να κοπιασω! μια κουβεντα ειναι αν και πολυ θα το ηθελααααα! ολα αυτα τα καλα που λες για τον εαυτο σου εννοω βρε πωλινα πως εισαι κουκλα κλπ κλπ κλπ. το χαιρομε γιατι δειχνει αυτοπεποιθηση ;)
Printable View
να κοπιασω! μια κουβεντα ειναι αν και πολυ θα το ηθελααααα! ολα αυτα τα καλα που λες για τον εαυτο σου εννοω βρε πωλινα πως εισαι κουκλα κλπ κλπ κλπ. το χαιρομε γιατι δειχνει αυτοπεποιθηση ;)
Μα αλήθιες λέω μιτσοκόλο μου :P:P:P:P:P:P:P Αυτοδιαφημίζομαι χαχαχαχαχαχαχαχα
Πεταει η ομαδα!!!!
Κορίτσια καλημέρα..... ο πόνος χειροτέρεψε..... Δεν κοιμήθηκα καθόλου, πονάω ακόμα κιόταν εισπνέω...... Τώρα καλύπτει να πιο μεγάλο μέρος του θώρακα και της πλάτης και δεν μπορώ τίποτα να κάνω χωρίς να τσιρίζω από τους πόνους......
Τηλέφωνο επειγόντως στο νοσοκομείο. Μακάρι να είναι απλά ο πόνος που περιγράφουμε, από τα αέρια της νάρκωσης. Όπως και να είναι, πάρε τηλέφωνο και ίσως πας από κει να σε δούνε. Περαστικά σου Πωλινάκι, σε ματιάξανε έτσι κούκλα και βιονική που σε είδανε!
Αχ Αννα μου..... Με την πρώτη ευκαιρια που θα μπορέσω να φορτώσω τον μικρό σε κάποιον θα πάω στο νοσοκομείο. Απο τηλέφωνα δεν θα βγάλω άκρη...... Σήμερα είναι δουλια ο άντρας μου, η μαμά μου πάει μια έξτρα δουλια, άστα να πανε......
Έχεις και μια αδελφή, και έναν γαμπρό άνεργο. Μπορεί να σου προσθέτουνε έξτρα οικογενειακά προβλήματα, αλλά χρησιμοποίησέ τους στις δύσκολες φάσεις, κανείς δεν είναι τόσο αυτάρκης! Πήγαινε στο νοσοκομείο και πες μας τι σου είπανε. Μακάρι να είναι κάτι περαστικό και όχι σοβαρό.
Μετά τις επεμβάσεις δυστυχώς χρειαζόμαστε τα τηλέφωνα των γιατρών στο κινητό μας για πράγματα που ούτε μας είχανε περάσει από το νου μας. Μια μπουκιά που είχα καταπιεί αμάσητη κατέληξε σε φριχτούς πόνους και δεν μπορούσα να ανασάνω! Καλύτερα να επικοινωνείς με την ομάδα που σε χειρούργησε, παρά να μπαίνεις σε άσχετο νοσοκομείο που δεν ξέρει τι θα πει βαριατρική επέμβαση. Φαντάζομαι ότι εσύ θα πας στο ίδιο νοσοκομείο, και θα αναζητήσεις την ομάδα που σε χειρούργησε. Καλα αποτελέσματα και περαστικά!
Τώρα σωθήκαμε Αννα μου. Ο κύριος ώς συνηθως έφυγε από πρωί να πάει δήθεν στο παζάρι και θα γυρίσει αργά το βράδυ, και η αδελφή μου έχει τον γιο της. Εδωσα τον μικρό μου στον αδελφό μου να πέξουμε μέχρι να ρθει η οικιακή βοηθός να της δώσω οδηγίες και μετά μάλλον θα με πάει ο μπαμπάς μου επειδή δεν έχει καθόλου δύναμη το αριστερό μου χέρι (και είναι και το καλό μου) και δεν θα μπορώ να αλλάζω ταχύτητες στο αυτοκίνητο.
Εννοείτε πως στο νοσοκομείο που χειρουργήθηκα θα πάω. Και πάντα όταν πρόκειτε για χειρουργημένουν με πρόβλημα, αν δεν υπάρχει κάπιος της ομάδας μέσα, εποικοινωνούν οι ίδιοι. Δεν το αφήνουν έτσι αν θεωρούν πως είναι κάτι σοβαρό και δεν ξέρουν οι ίδιοι τί είναι.
Μόλις επιστρέψω θα σας πω τί μου είπανε......
καλημέρα
τι να εγινε αραγε?
αντε ρε πωλινάκι μπες να μας πεις
Πωλινάκι μου όλα θα πάνε καλά! Ελπίζω να είναι αυτό που σου είπαμε εξαρχής και να βελτιωθεί η κατάσταση σύντομα! Φιλάκια πολλά και περαστικά! :bisou:
Πολινακι αυτος ο εντονος πονος μου θυμιζει πετρα στην χολη. ελπιζω να μην ειναι. ομως για να μην ταλαιπωρηθεις αιωνες οπως η αδελφη μου μεχρι να καταλαβουν τι ειναι ψαξ το και αυτο! σου ευχομαι γρηγορα περαστικα!
Πωλινάκι τι εχει γινει , πηγες νοσοκομειο ?
πωλινα, ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο... ενημερωσε μας! ανησυχουμε!!!
Καλησπέρα κορίτσια..... Ηρθα πριν λίγο σπίτι από το νοσοκομείο. Κάναμε καρδιογράφημα και ήταν όλα οκ. Κάναμε ακτυνογραφία θώρακα και κάτι είχε ο αριστερός πνεύμονας, και ο γιατρός φοβήθηκε για επιπλοκή χειρουργείου και έτσι κάναμε παρα παρα πολλές αναλύσεις. Ευτυχώς όλες καλές και καταλύξαμε πως ευτυχώς ο πνεύμονας δεν έχει υδιμα, δείχνει ναι μεν λίγο ψιλό ένα αποτέλεσμα, αλλά είναι στα όρια που επιτρέπει το χειρουργείο. Δεν είναι στα ύψη που θα έδειχναν ύδιμα.
Επειδή δεν μπορώ να πάρω φάρμακα, μου εβαλαν μια ένεση και μου είπαν πως θα πάει μερικές μερες μέχρι να περάσει.
περαστικα σου! ευχομαι ηδη να νιωθεις καλυτερα!