Quote:
Originally posted by GAGARAS
pragmatika ειμαι καινουργιο μελος αποτα λιγα που εχω διαβασει βλεπω οτι ειναι λιγα αυτα αποατομα που οντως κανουνδιαιτες πιο πλυ για την υγεια τους ... πιστεψε με ο καθενας ομως το δικο του προβλημα το θεωρει τοπιο μεγαλο κ γω ακουω 5 κιλα κ λεω μα για 5 κιλα?αλλα οντως μπορει νανε κ στο μυαλο μας η να μην νιωθω καλα εγω με τον εαυτο μου ...παντως με κανουν να νιωθω ασχημα κ θελω να τα διωξω !ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ δηλδη λεει οτι περνεις το χαπι μετα απο 1 ωρα τι σκονι κ εχει βελακ κ μια μεριδα φαγητου (πρωτεινες ,υδατανθρακες) γραφει ανα δευτερη μερα τι σκονι κ συμπληρομα διατροφης μετα γραφει αντικαθιστα το υριο γευμα δε καταλβαινω,,,απο αυτους που τοχουνε κανει ...πρεπει να περνω το χαπικ τι σκονι κ αυτο μονο δηλαδη?δε θα τρωω?
Καλησπερα GAGARAS και σε ολους. Τοσο καιρο δεν εγραφα για να δω ποσα κιλα θα εχανα επιπλεον με το Lipotox και ετσι γραφω σημερα να σας πω οτι απο 20/2 μεχρι σημερα εχασα αλλα 12 κιλα και πολους ποντους!:starhit: Εφτασα τα 65 κιλα. Οταν το αρχισα ημουν 83 πηγα στα 77 το Φεβ και τωρα στα 65. Οι οδηγιες ειναι απλες... παιρνεις πρωτα το χαπι μετα απο 1 ωρα το φακελακι που ειναι το γευμα σου συν μια σαλατα. Οταν δεν εχει φακελακι παιρνεις κανονικα το χαπι μετα απο 1 ωρα τρως πρωτεινη συν σαλατα ή οσπρια και για πρωινο πρωτεινη +1 φρουτο).Ενω ελεγα οτι μολις φτασω 70 θα σταματησω ... αλλα τωρα που μπηκα στο προγραμμα συνεχιζω... Θελω να φτασω τουλαχιστον 60!!!! Μετα θα συνεχισω με σταθεροποιηση και θα το σταματησω και να σας πω την αληθεια με εβαλε σε προγραμμα να τρωω σωστα και δεν μου λειπουν τοσο τωρα τα αλλα φαγητα. Τουλαχιστον τωρα ξερω αν καπια στιγμη τα βαλω πισω θα παιρνω για λιγο το Lipotox.! Πραγματικα πριν χρονια εκανα τα παντα για να χασω βαρος χωρις αποτελεσμα. Θα σας ενημερωσω με την παραιτερο προοδο μου... Ααα και να μην ξεχασω οτι ενω πριν δεν επινα καθολου νερο με το Lipotox με εκανα να το εχω στο καθημερινο μου προγραμμα..:starhit: