Παρασκευη εννοουσα το ζυγισμα!!!! μη με αρπαξει.... :P
Printable View
Παρασκευη εννοουσα το ζυγισμα!!!! μη με αρπαξει.... :P
Aυτό είναι...εμείς πασχίζουμε να βρούμε ένα τίτλο και το Νεκταρίνι εκπνέει τίτλους έτσι απλά!!!!!! Λοιπόν συντρόφισσα, συναγωνίστρια και συμπάσχουσα...ΕΓΩ, ΕΓΩ ΒΡΕ σε καταλαβαίνω για το παιδί!! Κι εμένα πάει νηπιαγωγείο πρώτη φορά και μπορεί να μην καμαρώνω ακριβώς (γιατί καταλαβαίνω ότι, πάει, φεύγει κι αυτή) αλλά έχω αγωνία Μ Ε Γ Α Λ Η!!!!! Και όποια θέλει ας γελάσει, ας κράξει κιόλας...ελεύθερα!!!! Το μικρό μου είναι μαμακουλίνι και το άγχος του αποχωρισμού μας τρομάζει και τις δυο...Αχ, πώς θά κρατηθώ να μην κλαίω την πρώτη μέρα;;;; Ευτυχώς, που οι περισσότεροι δάσκαλοι είναι πολύ γνωστοί στο σχολείο (κάποιοι δηλαδή είναι και καλοί μας φίλοι) και τις πρώτες μέρες θα μπορώ να κρύβομαι για κανένα εικοσάλεπτο μέχρι να βεβαιωθώ ότι όλα θα πάνε καλά. ΝΑΙ, θα κρύβομαι! μη γελάτε, καθόλου...το είχα κάνει και στη μεγάλη με ιδιαίτερη επιτυχία!!!!(Και τότε δε με έπαιρνε χαμπάρι κανείς.....ούτε η δασκάλα!) Αν και νομίζω ότι τα δύσκολα για μένα θα είναι του χρόνου:το μωρό μου θα πάει στην πρώτη δημοτικού και η μεγάλη μου θα δίνει Πανελλαδικές!!! ποια να στηρίξω, ποια να βοηθήσω, δεδομένου ότι δουλεύω πάντα απόγευμα;;;;;;;;;; Παρακαλέστε, βρε, να μας πέσουν λεφτά να σταματήσω τη δουλειά για ένα χρόνο, ίσα-ίσα να βοηθήσω τα παιδιά και μετά...ας τα χάσουμε τα ρημάδια!!! Αχ, αγχώθηκα πάλι. Νεκταρία, Νεκταρία που μ ου έθιξες το αδύναμο σημείο μου...
φιλια σε όλες-ους!
Κάνω κι εγώ την αυτοκριτική μου συχνά-πυκνά (μην νομίζετε ότι είμαι μόνο μαμά και μασαζοζωνού) και σχεδόν πάντα καταλήγω να με μαλώνω, εκτός από σήμερα...
σήμερα κάτι άλλαξε και σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατό να είμαι η αλάνθαστη...έχω δικαίωμα στο λάθος, όχι στη βλακεία όμως! Κι επίσης σκέφτηκα πως πρέπει να αποκαταστήσω όσα αποκαθίστανται γιατί δεύτερη ζωή δεν έχει!!! Εδώ ζω, σ΄αυτην τη ζωή κι αυτή τη ζωή πρέπει να φτιάξω και σ'αυτή να τεντώσω τα όριά μου στοχεύοντας στα θέλω μου και στα θέλω των αγαπημένων μου που τα υιοθετώ γιατί μ'αρέσουν τα μουτράκια τους χαμογελαστά.
Εδώ πρέπει να παλέψω και να καταπιώ αυτόν το ρημαδοκόμπο στο λαιμό, όταν πρέπει να μιλήσω για θέματα που βάζουν το μαχαίρι βαθειά να αφαιρέσουν το άρρωστο μέρος.. κι αν δεντα καταφέρω και κλάψω, δεν πειράζει....
Εδώ, σ΄αυτή τη ζωή, θα πασχίσω και ίσως τώρα να σταθώ τυχερή...αν όχι, έχω μάθει να ζω και με στραβοτιμονιές...
εδώ θα τα δώσω όλα γιατί ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.., γλυκό μου Ναταλάκι.....όπως καταλαβαίνεις, αυτό προτείνω για τίτλο.
καλημερα και καλη βδομαδα! μαμαδες με γεμισατε τυψεις. εμενα ο μικρος μου θα παει πρωτη φορα δημοτικο και εγω θα ειμαι στην πατμο!!! τις πρωτες τρεις μερουλες μονο βεβαια (τωρα σιγα μη μου εφυγαν οι τυψεις). ομως και οι παντρεμενες εχουν ψυχη!! οποτε οπως παντα αμφιταλαντευομαι μεταξυ του τι θελω εγω προσωπικα και τι πρεπει να κανω.
καλα, δεν το συζητω. απλα με γεμισατε τυψεις!!
δεν πειραζει ομως. θα γυρισω και θα επανορθωσω. κατι θα βρω! αντε γιατι δευτερη ζωη δνε εχει!
tide, μου αρεσε πολυ το Post σου, οχι να το πενευτουμε αλλα ειμαστε και γαμω τις ομαδες,
Καλησπέρα,όμορφες και σποράκο!Καλή μας εβδομάδα!
Μπήκε ο Σπετέμβρης,ανοίγουν τα σχολειά κι οι κινηματογράφοι,
επανερχόμαστε κι εμείς εδώ στα δικά μας τακτικότερα,αν και ακόμα σημαντικές οι απουσίες...
Το "γερά με τσαμπουκά"μου άρεσε,Βασουλίνι μου,αλλά θέλω κάτι πιο εκλεπτισμένο για τις αυτού εξοχότητες μας!
Το τέλειο είναι φυσικά το "Δεύτερη Ζωή δεν έχει",παλίρροια μου,αλλά ήδη έχω ανοίξει τόπικ με αυτόν τον τίτλο.
Θα μπορούσαμε "Εδώ στου δρόμου τα μισά",αλλά νομίζω προτιμώ στα πλαίσια αυτά το "La Vita e Bella",
που ηχεί κι εκείνη την υπέροχη μουσική,αν και θα προτιμούσα στα γαλλικουλάκια μου το αντίστοιχο "La vie est belle"...
Ωχού...Πολλή σκέψη για κάτι,που μάλλον θ'αλλάξει πάλι σε λίγους μήνες...Τι κακό κι αυτό να θέλω συνέχεια ανανέωση;
Να μας ζήσει το νεογέννητο!Πάντα γερό και καλότυχο,προικισμένο ταλέντα,γεμάτο αγάπη,λουσμένο στο φως!
Με το καλό να πάει κι η μικρή μας πριγκίπισσα σχολείο!Δύο μάλλον τις έχουμε κι έναν πρίγκιπα!
Ειλικρινά απορώ γιατί είστε ενοχικές που έχετε αδυναμία στα παιδιά σας και μιλάτε γι'αυτά!Υπάρχει τίποτα φυσικότερο;
Μακάρι ν'αξιωθούμε όλες οι γυναίκες αυτήν την ευλογία!Να απολαμβάνετε τη σχέση αυτή στο έπακρο κάθε της στιγμή!
Και είμαι και πολύ υπέρ των φιλιών,των χαδιών,της αγκαλιάς,της ψυχολογικής στήριξης κι ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης τους,
αλλά θεωρώ πως χρειάζονται και κανόνες για να μην εξελίσσονται στο χάος,για να νιώθουν πως είναι παιδιά
και όχι αρχηγοί μιας οικογένειας που ζει στις εντολές τους με όλη το βάρος και το άγχος αυτής της ευθύνης
και τέλος θεωρώ πως κι οι γονείς είναι και ζευγάρι και άτομα με ανάγκες και χρειάζονται το χώρο και το χρόνο τους!
Νομίζω το μπαρμπούνι και η παλίρροια με εννοούν τι θέλω να πω...Εσείς φυσικά ξέρετε καλύτερα τις ισορροπίες στις οικογένειες σας!
Καλώς το μας το Νούδι!Δε θα φάω το τυράκι που άφησες για μένα σε αδελφό τόπικ.Το ποιά περίμενε να φύγω για να πατήσει
το πόδι της στην πόλη μου είναι εμφανέστατο!Όπως αγαπάς,κοπελιά!Όποτε θέλεις να ξαναδείς τους έρωτες σου,
τον αγιάτρευτο και τον υποκατάστατο ή όποια άλλη καλοκουβαλήτρια,πες μου να αδειάσω και πάλι την πόλη,
να αλωνίσετε ελέυθερα στα αγαπημένα μου μέρη!Όσο για τη Θεοδώρα μου,ετοιμαζόμαστε για τριήμερο σπίτι μου τα δυό μας,
αν σου λέει κάτι αυτό...
Αλεκουζάκι μου,συγχαρητήρια για την πολύ καλή σου πορεία,τόσο σε απώλεια κιλών,όσο και σε δραστηριότητες!
Από τη μια δουλειά στην άλλη!Έτσι σε θέλω!Όσο για τα μαλλάκια μας,τι να κάνουμε;Δυστυχώς όλοι οι μανικωμένοι
το περνάμε αυτό το λούκι!Ελπίζω τουλάχιστον να μην κρατήσει για πολύ ακόμα!Να μας μείνει κάτι για τον κρύο χειμώνα
γιατί τα καπέλα δεν πάνε σε όλες μας!Εγώ χρησιμοποιώ ειδικό σαμπουάν και παίρνω και κάτι χάπια...
Τώρα που γύρισα στην πόλη θα κλείσω ραντεβού και με τον γιατρό μας και με δερματολόγο,να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Όσο για κιλά χάνω κάπου δύο το μήνα!Θεωρώ πως είναι πολύ λίγα σε σχέση με ό,τι τρώω και πόσα κιλά κουβαλάω,
αλλά άμα σκεφτώ πως με τον δακτύλιο κάθε μήνα έβαζα μερικά,κερδισμένη είμαι και προχωράω.Ελπίζω τουλάχιστον
αυτή η απώλεια να διατηρηθεί στο χρόνο!Έχω ένα άγχος μήπως το πρώτο εξάμηνο μόνο έχουμε την ευεργετική επίδραση της επέμβασης...
Τέλος πάντων...Είμαι καλά,όσο κι αν ζυγίζω!Κάνω ό,τι μπορώ και τα υπόλοιπα ας τα αναλάβουν ανώτερες από μένα δυνάμεις!
Λινταλένια μου,Λιλένια μου,Αλαλουμένια μου,Πριγκιπέσσα μου,Χανελέλι μου,Μαίρη λουλού μου,Λούμπι μου,Μαρικάκι μου
η απουσία σας είναι αισθητότατη και πάντα,να ξέρετε,λαχταράμε την παρέα σας!Ελπίζουμε να είστε ήρεμες,
αισιόδοξες,δυνατές,γεμάτες θετική σκέψη και αγάπη τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους δικούς σας ανθρώπους!
Χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω,που δέσαμε όλες μαζι,που η αγκαλιά μας όλο και πλαταίνει να περιλάβει και νέες νεράιδες.
Προσμένω τη μέρα που θα καταφέρουμε να κάνουμε μια συνάντηση όλες μαζί!Θα καεί το πελεκούδι!Αχ!Για να δούμε...
Θέλω να βγούμε από τα αδιέξοδα μας,να γκρεμίσουμε όποιο εμπόδιο μας κρατά μακριά από το καλύτερο δυνατό μας!
Να ξεκινήσουμε από εκείνα τα τείχη,που χτίσαν οι φόβοι,οι ανασφάλειες και τα κόμπλεξ μας!Να μπορέσουμε να μας δούμε
ελεύθερες και καθαρές,όμορφες και άξιες για τα σπουδαιότερα!Κι αν είναι άλλα εκείνα που αγαπάμε,
δεν είναι καθόλου αργά να τα διακδικήσουμε!Κι αν έχουμε ήδη όσα αγαπάμε,να μην τα θεωρούμε δεδομένα,
να μην τα υποτιμούμε,να μην επιτρέψουμε τη σκόνη της ρουτίνας να θολώσει τη λάμψη τους!Η ζωή είναι μία
και δεν έχει ούτε πρόβα ούτε δεύτερη ευκαιρία!Εδώ και τώρα είναι όλα σε απόσταση αφής,αρκεί λίγο να τεντωθούμε!
Εγώ είμαι αρκετά καλά!Παίρνω δύναμη από την αγάπη των ανθρώπων μου!Είμαι πραγματικά ευλογημένη!
Όπως κάθε Σεπτέμβρη ανασυγκροτώ στόχους και γεμίζω αισιοδοξία για την υλοποίηση τους!
Νούμερο για κιλά δε βάζω.Μου αρκεί μια σταθερή κι αργή κατηφόρα.Αυτό που θέλω να καταφέρω φέτος είναι
να εντάξω την άσκηση στην καθημερινότητα μου και να πάρω στα σοβαρά τη σχολή μου να τελειώνω...
Επίσης εύχομαι να είμαι υγιής,χωρίς έντονους πόνους,να ζω τη σχέση μου,να αποκατασταθεί το θέμα με τα μαλλιά μου
κι επιτέλους να κάνω κάτι από αυτά που χρόνια λαχταρώ και δε μου επιτρέπω.Ίσως φωτογραφία για φέτος...Θα δούμε...
Όνειρο μου αυτό το τόπικ,όπως κι αν λέγεται και κυρίως η παρέα που έγινε ανάγκη να δώσει το έναυσμα στην καθεμιά μας
να τολμήσει όσα φοβάται,βολεύεται,διστάζει να αγγίξει.Με τη στήριξη των υπολοίπων,αλλά κυρίως με σύμμαχο
την πολυπόθητη αγάπη για τον εαυτό μας να κάνουμε αυτή τη χρονιά την αρχή στην υλοποίηση όσων ονειρευόμαστε,
όσων θα κάνουν την ψυχή μας ν'αγαλιάσει!Χρειαζόμαστε χαρά!Αυτή τροφοδοτεί την κάθε μας κίνηση!Ό,τι ευχαριστεί τον καθένα!
Τα φιλιά μου σε όλες τις πολύτιμες μου!Να μου σας προσέχετε!Κολάμε το παρακάω post it στον εγκεφαλο,μέχρι να το εμπεδώσουμε!
Τελικά κλειδώνουμε εδώ για τίτλο;
--->La vida es bella - Miguel Bosé & Noa
γεια σουναντινακι τι κανεις?
περασα να πω ενα γεια, τι τελειος τιτλος!
κ η ταινια ειναι υπεροχη!
Καλώς το κοραλάκι μας!Καλά έκανες και πέρασες για ένα γειά!
Κάτσε να σε κεράσω λίγες ηλιαχτίδες,να λάμψεις περισσότερο!
Πραγματικά υπέροχη η ταινία με δυνατό αισιόδοξο μήνυμα!
Νομίζω δε θα περιμένω την έγκριση των υπολοίπων!
Θα θεωρήσω την παρουσία σου σημάδι αποδοχής!
Έτσι θα μπορούμε από αύριο πρωί να καλημεριζόμαστε:
Buongiorno principessa!!!
Καλή δύναμη στα δικά σου!Κι όποτε θέλεις να περνάς,εδώ είμαστε εμείς!
Κάτσε κάτω από τη μπάραααααααααααα!Φιλάκιαα� �αααα
με γεια το νεο ονομα!!!! :D
Buongiorno principessa!!!
χαχαχαχ φιλακια ναντινακι,
πολυ χαιρομαι που εισαι οπως παντα κεφατη κ λαμπεις!
που ειναι οι αλλες κοπελουδες?
ελπιζω να μην φωναζουν που κατοχυρωσες τον τιτλο δηθεν για χαρη μου :P
--->buongiorno principessa
Βuongiorno principessa Ζωούλα μου!
Ο τίτλος μας σε αφορά άμεσα,καθώς τον ενσαρκώνεις!
Κι ας μη βρεθήκαμε το καλοκαίρι κι ας μη μιλάμε πλέον τόσο συχνά,
είσαι στην καρδιά μου και σε θέλω χαμογελαστή και γεμάτη απ'όσα λαχταράς!
Φιλάκιααααααα
Kαλησπέρα πριγκηπέσεεεεεεεεεεεεεεεε ες! Μα τι σκέψη, τί τίτλος, τί ταινία, τι μουσική, τι αρχηγό έχουμε...BRAVISSIMO!!!!
καλησπέρα, πριγκηπέσες και πρίγκηπες, μοναδικοί μας! Αισιόδοξο μέσα από θλίψη και τρυφερό και τόσο ΝΑταλίστικο!!!!
Και είναι και ηαρχηγός χαρούμενη (επιτέλους) κι έχει διάθεση να αποφύγει τους αριθμούς (κιλά, μαλλιά ) και χαμογελά ναζιάρικα κλείνοντας το μάτι (έτσι τη φαντάζομαι...)
Μπαρμπάκι...τι τύψεις;;;;;;;Ε, άκου! Τη μεγάλη μου για δυο μήνες ή και παραπάνω την άφηνα στο χωριό και λεηλατούσα με τον καλό μου νησιά, μπαρ και ξύδια. Ακούς;;;;;;;;;Κι εσύ μου λες για τύψεις επειδή θα λείψεις τρεις μέρες...σύνελθε!!!!!ΌΠΩς είπε και η Νάταλι, έχουμε και σχέσεις να φροντίσουμε....κι έχουν πολλή δουλειά κι αυτές οι άτιμες!!!!
ΒʼΣΙΑ συμφωνώ, είμαστε ξεχωριστές πολύ ΄και σπάνιο το δέσιμο (οι παλιότερες το ξέρετε καλύτερα....) εμεί ςοι νεώτεροι απλως το διαπιστώνουμε καθημερινά!
Βιάζομαι, βιάζομαι...θέλω να γράψω και για τα άλλα κορίτσια και δενπρολαβαίνω...μπήκα μόνο να πανηγυρίσω τον τίτλο!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΕΣ ΜΑΣ!
Kι εκεί που πάω να γράψω πως χαίρομαι που εγκρίνει η παλίρροια μου τον νέο μας τίτλο,
βλέπω κάτι που μοιάζει με κάτι,αλλά λέω,δε μπορεί να είναι αυτό που νομίζω...Κι όμως είναι!--->:cul:
Έχουμε ξεφύγει ως φόρουμ!Εκεί που είχαμε πέντε συναισθήματα τώρα τρελαινόμαστε για τα καλά! :crazy:
Καλέ!Μόλις είδα και το άλλο!Έχουμε και εμετιμότικον; :regan: Αϊντάααααααααααααα!Και δεύτερο!:barfy:
Κι επειδή ψιλο:yawn: να σας καληνυχτίσω και να την κάνω μ'ελαφρά!
:*