Μακάρι να έχετε δίκιο παιδιά :)
Printable View
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΕΠΟΠ ΤΟ 2009 ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 1000 ΕΛΙΕΣ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΥΝΙΘΗΣΑΜΕ ΤΟ 2011 ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΟΡΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ Κ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ 1000 ΕΛΙΕΣ Κ ΒΓΑΛΑΜΕ ΛΕΕΙ 120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙ 1 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΕΠΟΠ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
χαρλευ το επομενο ποστ σου θα ειναι το 666.Βγαλε τα ρουχα σου και πηγαινε να χορεψεις στο κοντινοτερο δασος κατω απ την πανσελληνο
Βέβαια θα πάω sumac μη με πάρει ο διάολος!!!
η σελληνος γιατί έχει δύο λάμδα;
Ειναι απο θεσσαλλονικη
Αλλη δουλεια φανταροσ σεφαρμακευτικη
Για να καταλαβεισ ποσο χαζοσ ειμαι αυτοι θελαν εναν να καπνιζει κ να τρεχει θα αναλαμβαναν αυτοι το καπνισμα κ το τρεξιμο χωρισ την κουραση εγω επειδη ειμαι μαλακασ βαριομουν κι επαιζα μπαλλα κ μετα δουλευα βοηθοσ στισ ελιεσ τι εχω κουβαλησει δε λεγετε νομιζα οτι γινεται πολεμοσ και το βγαλα για περιοδο πολεμου οι σχιζοφρενεισ να μαζευουν ελιεσ για να βοηθαν την οικονομια που να φανταστω εγω ποσο απλη ηταν η δουλεια κ το εβγαλα για πολεμο για ολα τα κρατη αφου ειμαι μαλακασ ευτυχωσ με μαθαν τωρα κ δε θα κανω αλλη δουλεια τελευταια δουλεια ο προηγουμενοσ στρατηγοσ ηθελε απλα να παιδευομαι αυτοσ με τρομαξε απο οτι εμαθα πινει αλκοολ τεσπα τελοσ καλο ολα καλα ακομα δουλευω
Εσεισ νομιζετε οτι ειμαι ο στρατηγοσ υπευθυνοσ για ολουσ ειμαι ο φανταροσ του με ειχε διαλεξει γτ δεν ηθελα να γινω ηθοποιοσ κ τραγουδιστησ ηθελα απλα να ζησω να βρω κανα κοριτσι να βρω φιλουσ απλα πραγματα κι με βαλε στα χωραφια κ για να μη γαμαω κ για να παιδευομαι τελικα το 2004 βγαλαμε θεραπεια για σχιζο και τωρα ξαναβγαλαμε εγινε πολεμοσ μαλλον
δεν μάλωσα. ήθελα να το πάω σε άλλο επίπεδο. περίμενα μια κουλή απάντηση. μάλλον είναι η χειριστική μου συμπεριφορά αυτή. ή κάποιο κόμπλεξ.
άρα δεν έχει δύο λάμδα.
καλή είναι κι έτσι.
Ίσως είναι η πανσέληνος του Έλληνος :D
Συγνώμη παιδιά, έσφιξαν και οι ζέστες πάλι σήμερα, χα χα
Έχω ένα συνάδελφο ο οποίος μου έλεγε ότι έχει ομφαλοκήλη. Έγω νόμιζα ότι αυτό είναι κάτι το εσωτερικό. Τώρα το καλοκαίρι σήκωνε την μπλούζα του να σκουπιστεί και την είδα. Εϊναι εξωτερική και ακριβώς πάνω από τον αφαλό. Και σκέφτομαι τώρα πως θα πήγαινε αυτός ο άντρας με γυναίκα με αυτό το εξόγκωμα.... Δηλαδή τρέμω μην πάθω κάποια εξωτερική ασθένεια, έχω πάθει φοβία με το στόμα -ξέρετε αυτή η τρύπα που ανοίγουν στην κοιλιά- θα ήθελα να πεθάνω αν πάθαινα αυτά τα πράγματα. Γιατί να τα παθαίνουμε αυτά θεε μου αν πάθω ποτέ τίποτε τέτοιο δεν θα το αντέξω.
Ευτυχώς μπήκε και ο Αύγουστος, να τελειώσει το καλοκαίρι
εντάξει τότε!
ας συνεχίσουμε τα ορθογραφικά λάθη. τουλάχιστον αυτά δεν είναι κομπλεξικά. δεν μας μοιάζουν.
δεν είναι ζέστη αυτό το πράμα. κουράστηκα πια.
Οτι εκαναν σε σασ με το ιντερνετ κ την τηλεοραση το εκαναν κ σε μενα δεν ξερω ποιοσ τα κανονιζει αυτα
ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΛΟΙ ΛΟΛΟΙ ΛΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ
ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΑΣΤΕΓΟΣ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΠΙΝΑ ΚΑΦΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΩΡΑΦΙΑ Κ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΘΩΣ Κ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Κ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ ΓΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΟΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ Κ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ ΑΜΑ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΨΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΙ ΕΒΓΑΛΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΚ
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΝ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΥΑΛΟΥ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΛΟΙ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΑΝΤΕΞΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΒΑΤΖΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΧΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
Σήμερα ήπία 10 μπύρες κι 1 ούζο, κι αύριο θα πάω στο πρόγραμμα και θα πω πως έχω να πιω 48 ημέρες. Δεν ξέρω τελικά μπορεί και να το σταματήσω. Έμαθα σήμερα πως κι ο μεγάλος μου αδερφός ήταν αιμοδότης και πολύ το χάρηκα. Προσωπικά έχω κάνει αιμοδοσία 3 φορές αλλά μετά ρε παιδιά για 6 μήνες ήμουν χάλια... Το ίδιο μου είπε και ο αδερφός μου. Σκατά κράση έχουμε οικογενειακός, θέλουμε να κάνουμε το καλό και δεν μας βγαίνει.
Μεχρι τωρα ειμαι στις 8 μπυρες με τσιπουρο κολαουζο.
Μιλα αληθειες χαρλευ .Σου μιλαω γιατι σε νιωθω και με ποναει η ψυχη.
Μη το κοψεις και ποτε αν το γουσταρεις,αλλα πρεπει να εισαι ειλικρινης για να εχεις αυτοσεβασμο
Πονάμε και πίνουμε βρε sumac.... Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Αν πω την αλήθεια θα με διώξουν και δεν θέλω... ίσως μπορεί να βοηθηθώ.
Και ουάου δηλαδή πως το πίνεις το τσίπουρο! Εγώ ένα μικρό μπουκαλάκι μπορεί να πιω και με τρελαίνει στην κυριολεξία! Μπράβο σου που το αντέχεις αλλά είναι τρελό ρε συ μην το πίνεις.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ Κ ΡΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΑΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΠΟΥΖΙ ΒΑΛΤΕ ΜΠΟΥΖΙ ΙΡΙΔΙΟΥ Κ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ Κ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΟΜΙΖΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟ ΦΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ
Τι ήταν αυτό στη Νέα Φιλαδέλφεια χτες βράδυ... Για άλλη μια φορά οπαδικη βία, τόσο μένος, τραυματισμοί, θάνατος... ΓΙΑΤΙ??
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ Κ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
Καλησπερα παιδια,να σας ρωτησω απο προληψεις πως πατε;;ειστε γενικα προληπτικοι η μονο εμενα επιδεινωθηκε ολο αυτο με την ΓΑΔ και τις κρισεις πανικου;
Ξερω χαρλευ.Αλλα να ξερεις η ειλικρινεια ειναι μεγαλο οπλο.Καθαριζεις και νιωθεις πιο ελευθερος και πιο δυνατος.Αν δε σ αποδεχτουν γι αυτο που εισαι,δεν εχει νοημα για μενα
Τσιπουρακι γουσταρω φουλ.Αλλα θελω να ειναι καλο και παγωμενο χωρις γλυκανισο.Και εχω και τη μπυρα για σβησιμο.Η αληθεια ειναι οτι σου γυρναει τα μυαλα,ειδικα οταν εισαι ηδη αρπαγμενος!Αλλα το ουζο ειναι χειροτερο .Τερμα χημεια και τρελα
Γιατι ειναι ναζι behappy.Και εγω οπαδος μιας ομαδας ειμαι,αλλα δε θα σφαξω τον αντιπαλο,ουτε θα επικροτησω το σκηνικο.
Πλεον αρνουμαι να παω γηπεδο και να φωναζω μαζι με δολοφονους και φασιστες.Νιωθω αηδια.
Δε θα συμμετεχω στη μαφια τους και το οργανωμενο εγκλημα
Μια ζωη αγκαλια με τους μπατσους ειναι τα σιχαματα.ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ
Ναι το έμαθα... ήταν οργανωμένοι νεοναζί που ταξίδεψαν έως εδώ αποφασισμένοι να εκφράσουν όλο τους το μίσος και να σκοτώσουν... Ούτε τα πιο άγρια θηρία στη φύση σε αγέλες δεν πιστεύω να έχουν τέτοια ένστικτα.
Εγώ να φανταστείς είμαι και ΑΕΚ, δεν πηγαίνω γενικά γήπεδο αλλά φέτος έτσι το σκεφτόμουν να πάω σε κάποιο αγώνα με ευρωπαϊκή ομάδα, να βρεθώ στο νέο γήπεδο, όπως και πολλοί άλλοι ειρηνικοί φίλαθλοι, τώρα μετά από όλο αυτό ένα μούδιασμα μόνο και θλίψη, που να πας, οργανωμένο έγκλημα πραγματικά... Να καταντάει ο αθλητισμός έτσι! Κουράγιο στους ανθρώπους που χάνουν από τέτοιες δολοφονίες τους δικούς τους, δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, τίποτα.
Behappy, άστα να πάνε... Εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με αθλητισμό κι ομάδες αλλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να σκοτώνεις κάποιον γιατί είναι οπαδός της αντίπαλης ομάδας; Δηλαδή για όνομα του Θεού, δεν το χωράει το μυαλό μου... Είναι λόγος αυτός; Κατά τη γνώμη μου μόνο σε αυτοάμυνα σκοτώνεις κάποιον κι αυτό αν δεν γίνεται να γλιτώσεις αλλιώς... Και το προηγούμενο θύμα οπαδικής βίας, τον Άλκη Καμπανό, τον σκότωσαν στη γειτονιά μου... Εδώ και πολλά χρόνια φοβάμαι να κυκλοφορήσω όταν έχει αγώνα στο Χαριλάου γιατί έπεσα μπροστά σ' επεισόδιο με μολότοφ και δακρυγόνα και νόμιζα ότι θα πεθάνω πραγματικά αλλά μετά απ' αυτό το φόνο φοβάμαι ακόμα περισσότερο...