Κατερίνα που είναι η οδός Τσόχας????
Εντωμεταξύ μεγάλη ταλαιπωρία όλη η διαδικασία...ειδικά αν θες να μην πληρώνεις άδικα....αθάνατη Ελλάδα!!! :)
Printable View
Κατερίνα που είναι η οδός Τσόχας????
Εντωμεταξύ μεγάλη ταλαιπωρία όλη η διαδικασία...ειδικά αν θες να μην πληρώνεις άδικα....αθάνατη Ελλάδα!!! :)
ada_gia_pada τι να πω και εγω που ξεκινισα να το ψαχνω απο τον αυγουστο και ακομη τωρα ξεμπερδεψα και περιμενω να μπω για επεμβαση
αν εχεις κολησει καπου στειλε μου u2u να σου πω οτι ξερω
η οδο τσοχα ειναι ακριβως απεναντι απο το ιπποκρατειο
Σ'ευχαριστώ πολύ Καλλίοπη!!!!Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κολλήσει κάπου απλά βλέπω πως έχει πολύ τρέξιμο...γιατί δεν θέλω να πληρώσω τις εξετάσεις από την τσέπη μου και πρέπει να τρέχω και στο ΙΚΑ για παραπεμπτικά...ελπιζω αυτή τη βδομάδα να τελειώσω και να πάω να καταθέσω στην επιτροπή του ΙΚΑ!!!! εσύ δεν εχεις κανονίσει ακόμα με τον γιατρό σου???Quote:
Originally posted by καλλιοπη
ada_gia_pada τι να πω και εγω που ξεκινισα να το ψαχνω απο τον αυγουστο και ακομη τωρα ξεμπερδεψα και περιμενω να μπω για επεμβαση
αν εχεις κολησει καπου στειλε μου u2u να σου πω οτι ξερω
η οδο τσοχα ειναι ακριβως απεναντι απο το ιπποκρατειο
οχι γιατι εληξε η εγκριση μου και πηγα και την ανανεωσα εχθες οποτε απο βδομαδα μαλον!
δεν χρειαζετε να πας στο ικα αν αργουν τα ραντεβου μπορεις να πας και σε γιατρο που εχει συμβαση με τον εοπυ ρωτα στο 184 ποιοι ειναι στη περιοχη σου και κανονισε
εμεις εδω παντως εχει πολυ μεγαλη αναμονη για ενδοκρινολογο
και τις εξετασεις μπορεις να τισ κανεις εξω πληρωνοντας μονο συμετοχη
απλα εγω επεσα πανω στην αλαγη των συστηματων και να φαντασετις ειχα κλεισει ραντεβου στον ενδοκρινολογο αυγουστο και ηταν για 22 σεπτεμβρη και μετα μεχρι να βρω ραντεβου στο μικροβιολογικο
του ικα πηγε οκτωβρης και κανανε ενα μηνα να βγουν τα αποτελεσματα και για να βρω ξανα ραντεβου στον ενδοκρινολογο να παρω τις απαντισεις και τη βεβαιωση μου κλεισανε 3 δεκεμβρη και δεν ηθελε να μου δωσει και τη βεβαιωση γιατι λεει δεν με ηξερε 5 χρονια!
τελικα αφου τα ετοιμασα ολα στις 9-12 πηγα τα χαρτια στην επιτροπη και περασα απο την επιτροπη στις 16
Ωχ έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ...... εγώ έκανα χτες -CRP(ποσοτικό) -HbA1c και -Φε,φερριτίνη, φυλλικό οξύ, βιτ.Β12 (Τ3 Τ4 ΤSH) και τα αποτελέσματα μου είπαν θα είναι έτοιμα την Δευτέρα.Την Δευτερα έχω ραντεβού στο ΙΚΑ με χειρούργο για να μου δώσει παραπεμπτικό για να κάνω -U/S ήπατος-χοληφόρων παγκρέατος (το πιό γρήγορο ραντεβού που βρήκα στο Ιπποκράτειο ήταν για 5 Απριλίου:sniffle:) και μετά την ίδια μέρα έχω ενδοκρινολόγο η οποία και εμένα με δυσκόλεψε Καλλιόπη.Αφού μου ζήτησε να τις πάω το ιατρικό μου ιστορικό!!Δευτέρα απόγευμα έχω γαστρεντολόγο να μ δώσει παραπεμπτικό για γαστροσκόπηση την οποία δεν ξέρω που να την κάνω αφού στο Ιπποκράτειο δεν έχει ραντεβού!!!Εσύ που την έκανες???? (sorry αν σε ζάλησα)
εγω την εκανα σε ενα γιατρο που ειχε συμβαση με το ικα
και ηταν στα κατω πατησια
Quote:
εγω την εκανα σε ενα γιατρο που ειχε συμβαση με το ικα
και ηταν στα κατω πατησια
Πλήρωσες κάποια συμμετοχή?????με μέθυ την έκανες ή χωρίς???
οχι δεν πληρωσα
( δεν ειχε εοπυ τοτε πηγαινες σε οσους ειχαν συμβαση με το ικα )
και χωρις μεθη την εκανα
απλα κατι εξετασεις αιματος που για να τις κανω στο ιπποκρατειο ( δεν εχει συμβαση με το ικα ) επρεπε να δωσω 130 τις εκανα μεσω εοπυ πια και πληρωσα συμετοχη 16
Ρε γαμώτο είμαι άσχετη με όλα αυτά...ούτε καν ξέρω τι είναι το εοπυ......την δευτέρα που θα πάω στο ΙΚΑ θα ρωτήσω να μου πουν που να πάω...ελπίζω να βγάλω άκρη...Quote:
οχι δεν πληρωσα
και χωρις μεθη την εκανα
απλα κατι εξετασεις αιματος που για να τις κανω στο ιπποκρατειο ( δεν εχει συμβαση με το ικα ) επρεπε να δωσω 130 τις εκανα μεσω εοπυ πια και πληρωσα συμετοχη 16
καλησπερα κ απο μενα.ελπιζω να σας βρισκω καλα.ada μου, γραφεις οτι δεν ξερεις τι ειναι ο Ε.Ο.Π.Υ.Λοιπον τα περισσοτερα ταμεια μαζι κ το ικα ενσωματωθηκαν στον ΕΟΠΥ.ετσι ονομαστηκε απο την κυβερνηση.κ εγω στην πλατεια θεατρου πηγα οταν ηταν να περασω επιτροπη.
ξεχασα να γραψω.Κατερινα μου σε επαιρνα σημερα αλλα δεν σε πετυχα.Παρε με αυριο αν μπορεις.
Όσο ζείς μαθαίνεις τελικά.....εσένα θα σε δω από κοντά την τετάρτη έτσι?μαζί με την ΚατερίναQuote:
Originally posted by monadiki1
καλησπερα κ απο μενα.ελπιζω να σας βρισκω καλα.ada μου, γραφεις οτι δεν ξερεις τι ειναι ο Ε.Ο.Π.Υ.Λοιπον τα περισσοτερα ταμεια μαζι κ το ικα ενσωματωθηκαν στον ΕΟΠΥ.ετσι ονομαστηκε απο την κυβερνηση.κ εγω στην πλατεια θεατρου πηγα οταν ηταν να περασω επιτροπη.
αντα καλημερα.Ναι εχουμε πει να βρεθουμε κ το θελω πολυ.με το που τελειωσω τον γιατρο θα ερθω να σας βρω γιατι με εχει στις 5 ραντεβου.φανταζομαι θα την πετυχω στο ιατρειο την κατερινα μιας κ θα παω λιγο νωριτερα στο ιατρειο.
Καλλιόπη τι εξετασεις ήταν αυτες που έπρεπε να πληρώσεις 130 ευρό?Quote:
οχι δεν πληρωσα
και χωρις μεθη την εκανα
Καλησπέρα κορίτσια, απ΄ότι βλέπω όλα πάνε καλά , προχωράμε αργά αλλά σταθερά.
Καλλιόπη που σε έφαγε το σύστημα και ada_gia_pada που σε μπέρδεψε εύχομαι αυτή την εβδομάδα να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά.
Καλλιόπη την πήρες την ανανέωση απ΄οτι κατάλαβα , δρομολογήθηκες με την επέμβαση ?