καλη ιδεα :smirk:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Εγω θα ψαχνω αντρα ορφανο παντως..
Printable View
καλη ιδεα :smirk:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Εγω θα ψαχνω αντρα ορφανο παντως..
:eureka:
ΡΕ ΣΥ τελεια.Πρωτον σου κοβει την ορεξη!Β)ΟΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΙ ερωτες ειναι και οι πιο δυνατοι!
Ετσι φαινεται!Θα δειξει!
μπορει να εισαι σε φαση αλλαγων
Αφου ειναι ανεκπληρωτοι, πως ειναι και δυνατοι οεο? :wow:Quote:
Originally posted by lessing
ΟΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΙ ερωτες ειναι και οι πιο δυνατοι!
ελα ντε...
θα μας τρελανει η λεσινγκ
Eιναι δυνατοι γιατι θυμασαι ποσο σου χρωματιζε τη ζωη αυτο το ατομο και μονο που το εβλεπες και γιατι δεν προλαβαν να φθαρουνε αφου δεν πραγματοποιηθηκαν ποτε.
Επισης γιατι παρεμειναν αξεχαστοι , ιδανικοι κ φορτισμενοι λογω του -κλαψ- ανεκπληρωτου
JAVIER που εισαι καθικι?
Εγω ας πουμε θυμαμαι για χρονια ενα τυπο που τον ειχα ερωτευτει το 1821 που ειχε απαιχτο χαμογελο μακρυα ξανθα μαλλια τον λεγαν Αντωνη Μανεση κ ηταν απο την Κυθνο.Με το που τον εβλεπα κοβοντουσαν τα γονατα μου κ μου φαινοταν ο ωραιοτερος ο πιο γλυκος αντρας του κοσμου.Επισης ειμαι χρονια ερωτευμενη με ενα τυπο που ανετα θα μπορουσε να ειχε γινει κατι αλλα δεν το κανω γιατι ειναι επικινδυνος με την εννοια οτι δεν μενει σε σχεσεις-πολυ ανεξαρτητη προσωπικπτητα κ πολυ power-και δε θελω να φαω την καψουρα της ζωης μου οποτε ειναι ενας χρονιος ελεγχομενος ερωτας
lessing αρεσκεσαι να ζεις με φαντασματα βλεπω. Μολις κανουμε σχεση, μια χαρα τα ξεχναμε και τα ανεκπληρωτα και ολα. :D
Με την Πενελοπε στην Μαδριτη... Ατυχησες!
Μα δεν ειπα οτι δεν κανω σχεσεις.Απλως εχω καταταξει 2 αφθαρτες.Παραλληλα ερωτευομαστε και σχεσαρουμε φυσικα.Μη φαντασιωνεσαι για φαντασματα καμμια σχεση !
Μου βγαζεις πολυ μπερδεμα αδερφακι μ... Αλλα αφου εισαι ok, εγω μαζι σου! :)
Που ειναι το μπερδεμα;Στη ζωη προχωραμε κανονικα.Αλλα θυμομαστε τη συγκινηση που νοιωσαμε για κατιπου το θελαμε τοσο πολυ αλλα ηταν ανεκπληρωτο.Καλα δεν το θυμομαστε κ καθε μερα αμα το φερει η κουβεντα.ΑΑΑΑΝΤΩΝΗ ΜΑΑΑΑΑΝΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΑΙΑΙΑΙ;Αν ειναι καποια απο την Κυθνο να σου πει οτι σε ψαχνω !:love: