ζυγιζομαι με ρουχα και παπουτσια και παντα μεσημερι:question: )
στην νεα μου ζυγαρια (τη δευτερη) ειμαι αυτη τη στιγμη 82,8.
-
bravo σε όλους! Εγώ ξεκίνησα 6 Μαρτίου στα κιλά που βλέπετε!Πηγαίνω σε διαιτολόγο αλλά το έχω πάρει και εγω απόφαση ότι δεν πάει άλλο!Ξεκίνησα και γυμναστήριο (curves) και περπατάω και λίγο!
Απο φαγητό πέφτει πείνα αλλά νομίζω δεν γίνεται αλλιώς!
-
γεια σου yianzy και καλή αρχή....
1 μαρτίου ξεκίνησα κι εγώ από 72 κιλά, έχω κολήσει λίγο αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τα κατεβαίνω ένα ένα, για να τα σβήνω και από τον αρχικό μου αριθμό, ούτε να τον βλέπω.... περασμένα ξεχασμένα....:love:
-
εγω ειχα στοχο σε ενα μηνα να χασω 10 κιλα.
τα πρωτα 10.
παντα εχανα στην αρχη 10 κιλα οποτε δεν ηταν κατι παραξενο.
ξεκινησα 20 φλεβαρη,αλλα βλεπω πως θα αργησω και κλασικα εχω ξεφυγει απο το στοχο,ομως πραγματικα δε με πειραζει γιατι ξερω πως θα τα καταφερω.
δεν εχω κανει αρκετες παρασπονδιες,μαλλον στα δαχτυλα του ενος χεριου μετριουνται,οποτε ειμαι ευχαριστημενη με μενα!!!
ας πω λοιπον πως εχω εναν στοχο μικρουλι τοσο δα,να χασω αυτο το 1,5 κιλο μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας,δηλ τη μεγαλη εβδομαδα.
να δω τη κυριακη που σουβλιζουν το αρνι τι θα κανω :D
-
εντάξει, η φιλενάδα μου η ζυγαριά μου κάνει τη δύσκολη, και είναι στα 69.8, αλλά είμαστε ακόμα στο 6:smirk:
-
επόμενος στόχος 68,....κάτι
ε, για πριν την ανάσταση....
-
Καλημέρα σε όλους! Εγω σήμερα έσπασα τα 110! Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη διότι έχουν περάσει περίπου 8 χρόνια απο την τελευταία φορά που έγινε αυτό!