Printable View
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Και εγώ παρουσα Κοιμήθηκα 10 ωρες,αυτό σου λεω μόνο. Ηρέμησε καθόλου ο δικός σου;
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Κοιμήθηκα 10 ωρες,αυτό σου λεω μόνο. Ηρέμησε καθόλου ο δικός σου; Εγω εχω κανει σκατα ύπνο. Ο δικός μου ήρεμος ήταν. Εγω αποφασισα να το λήξω.. Πως πας εσυ με το διάβασμα;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Εγω εχω κανει σκατα ύπνο. Ο δικός μου ήρεμος ήταν. Εγω αποφασισα να το λήξω.. Πως πας εσυ με το διάβασμα; Καλυτερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Τέλος δηλαδη;Τον έστειλες;
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Καλυτερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Τέλος δηλαδη;Τον έστειλες; Θα δείξει. Δε θελω να ειμαι κάθετη γιατί δεν έχει περάσει και καθόλου χρόνος. Εγω εκανα πάντως κίνηση για να το λήξουμε. Μπράβο για το διάβασμα....
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Θα δείξει. Δε θελω να ειμαι κάθετη γιατί δεν έχει περάσει και καθόλου χρόνος. Εγω εκανα πάντως κίνηση για να το λήξουμε. Μπράβο για το διάβασμα.... Πόσο χρόνος λες να δωσεις δηλαδή?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Πόσο χρόνος λες να δωσεις δηλαδή? Δε δίνω χρόνο. Οπως τα φέρει... Τι λεει το προγραμμα σου για σημερα; εγώ λεω να σαπισω σπίτι να το ευχαριστηθώ
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Δε δίνω χρόνο. Οπως τα φέρει... Τι λεει το προγραμμα σου για σημερα; εγώ λεω να σαπισω σπίτι να το ευχαριστηθώ Τα ίδια,όπως συνήθως.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Τα ίδια,όπως συνήθως. Μου φαίνεται απέραντη η μερα. Δεν εχω συνηθίσει να ξυπνάω τοσο νωρίς
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Μου φαίνεται απέραντη η μερα. Δεν εχω συνηθίσει να ξυπνάω τοσο νωρίς Μαλλον λόγω των χαπιών?
Λόγω βαρεμάρας. Δεν εχω τι να κάνω. Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Μαλλον λόγω των χαπιών?
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Λόγω βαρεμάρας. Δεν εχω τι να κάνω. Ηρθε η ώρα να σου ποιός είμαι... Να μαι! https://upload.wikimedia.org/wikiped...her15_flip.jpg
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ηρθε η ώρα να σου ποιός είμαι... Να μαι! https://upload.wikimedia.org/wikiped...her15_flip.jpg Δε το είχα άγχος [emoji1][emoji1]
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Δε το είχα άγχος [emoji1][emoji1] Λίγα για τον Don!
Χαχαχα τρελό Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Λίγα για τον Don!
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Χαχαχα τρελό Θα σου κάνω μια πρόταση που δεν θα μπορείς να αρνηθείς...