το θεμα ειναι για αγγελους πανο.και τετοια φωτογραφια εβαλα.
Printable View
εχεις υποψη σου τι ειναι ο ψυχαναγκασμος και η ιδεοληψια ?Quote:
Originally posted by Empneustns
εκανες σκοπιμα σημερα την μεγαλυτερη κοτσανα απο την ωρα που ανακαλυψα αυτοτο φορουμ !
σπρωχνεις συνειδητα η ασυνειδητα καποιους ανθρωπους που ερχονται σε μια πλατεια ανθρωπων , ξανα στην μεταφυσικη και το παθογενες στοιχειο της προσωπικοτητας τους !
Quote:
Originally posted by Empneustns
Εμπ....έχεις πολύ πλάκα που απολογείσαι και από πάνω...
Ο άνθρωπος άρχισε πάλι να λέει χαπάκηδες το κατερινάκι και τη λίτσα και όπως πάντα κάνει ντόρο γύρω από άλλους για να μη του κόψει τον κ.... ο νίκος.
Άντε να δούμε τι θα γίνει μόλις δει ο αντμιν
τα δεκάδες ριπόρτ που έχει λάβει όταν ξαναμπεί μέσα.....
σωστη θεοφανια :) θα προσπαθησω να μη το ξανακανω :)
εχετε ηδη βλαψει ανεπανορθωτα οσους ψυχαναγκαστικους και ιδεοληπτικους ασθεινεις
ηρθαν εδω για να ζητησουνενα ανθρωπινο γηινο και επιστημονικο χερι βοηθειας και βρεθηκαν σε χερουβημ, αγγελους και παπαδες !
αν δεν σας διαγραψει αυτη τη φορα ο νικος θα το κανω εγω με τον δικο μου τροπο !
Αυτό θα ήθελα πολύ να το δω.....Εμπρος λοιπόν...Διέγραψε με...Quote:
Originally posted by πανος12345
εχετε ηδη βλαψει ανεπανορθωτα οσους ψυχαναγκαστικους και ιδεοληπτικους ασθεινεις
ηρθαν εδω για να ζητησουνενα ανθρωπινο γηινο και επιστημονικο χερι βοηθειας και βρεθηκαν σε χερουβημ, αγγελους και παπαδες !
αν δεν σας διαγραψει αυτη τη φορα ο νικος θα το κανω εγω με τον δικο μου τροπο !
Εκτός και αν άλλαξες γνώμη και πιστεύεις στα θαύματα....
Τι λες βρε Πάνο;είσαι παρορμητικός και λες ότι σου κατέβει.Ποιός είσαι που θα διαγράψεις και απο που;εαν διαγραφεί κάποιος ο πρώτος θα είσαι εσύ.Κάτσε να διαβάσεις όσα έχεις γράψει ίσως αυτοδιαγραφείς με όσα έχεις γράψει.Ελεος πιά.
με προκαλεις παππαδια ?
Αν εννοείς εμένα, ναι σε προκαλώ....Quote:
Originally posted by πανος12345
με προκαλεις παππαδια ?
εγω σε εχω γραμμενη εκεινη που δεν πιανει μελανι παντως !
Ποια είναι η παππαδιά; εγώ;
Εξακολουθώ να πιστεύω, διαβάζοντας κάποια πρόσφατα θέματα, οτι το φόρουμ, δεν τους οφελεί όλους το ίδιο.
Ισα ίσα κάποιους μπορεί και να τους βλάπτει, οδηγώντας σε έντονα ξεσπάσματα επιθετικότητας.
Κυρίως για το δικό τους το καλό είναι που πρέπει να απομακρυνθούν απο το φόρουμ, ειδικά όταν δημοσίως έχουν γράψει οτι ο γιατρός τους τους έχει υποδείξει να μην μπαίνουν.
Τι να πω ας κάνουν οι διαχειριστές ότι κρίνουν καλύτερο, αφού οι ίδιοι δεν μπορούν να αναλάβουν να φροντίσουν τον εαυτό τους.
ενταξει το ειπατε μια για το τι πρεπει να κανουν οι διαχειριστες, περασαμε σε δευτερο γυρο, τριτο και έπεται συνεχεια....
Συγνωμη αλλα......
στραβοι ειναι οι διαχειριστες?
δεν γνωριζουν την ελληνικην?
Η επαναληψη του οτι πρεπει να κανουν και να αποκανουν οι διαχειριστες,
τι νοημα εχει?
προς καλυτερη εμπεδωση?
προς ασκηση πιεσης?
Μηπως εφοσον καποιοι (μεταξυ αλλων και εγω) εχουν κανει σαφεστατες τις θεσεις τους καθετως - οριζοντιος και χιαστι,
να αφησουν τα υπολοιπα να τα κανουν (η να μην τα κανουν) οι διαχειριστες?
καλή μου weird πιστεύω πως ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα της επιλογής....και πρέπει να αποδέχεται τις συνέπειες της κάθε κίνησής του....Quote:
Originally posted by weird
Εξακολουθώ να πιστεύω, διαβάζοντας κάποια πρόσφατα θέματα, οτι το φόρουμ, δεν τους οφελεί όλους το ίδιο.
Ισα ίσα κάποιους μπορεί και να τους βλάπτει, οδηγώντας σε έντονα ξεσπάσματα επιθετικότητας.
Κυρίως για το δικό τους το καλό είναι που πρέπει να απομακρυνθούν απο το φόρουμ, ειδικά όταν δημοσίως έχουν γράψει οτι ο γιατρός τους τους έχει υποδείξει να μην μπαίνουν.
Τι να πω ας κάνουν οι διαχειριστές ότι κρίνουν καλύτερο, αφού οι ίδιοι δεν μπορούν να αναλάβουν να φροντίσουν τον εαυτό τους.
επειδή αναφέρθηκες σε γιατρούς εγώ είμαι αυτή που έχω πει δημοσίως στο φόρουμ πως ο γιατρός μου έχει απαγορέψει να μπαίνω στο φόρουμ για τον α ή β λόγο....
ο ίδιος γιατρός όμως αρνείται στην πορεία να με αναλλάβει άλλο και με παραπέμπει αλλού...
γιατί λοιπόν να τον ακούσω και γιατί να δώσω βάρος στα λεγόμενά του;;;;
από τη στιγμή που η δική μου ψυχή μπαίνοντας εδω μέσα καθαρίζει και ταυτόχρονα γεμίζει με όμορφα πράγματα γιατί αυτά έχω μάθει να κρατάω από το φόρουμ....
δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα προσωπικά μου κάνει πολύ καλό....
νιώθω πως έχω στήριγμα...
λιτσα νομιζω οτι μπλοκαρες την διαδικασια....
:P:P:P
καλε γιατι χαλας την σουπα μερικων μερικων?
εδω εχουν ετοιμασει ολοκληρα μανιφεστα και τωρα να τα πεταξουν στα σκουπιδια?
Να μπαινεις οποτε θες αγαπητη λιτσα,
και πες στους τροχονομους οτι υπαρχουν και φαναρια....
Ας παρουν και μια μερα ρεπο.
καλη σου μερα....