κούκλα μου καλημέεεεεεεεεεερα.τι ωραία εικόνα οι άνθρωποι να είναι αγαπημένοι.Η ζωή είναι μικρή κ εμείς φτυνόμαστε μεταξύ μας έτσι χάνουμε την ομορφιά της,άι στο καλό πια κ να φανταστείς ότι ο μόνος χρόνος που έχουμε είναι το ΤΩΡΑ.
Printable View
κούκλα μου καλημέεεεεεεεεεερα.τι ωραία εικόνα οι άνθρωποι να είναι αγαπημένοι.Η ζωή είναι μικρή κ εμείς φτυνόμαστε μεταξύ μας έτσι χάνουμε την ομορφιά της,άι στο καλό πια κ να φανταστείς ότι ο μόνος χρόνος που έχουμε είναι το ΤΩΡΑ.
Καλημέρα Princess & Ηλιαννακι, Μαρκελάκι, confusaki,Θωμά, Λιλιουμ, Κυκνος, Αλια, Λάμπρο, Γιαννη της Κρητης, Γιαννη2, Χρυσακι, αχλ, καρυ και πολλουυυυυυυυς άλλους επισης! :D Να έχετε όοοοοοοολοι μια χαρουμενη ημέρα και ένα τεράστιο χαμόγελο να σας συνοδεύει! Βασικά αυτα υσχίουν για όοοοοοοοοολο το φορουμ συμπαθεις και μη συμπαθεις ανθρωπους ;)
Με εψησες, μονο που εχει λιγο κυμα σημερα, θα δω!!
καλό απόγευμα χριστινάκι κ σε όλους στο φόρουμ
καλές εκλογές
αισθανομαι πως κατι που δεν γνωριζω απαιτει συνειδητοποιειση κ ο κακος εαυτος μου δεν με αφηνει
Αααααααχ θέλω διακοπές και να πηγαίνω κάθε μέρα στην θάλασσα :) αλλά χωρίς βαβούρα και φυσικά δεν κάνω ηλιοθεραπίες γι αυτο είμαι λευκή σαν βαμπιρ, εντάξει τα παραλέω λιγάκι :P
πολυ ομορφα:) το μπανακι ηταν υπεροχο..τι καλυτερο απο το να κολυμπας κ να βλεπεις την πανσεληνο κ τα αστερια:D:D:D:D:D
υπεροχα!!!!ΕΙΜΑΙ Κ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ!!!!!(ΦΩΝΗΤΙΚΑ Κ ΣΤΙΧΟΙ!!!!!)Ααααααα θα τρελαθωωωωωωωωωωωωD:D:D::D:D:D:D :D:D:D
Μια νεα μερα και σημερα ... η πορεια θα δειξει
Πολύ μπερδεμένα. Ανάμεικτα συναισθήματα και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω...
Απο το σημερα μεχρι και την αυγη του αυριο ειναι ισο με το χρονο που με αφηνει να σκεφτω το ποσο αντικειμενικα εδρασε και παλι ο λαος για ακομα μια φορα ... Αισθανομαι μια βαθια λυπη γιατι ορισμενοι ανθρωποι δεν εχουν σκοπο να αλλαξουν. Δε μιλαω ποτε για ριζικη αλλαγη αλλα για μια απλη στροφη στη λογικη .
Νιώθω πολύ ήρεμη,ο υπολογιστης είναι κοντά στο παράθυρο κ ένα γλυκό αεράκι έρχεται κάθε τόσο που με ευχαριστει.Τι άλλο να θέλω ?Έχω τον αέρα μου κ την ηρεμία μου,τέλεια
νιωθω κοματια..οτι θα καταρευσω.δεν εχω κοιμηθει ειμαι μες τα νευρα και ζαλιζομαι οταν στεκομαι..εδω και 2 μερες.δεν μπορω να κανω τιποτα για μενα δεν δεν δεν.βαρεθηκα τον εαυτο μου με τα δεν..και ειναι αυτο το αγχος που με πνιγει..
Ξαπλωσε και κοιμησου!!! Αναψε ενα ωραιο αρωματικο κερι, κανε ενα ωραιο ζεστο χαλαρωτικο μπανιο, βαλε μια αρωματικη ενυδατικη κρεμα σε ολο το σωμα, περιποιησου τον εαυτο σου, χτενισου, βαλε ενα ελαφρυ αρωμα στο μαξιλαρι, βαλε φρεσκα μοσχομυριστα σεντονια, βαλε και απαλη μουσικη αν σε βοηθαει ή ηχους της φυσης, παρε και ενα μαξιλαρι αγκαλια και νανακια!!
ξερεις πως το θελω αυτο??να κοιμηθω και να ξεχασω να ξυπνησω.αλλα πανω απο ολα να ηρεμησω.αλλα η ζωη ολο αγχος ειναι.παντως το βραδυ θα λιωσω
Η ζωη δεν ειναι ολο αγχος, το κεφαλι μας ειναι!! Θα μπορουσα να εστιαζα σε 30 λογους για να ειμαι αγχωμενη, προτιμω να εστιαζω σε 30 για να ειμαι χαρουμενη!
οταν σε πιεζουν και οταν ανεχεσαι συνεχως και δε μπορεις να κανεις αλλιως ειναι αστα να πανε..δεν υπαρχουν λογοι να σαι χαρουμενος.
Το να εισαι χαρουμενος ειναι απο μονος του λογος, και ο πιο σημαντικος..
δε μπορω να κανω αλλιως πιστεψε με.αν μπορουσα θα τους εβριζα τουλαχιστον αλλα μετα δε θα ειχα δουλεια
προσπαθω..
Καταρχήν νιώθω κάπως περήφανος για το εκλογικό αποτέλεσμα. Εφόσον φυσικά η ετερόκλητη κυβέρνηση τελεσφορήσει, θα έχουμε μια ισορροπία αντίρροπων δυνάμεων στην εξουσία, μιας φιλο- και μιας αντιμνημονιακής, με τη δεύτερη αντίβαρο στην πρώτη, σαν αντίπαλο δέος. Συνεπώς είμαι περισσότερο αισιόδοξος για το αύριο και πιστεύω ότι μια καλύτερη ημέρα ξημερώνει για όλους μας.
Κατά δεύτερον, ένιωσα πολύ χάλια όταν είδα όλα εκείνα τα ζευγάρια στο πλοίο. Με έπιασε ξαφνικά ένας απότομος εκνευρισμός με άγνωστη πηγή προέλευσης που όταν το ξανασκέφτηκα, κατάλαβα ότι δεν ήταν και τόσο ανεξήγητος. Με κυρίευσε τέτοια υπερένταση που σαν το σίφουνα της Τασμανίας ένιωσα ότι ήθελα να ξεσπάσω και να τα σπάσω όλα. Και το σκληρότερο της υπόθεσης ήταν ότι επρόκειτο για κουκλάρες. Από εκείνα τα εκθαμβωτικά σνομπ, σαν μοντέλα χωρίς μια ατέλεια, που βλέπουμε στο δρόμο και μας κοιτάζουν όλους, σαν να τους πέφτουμε λίγοι. Μα γιατί μερικοί να επιβραβεύονται τόσο από τη ζωή τέλος πάντων; Τόσο πιο άξιοι και ικανοί είναι δηλαδή από μένα, ενώ εγώ είμαι ένας λούζερ; Εδώ αν υπήρχε μία σταγόνα δικαιοσύνης σε τούτο τον κόσμο, δε ζητάω παραπάνω, οι πολιτικοί μας θα ήτανε χωμένοι στα μπουντρούμια του Αλκατράζ! Ποιος είπε όμως ότι ο κόσμος αυτός είναι δίκαιος; Γι' αυτό και κανένας δεν έχει αυτό που αξίζει. Και μην ξεχνάμε, τέλος, ότι είμαστε αυτό που φαινόμαστε...
Δεν αίσθανομαι καλα και δεν μπορω να κάνω κατι γι αυτο .
sheldon, ποιος σίφουνας της Τασμανίας;
O διάβολος της Τασμανίας είναι
(άντε και δαίμονας)!
Μ' αρέσει πολύ αυτό το ζωάκι.
Δεν είσαι loser αλλά winner, και σύντομα σε βλέπω με την κουκλάρα που επιθυμείς,
αρκεί να μην πέσεις σε σνομπαρία, γιατί τότε τα 'θελες και τα 'παθες!
Οι πολιτικοί, όχι δε θα μπουν ποτέ στο Αλκατράζ,
αλλά και να 'μπαιναν σίγουρα θα οργάνωναν 100% επιτυχή απόδραση! :D
http://blog.moudaniwn.gr/wp-content/...83%CE%B7-1.jpg
Ναι, τον διάβολο εννοούσα και τον συμπαθώ κι εγώ! :D Πολύ χαριτωμένο ζωάκι, μόνο που στριγγλάει πολύ και κόβει δάκτυλα! Το είπα σίφουνα, γιατί έτσι συμπεριφέρεται ως καρτούν.
Κι εσύ πού το ξέρεις ότι είμαι winner και θα βρω κουκλάρα; Δε θέλω φρούδες ελπίδες και υποσχέσεις, αλλά έμπρακτες ενδείξεις και έργα. Πώς λοιπόν είσαι τόσο σίγουρη; Σ' το είπε κανένας αστρολόγος; :P
Δε μου το 'πε αστρολόγος, αλλά έχω διαίσθηση και ενόραση! :D
Εξάλλου αν το 'χεις βάλει αμέτι μουχαμέτι, θα συμβεί, δεν μπορεί!
"Όταν θέλεις πάρα πολύ κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις..."
δε λέει στον Αλχημιστή;
Προτιμώ τους αλχημιστές από τους αστρολόγους!
Ο διάβολος της Τασμανίας είναι όντως σαρκοφάγο,
αλλά είναι και είδος υπό εξαφάνιση ο κακομοίρης. Πού το ξέρεις ότι στριγκλίζει, τον έχεις δει από κοντά;
Eγώ μόνο στα κινούμενα σχέδια λολ...
Σε ζηλεύω που ταξίδεψες σε καράβι...
Ναι, αλλά δεν το πολυπιστεύω αυτό. Το πιθανότερο όταν βάζεις κάτι στο μάτι είναι να μην το πετύχεις ποτέ, γιατί από την απελπισία σου να το αποκτήσεις σου διαφεύγει.
Το ξέρω, γιατί το έχω δει σε ντοκυμαντέρ. Με είχε ζαλίσει τότε με τις στριγγλιές του!
Να μη ζηλεύεις καθόλου! Ξέρεις πως είναι επί 8 ώρες να υποφέρεις τραντάγματα, φουρτούνες και φασαρία, ειδικά όταν ταξιδεύεις βράδυ; Εγώ δεν έκλεισα μάτι καθόλου! Κι αν από θέσεις έχει μόνο κατάστρωμα... Την επόμενη φορά αεροπλάνο.
Νιωθω ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ που μπορω πλεον να συγκεντρωθω με τα καινουρια φαρμακα για να παω να δωσω κανα μαθημα!! :)
Βασικά δεν αισθάνομαι τώρα μια αηδία αλλά απο χτες μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Ο λόγος? Η Χρυση αυγη, οι μάγκες της Ελλάδας, οι αρρωστημένοι δήθεν εθνικιστές που μου μοιάζουν περισσότερο για ναζι άρα κάμια σχέση με Ελλάδα, αυτοί οι άρρωστοι ψυχικά που ξέρουν να χρησιμοποιούν μονο την βια, αυτοι που δεν ξέρουν ούτε το ονομα τους να γράψουν και κατα τ'άλλα εθνικιστές, αυτοι που αντι να πιάσουν και να πλακώσουν στο ξύλο αυτον που προσλαμβάνει Αλβανους και Πακιστανους αντι για Ελληνες πλακώνει τους καημένους τους ανθρωπάκους λες και φταίνε σε τίποτα. Λοιπόν κωλοχρυσαυγίτες πηγαίντε μάθετε καλά ελληνικα για να μην γίνεστε ρεζίληδες, μάθετε γράμματα και ελάτε να χρησιμοποιήσετε και να κατακτήσετε την φιλοσοφία αυτην που ξεκίνησε απο την Ελλάδα (αν δεν γνωρίζετε) και όχι την βία. Η βία δεν θυμάμαι να ήταν ελληνικο στοιχειο. Λοιπόν μαθετε τι σημαίνει δημοκρατια μιας και αυτη απο εδώ ξεκίνησε γιατί βλέπω πολύ δικτατορικό υφάκι και μου ξινίζετε πολύ. Εαν θέλετε να λέγεστε εθνικιστες μάγκες μου να φροντισετε να έχετε ελληνικά στοιχεια για να μπορέσετε να αντιπροσωπεύετε την Ελλάδα καλύτερα... Αιντε φασιστόμουτρα και αντιπαθητικοι βλάκες!!!
Ουφ... Καληνύχτα!