αν βρω φτηνό γάλα αμυγδάλου στο carrefour θα το κάνω με αυτό, εφόσον και εαν βέβαια βρω και το παγωτό !!!!!!!!!
Printable View
αν βρω φτηνό γάλα αμυγδάλου στο carrefour θα το κάνω με αυτό, εφόσον και εαν βέβαια βρω και το παγωτό !!!!!!!!!
Nub Cake, συγχαρητήρια για τα πολλά κιλά που έχασες! Θα ήθελα να σε ρωτήσω, έχεις χαλαρώσει καθόλου με τόσο μεγάλη απώλεια; Και πόσο χρονών είσαι;
Καλησπέρα και ευχαριστώ!!Quote:
Originally posted by myrtali
Nub Cake, συγχαρητήρια για τα πολλά κιλά που έχασες! Θα ήθελα να σε ρωτήσω, έχεις χαλαρώσει καθόλου με τόσο μεγάλη απώλεια; Και πόσο χρονών είσαι;
Ειμαι 24ων. Χαλάρωση υπάρχει αλλά όχι κάτι τραγικό.
Το εσωτερικό των μηρών (ψηλά μόνο), λίγο στα μπράτσα και το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι στην κοιλιά.
Δεν έχω όμως κρεμασμένο δέρμα(ίσως λίγο στα μπράτσα που εχω και τρελο κόμπλεξ) απλά σε αυτά τα σημεία είναι .. πως να το πω πιο "τρεμουλιαστο" το δέρμα, δηλαδή δεν είναι σφιγμένο όπως το υπόλοιπο σώμα.
Πάντως η γιατρός μου μου έχει πεί ότι ακόμα έχω κάποιο λίπος σε αυτά τα σημεία ειδικά στην κοιλιά και πως αν το χάσω θα βελτιωθεί πολύ η εικόνα. Εαν γυμναστώ εστιάζοντας στα σημεία αυτά ακόμα καλύτερα.
Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι σε σχέση με άλλες κοπέλες που έχασαν παρόμοιο αριθμό κιλών είμαι σε πολύ καλη κατάσταση. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ως κανονική δε ούτε που περνάει από το μυαλό τους ότι είχα κάποτε περιττα κιλά.
ΌΜΩΣ: Έχασα 50 κιλα σε τρία χρόνια. Δηλαδή σιγά σιγά. Έχανα 10 κιλά , σταματούσα κι έκανα συντήρηση για μήνες και μετά ξανά για να χάσω άλλα 10.
Δούλευα σε χειρωνακτικές δουλειές (κίνηση), περπατούσα και έκανα και κάποια βάρη (όχι συνέχεια αλλά έκανα).
Αλλά νομίζω ότι με έσωσε ότι τα έχασα αργά. Αν τα είχα χάσει σε 1 χρόνο νομίζω ότι η εικόνα μου θα ήταν τελείως διαφορετική.
Σκέφτομαι να ανεβάσω φωτογραφίες. Έχω πολλές από τώρα αλλά δεν έχω από παλιά και περιμένω να μου στείλει το πρώτο μου αγόρι (έχει μερικές στον υπολογιστή του) αλλά είναι τα ζώα μου αργά...
εχετε δικιο ρωταω πολλα γιατι θελω να ειμαι ετοιμη μολισ μπω στην διαδικασια να την αρχισω..αφηστε σημερα τα εκανα χαλια γενικα..μολισ εφαγα πιτσα κ κοκα κολα αλλα το φουσκωμα που νιωθω ειναι απιστευτο.τελικα εχετε δικιο στο οτι πρεπει να καταλαβουμε το σωμα μασ κ πωσ μασ λεει τι του καθετε καλα κ τι οχι.με μονο 2 3 μερεσ που ειμαι στο φορουμ εχω αρχισει να ακουω τον οργανισμο μου.μπορει σημερα να εφαγα οπως εφαγα αλ΄λα τουλαχιστον καταλαβα σε σχεση μ ε χτεσ την διαφορα που εχω στην αισθηση.σιγα σιγα πιστευω πως θα αφησω πισω την παλια μου διατροφη κ θα το κανω πιο σωστα.nubcake μηπωσ μπορεισ να μου στειλεις αυτα που λεσ??σκεφτομαι να παρω κ το βιβλιο για να μην σασ πρηζω συν εχεια στισ ερωτησεισ.το εχει παρει κανεισ για να μου πει αν τον βοηθησε?
Το βιβλιο θα σε βοηθησει πολυ tsitaki και θα σου λυσει πολλες αποριες για πολλα πραγματα για το σωμα μας.
Το παγωτο το χω ψαξει και δεν το βρηκα πουθενα εγω.Ουτε καν στο μεγαλο carrefour του Γερακα.Τα προιοντα ατκινς οσες φορες πηρα μπαρα προσεξα οτι μου εκανε τη λιγουρα πιο μεγαλη.
Χτες
Πρωι: 2 "μαφιν" τυριου κ 1 φρεντο εσπρεσο σκετο
Μεσημερι: Χοιρινο μπριζολακι με μπροκολο
Βραδυ: Κιμας "Τσιλι κον καρνε" (χωρις φασολια) και σαλατα λαχανο
Σημερα
Βραδυ: Μαλλον 2 καλαμακια με σαλατουλα
Καλημέρα!
24/7/12
14.30: 1 καφέ σκέτο, 50 γρ. Γουρουνοπούλα
16.00: 1μιση λουκάνικο φρανκφούρτης ( το αλλο μισό στο ψιψίνι)
18.30: 150 γρ. Γουρουνοπούλα, χωριάτικη σαλάτα με 2 κυβάκια φέτα
20.30: 5 κομματάκια καρπούζι
22.00: 2 κ.σ παγωτό low carb, 1 λουκάνικο και 1 φέτα ψωμί σίκαλης
@Τσιτακι κοίταξα αλλά μάλλον χάθηκαν στο τελευταίο φορματ αυτά που είχα :sniff: Το βιβλίο εγω τό είχα διαβάσει και με ειχε βοηθήσει αλλα και στο Ιντερνετ έχει αρκετές πληροφορίες! Πάντως πολύ χάρηκα που είπες ότι αρχίζεις να ακούς το σώμα σου!
Quote:
Originally posted by sourkouna
Το βιβλιο θα σε βοηθησει πολυ tsitaki και θα σου λυσει πολλες αποριες για πολλα πραγματα για το σωμα μας.
Το παγωτο το χω ψαξει και δεν το βρηκα πουθενα εγω.Ουτε καν στο μεγαλο carrefour του Γερακα.Τα προιοντα ατκινς οσες φορες πηρα μπαρα προσεξα οτι μου εκανε τη λιγουρα πιο μεγαλη.
Χτες
Βραδυ: Κιμας "Τσιλι κον καρνε" (χωρις φασολια) και σαλατα λαχανο
Σημερα
Βραδυ: Μαλλον 2 καλαμακια με σαλατουλα
sourkouna μπορεις να μου πεις πως γίνεται το μαφιν τυριού?
Εγω εκανα αυτη τη συνταγη απο το site που εχει η otiosa στην υπογραφη της.Εκανα τη μιση ποσοτητα των υλικων και μ βγηκαν 7.Δεν φουσκωνουν φυσικα πολυ και ειναι μια χαρα και για λιγουρα time.Την επομενη φορα θα δοκιμασω να τα κανω και αλμυρα.
Low Carb, Cream Cheese Muffins
500g cream cheese
1/2 cup splenda
2 large eggs
1/2 tsp vanilla
Cinnamon for dusting
Preheat oven to 180C
Soften cream cheese, add eggs, splenda and vanilla and beat until smooth. Pour into a greased 12 muffin pan (I use silicon patty cases). Sprinkle with cinnamon and wack in oven for 20 minutes then leave to cool in oven.
Ευχαριστώ πολύ! θα το φτιάξω... Μοιάζει καλή επιλογή για το πρωινό που δεν έχω τι να φαω στη δουλειά.
Sourkouma ποιά cream cheese έβαλες?
Το παγωτό το βρήκα επιτέλους χθες το απόγευμα στο Carrefour και πήρα 4, αλλά δεν πρόλαβα να το φτιάξω... ελπίζω σήμερα !!!
Λογικα cream cheese ειναι το philadelphia που εχουμε εμεις.Αλαλουμακι τωρα που το βρηκες ε πηρες 4,πως δε πηρες ολο το ραφι:D!sourkouna παρε τηλ και ρωτα γιατι απ'οτι εχω καταλαβει οποιος θελει τα φερνει.Χτες το ειδα στο μεγαλο careefur στο Ιλιον.
Τι εφαγα σημερα:
Πρωι κρεμα βανιλια s&b(πολυ καλο για πρωινο που εγω θελω κατι γλυκο)+αργοτερα φρεντο καπουτσινο με ζαχαρινη
Μεσημερι Τονος+σαλατα του σεφ...για αργοτερα βλεπουμε μαλλον κανα γιαουρτι βραδυ και ενδιαμεσα λιγο παγωτακι!
Tsitaki σου εχω στειλει με u2u κάποια πραγματάκια!Quote:
Originally posted by tsitaki
εχετε δικιο ρωταω πολλα γιατι θελω να ειμαι ετοιμη μολισ μπω στην διαδικασια να την αρχισω..αφηστε σημερα τα εκανα χαλια γενικα..μολισ εφαγα πιτσα κ κοκα κολα αλλα το φουσκωμα που νιωθω ειναι απιστευτο.τελικα εχετε δικιο στο οτι πρεπει να καταλαβουμε το σωμα μασ κ πωσ μασ λεει τι του καθετε καλα κ τι οχι.με μονο 2 3 μερεσ που ειμαι στο φορουμ εχω αρχισει να ακουω τον οργανισμο μου.μπορει σημερα να εφαγα οπως εφαγα αλ΄λα τουλαχιστον καταλαβα σε σχεση μ ε χτεσ την διαφορα που εχω στην αισθηση.σιγα σιγα πιστευω πως θα αφησω πισω την παλια μου διατροφη κ θα το κανω πιο σωστα.nubcake μηπωσ μπορεισ να μου στειλεις αυτα που λεσ??σκεφτομαι να παρω κ το βιβλιο για να μην σασ πρηζω συν εχεια στισ ερωτησεισ.το εχει παρει κανεισ για να μου πει αν τον βοηθησε?
Τέλειαα!! καλοφάγωτο! :DQuote:
Originally posted by alalumaki
Sourkouma ποιά cream cheese έβαλες?
Το παγωτό το βρήκα επιτέλους χθες το απόγευμα στο Carrefour και πήρα 4, αλλά δεν πρόλαβα να το φτιάξω... ελπίζω σήμερα !!!
Σας παραθέτω μία συνταγή άλλης δίαιτας την οποία έκανα στο περίπου και μου άρεσε......
Κεκάκια βρώμης (Dukan)
Υλικά
6 κουταλιές πίτουρο βρώμης
3 κουταλιές πίτουρο σταριού
6 κουταλιές αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη
6 κουταλιές τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
175 γραμμάρια γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
3 κουταλιές γλυκαντικό σε σκόνη
1 αυγό
1 κουταλιά σπόροι Chia (θα τους βρείτε σε κατάστημα με βιολογικά προϊόντα) (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ)
3 κουταλιές σιρόπι καραμέλας (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ)
λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Ανακατέψτε σ'ένα μπολ τους σπόρους Chia με το σιρόπι καραμέλας και αφήστε το να ξεκουραστεί για 15 περίπου λεπτά. Θα γίνει σαν τζελ λόγω της διαλυτικής ίνας του σπόρου Chia.
Σε ένα μπολ χτυπήστε το πίτουρο βρώμη, το πίτουρο σταριού, το γάλα σε σκόνη, το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ, το γλυκαντικό και το αυγό. Προσθέστε το μείγμα το τζελ που έχει γίνει από τους σπόρους Chia και ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά.
Βάζετε το μείγμα σε φορμάκια.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνετε τα κεκάκια για 15 λεπτά.
Το σκέφτηκα να πάρω πιο πολλά αλλά λέω κάτσε μήπως και δε μου αρέσουν !!!!!! που δε νομίζω.....Quote:
Originally posted by asteropi
Αλαλουμακι τωρα που το βρηκες ε πηρες 4,πως δε πηρες ολο το ραφι: