Εγώ δεν μετανιώνω για τίποτε... I regret nothing, που λένε και οι Καναδοί. \'Iσως δε μου έχει τύχει κιόλας, δε λέω. \'Εχω λυπηθεί όμως για άπειρα πράγματα, και απ\' την δική μου πλευρά και απο των άλλων.
Printable View
Εγώ δεν μετανιώνω για τίποτε... I regret nothing, που λένε και οι Καναδοί. \'Iσως δε μου έχει τύχει κιόλας, δε λέω. \'Εχω λυπηθεί όμως για άπειρα πράγματα, και απ\' την δική μου πλευρά και απο των άλλων.
Ερώτηση : Αν είχες σκυλοβαρεθεί την δουλειά σου αλλά ταυτόχρονα αυτή σου προσφέρει οικονομικη ασφάλεια που δεν θέλεις να στερηθείς, τι θα έκανες?
θα εψαχνα για μια καλυτερη δουλεια και μονο τοτε θα αφηνα αυτη που ειχα...
ερωτηση:
αν μπορουσες να κανεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επιλογη ζωης η αλλαγη στην ζωη σου, αυτη τη στιγμη, ποια θα ηταν αυτη?
στην παρουσα φαση, δεν θα αλλαζα δουλεια με τιποτα. Μονο στην περιπτωση εκεινη που θα εβρισκα κατι πιο ενδιαφερον που ταυτοχρονα ομως θα μπορουσε να με στηριξει οικονομικα.Quote:
Originally posted by Φοίβη
Ερώτηση : Αν είχες σκυλοβαρεθεί την δουλειά σου αλλά ταυτόχρονα αυτή σου προσφέρει οικονομικη ασφάλεια που δεν θέλεις να στερηθείς, τι θα έκανες?
πολλες αλλαγες θα εκανα: μια απο αυτες, αλλη δουλεια. Αλλαγη σπιτιου. Ισως κ πολης.Quote:
Originally posted by Remedy
αν μπορουσες να κανεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επιλογη ζωης η αλλαγη στην ζωη σου, αυτη τη στιγμη, ποια θα ηταν αυτη?
τον πλανητη να τον αφησω?:Ρ
ναι, αστον:)....
πώς θα συστηνες τον εαυτο σου?με τρεις χαρακτηρισμους?
Στρίγκλα, κοντή και άσχημη.
Πως θα ήθελες να είσαι εξωτερικά?
Λευκή Crunch και Merenda. Α, και Bounty. Συχνά όλα αυτά σε συνδυασμό με κρακεράκια.Quote:
Originally posted by mstrouf
αγαπημενο σας γλυκο;
Ο αγαπημένος σας πλανήτης??
Έτσι όπως είμαι! Με λίγο πιο ίσια πλάτη!
Τι θα ήθελες αυτή τη στιγμή?
Εεεε Bounty με κρακεράκια??
Χιόνι, τζάκι, παγωτό, καλό βιβλίο.Quote:
Nα ειχα σοκολατα με φουντουκια.. κατι σαν την merenda ή nutella....Quote:
Έτσι όπως είμαι! Με λίγο πιο ίσια πλάτη!
θα ηθελα ενα γαλακτομπουρεκο:-)