-
Καλημέρα! Δανάη μου ευχαρίστως! :)
Τελικά, είδες; Τα όνειρα συνωστίζονται στο πίσω μέρος του μυαλού- ένα σπρώξιμο θέλουν, ένα γαργάλημα και μετά βγαίνουν γρήγορα το ένα πίσω από τ' άλλο. Έβλεπα ότι ήμουν μια μυγούλα (της μιας ώρας!) και πετούσα από 'δω κι από 'κει! Μπήκα σε ένα θέατρο και πετούσα ανάμεσα στους ηθοποιούς- είδα την παράσταση από απόσταση αναπνοής! Μετά μπήκα σε ένα αμφιθέατρο κι άκουσα -αόρατη από όλους- μάθημα. Ύστερα είδα ότι είχα βάλει αγγελία στο "Σε είδα" και μου είχαν απαντήσει- και πήγα να συναντήσω τον τύπο που κάποτε είχαμε κοιταχτεί στα μάτια αλλά ποτέ δεν είχαμε μιλήσει. Μετά μπήκα σ' ένα νοσοκομείο- πετούσα ανάμεσα στους ασθενείς, ανάμεσα στους συγγενείς, τους φοιτητές και τους νοσοκόμους... Τέλος μπήκα σ' ένα εναέριο τραινάκι και χάζευα κάτω, τα τοπία που εναλλάσσονταν: ποτάμια στη Γερμανία, βουνά στη Γαλλία, λιβάδια στην Ολλανδία, αρχαία ερείπια στην Ιταλία και θάλασσα στην Ελλάδα... μέχρι που με έλιωσε ένα χέρι πάνω στο τζάμι.
Γιατί ρε φίλε λιώνεις τη μυγούλα; Εγώ είχα κι άλλα να δω!... ʼι στο καλό πια- πάνω που είχα αρχίζει να το διασκεδάζω...
-
Ξέρεις ότι πρέπει να στρωθείς και να γράψεις έτσι; Εννοώ κάτι σε λογοτεχνικό κείμενο. Το όνειρο σου είναι υπέροχο!
(Εγώ έβλεπα ότι ο φίλος μου με κερατώνει και ξύπνησα και τον έβρισα.Πρέπει να έπαθε σοκ ο άνθρωπος:))
-
Προληπτικό βρισίδι! xaxaxaxaxaxaxa είναι το αντίστροφο της αραβικής παροιμίας που λέει ότι πρέπει να δέρνεις τη γυναίκα σου μια φορά την ημέρα κι ας μην ξέρεις γιατί- αυτή ξέρει! Για όλες τις Αραβίδες λοιπόν- που θα έλεγε και η ʼννντζζελα!
-
"Θα 'ρθει μια μέρα που θα θεωρείται ντροπή να είναι κανείς άρρωστος, που οι ασθένειες θα αναγνωρίζονται ως αποτέλεσμα λάθος σκέψεων."
Wilhelm von Humboldt (1767-1835)
-
back back!!! :) χαιρετω τα μελετηρα και μη παιδακια... και καλη επιτυχια στην εξεταστικη σε οσους/ες δινουν...
-
REGINA ROSA SAMAT
Κι επειδή λέγαμε για ʼραβες πριν...
"Ο Κόσμος είναι ένα τριαντάφυλλο- το μυρίζεις και μετά το χαρίζεις στους φίλους σου"
- κι αυτό οι ʼραβες το λένε...
"...κ' έρχονται στο μυαλό μου
κάτι εκατόφυλλα τριαντάφυλλα
που μοιάζουνε
σαν ομιλία του απείρου προς τον άνθρωπο..." (Νικηφόρος Βρεττάκος)
http://www.youtube.com/watch?v=bC3Kn7fpDtI
(επιλογές από την εκπομπή του Γιώργου Παπαστεφάνου "Ράδιο Νοσταλγία" σήμερα στο Δεύτερο Πρόγραμμα)
-
Καλώς ήρθες πίσω Κωστή! :)
-
πιο μεγαλη φωτογραφια αλλη φορα.... να μην ανοιγει ο firefox..... :D χεχεχε
πως τα πας δεσποινις? υγεια, δουλεια, παιδια, σκυλια, γατια, ολα καλα?
-
:) κατά λάθος!... :)
όοοοοολα καλά! Εσύ; Πώς τα πέρασες στην εξοχή; :)
-
Στα συν οτι ειχα το ποδηλατο μου και βολταρα και το καλο μαγειρεμενο φαγητο. Δεν ξεφυγαμε καθολου διατροφικα.
Στα πλην η πολυ βαρεμαρα εκει περα... Eιμαι συνηθισμενος σε αλλους ρυθμους
Χαιρομαι που εισαι καλα. Ποτε δινεις το μαθημα?
-
Μπράβο!!! :) Μεγάλη επιτυχία να μην ξεφύγεις με το φαγητό της μαμάς!
Το Σεπτέμβρη δίνω- έχω καιρό αλλά είναι και μεγάλη η ύλη- για την ακρίβεια δεν υπάρχει ύλη- μπορεί να ερωτηθείς οτιδήποτε!
Από 1η του μηνός, είπα: σοβαρεύω! Τέρμα οι βόλτες και το petville!
-
-
Του μήνα που δεν έχει Σάββατο :P
-
-
Γιατι βαριεμαι πολυ τις κυριακες? Αναπαντητο ερωτημα....
Απο διαθεση πως παμε?