Λοιπόν αυτό είναι το μυστικό όντως.Να μην σκεφτόμαστε οτι κάνουμε δίαιτα κ οτι κάτι είναι απαγορευμένο.Τώρα την τελευτ. φορά που πήγα , ήμουν πολύ κουρασμένη ψυχολογικά και σκεφτόμουν οτι θα τρώω ότι γουστάρω και τέλος.Και σε πληροφορώ οτι παρότι υπήρχαν γύρω μου τα δεκαπλάσια φαγητά απότι έχω σπίτι μου , δν τα έβλεπα καν.Βέβαια τώρα θα έχουμε κ άφθονο αλκοόλ και ξενύχτια κ απρόοπτους πειρασμούς και θα μείνω πολύ καιρό αλλά ας κάνω συντήρηση έστω ...Εσένα Αλεξανδρίτα που είναι πιο ενημερωμένοι οι δικοί σου πάνω στο τι αντιμετωπίζεις θα είναι καλύτερα θα δεις..Εμένα η μάνα μου έχει πάρει απο τώρα τα υλικά να μου φτιάξει τα αγαπημένα μου φαγητά να με περιμένουν:dork: και με ενημέρωσε οτι έφτιαξε και παραπάνω μελομακάρονα τραγανά ειδικά για εμένα που μου αρέσουν έτσι κ δίπλες που τις τρώω μονο εγώ , παρότι χτυπήθηκα να μην φτιάξει τίποτα!!!!!...και το να με βλέπουν με πρησμένη την κοιλιά κ χαλασμένη διάθεση το θεωρούν περιποίηση γιατι "εκεί στην Αθήνα δν έχεις τη δυνατότητα να τρως σπιτικό φαγάκι!".Α ρε Ελλάδα!!