karamelaki μια χαρα σε βρισκω, συνεχιζεις παντα οτι και να γινει!Μπραβο!
Αχ κι εγω περιμενω περιοδο αυριο.Λετε γιαυτο να ειμαι χαλια ψυχολογικα απο προχθες?Τι να πω....
Printable View
karamelaki μια χαρα σε βρισκω, συνεχιζεις παντα οτι και να γινει!Μπραβο!
Αχ κι εγω περιμενω περιοδο αυριο.Λετε γιαυτο να ειμαι χαλια ψυχολογικα απο προχθες?Τι να πω....
Ειδες ρε Ελενη.Ακριβως.Το καλο ειναι οτι αυριο ξαναρχίζω να πηγαινω στη δουλεια καθημερινα και full ωράριο.Επιτελους!Θα παω πισω στα παιδακια μου,τουλαχιστον αυτα δε με κρινουν συνεχως ουτε με στεναχωρουν.
Mπραβο σε ολες για τις απωλειες..
Για τα κοριτσακια που εχουν κολλησει, μην ανησυχουν,καμμια κατακρατηση ειναι και θα χασουν μαζεμενα..Αλλα οντως ειναι πολυυυ εκνευριστικο..
Πηνελοπακι περαστικα! Constance κοριτσαρα,μπραβο!!
Εγω -100 γρ.
68.5 kg
Ειμαι αδιαθετη,χθες εφαγα πανω απο 3000 θερμιδες, οποτε ουτε του παππα πραγματικα!!!!
Ευχαριστωωω κουκλα μου!!:bigsmile:
Καλα μερικες φορες μας κοροιδευει το ιδιο μας το σωμα,μην σου φανει παραξενο!
Εγω επαιρνα 400 και 500 γρ. οταν ετρωγα 1300 θερμιδες!
Τοτε που ειχα κολλησει 69.5 και πηγαινα μεχρι 70 και μετα πισω!
one ειμαστε συγχρονισμενες κι εγω εχω περιοδο.:P
Παμε πακετο και κιλα και περιοδο! :bigsmile:
κορίτσια σε όσες έχετε πρόβλημα με κολλήματα(όλες μας:cool2: ) να πω ότι διάβασα μια έρευνα πρόσφατα για τα περιβόητα πλατώ και έλεγε ότι ναι μεν τα κύτταρα λίπους στη δίαιτα αδειάζουν από λίπος και χάνουμε κιλά αλλά όταν αδειάσουν(αυτά που αδειάζουν, όχι όλα!) προσωρινά γεμίζουν με νερό! γιαυτό και είναι στάσιμη η ζυγαριά. Αλλά αν επιμένουμε φεύγουν και τα νερά:bouncy:
fuxia, μωρ`λες?????????????
και που στα κομματια παει αυτο το λιπος που φευγει μεν απο τα λιποκυτταρα αλλα δεν φαινεται να φευγει απο το σωμα???:puzzled::puzzled:
http://www.bioathens.com/index.php?o...1-56&Itemid=11
το βρηκα, μου αρεσε και ειπα να το ανεβασω!:starhit:
ποιός σου είπε πως δεν φεύγει από το σώμα? εαν τρώμε σωστά και γυμναζόμαστε καίμε λιπος απλά κάποια στιγμή τη θέση του παίρνουν υγρά, άρα φούσκωμα και στασιμότητα στη ζυγαριά! Γερά νεύρα θέλει να φύγουν κι αυτά:cool:
χαζη ερωτηση:τι εννοεις οτι το λιπος δλδ "ρευστοποιειται" πριν αποβληθει εντελως απο το σωμα???????
οχι δεν είπα αυτό=) κοίτα μόλις βρω λίγη ώρα θα την ψάξω να ποστάρω λινκ...
όταν χάνουμε κιλά αποβάλλεται χ λίπος από το σώμα αλλά τα λιποκύτταρα ποτε δεν εξαφανίζονται. Απλά αδειάζουν όταν αδυνατίζουμε. Έτσι πάμε από τα 70 στα 65 κιλά πχ. Κάπου εκεί κολλάμε, γιατί τα άδεια από λίπος κύτταρα γεμίζουν προσωρινά με νερό! έτσι παρόλο που συνεχίζουμε τη δίαιτα φαίνεται ότι δεν χάνουμε αλλά αν δεν την χαλάσουμε κάποια στιγμή φεύγουν και τα υγρά και ξεκολλάμε=) στην πράξη το ξέρουμε όλες, αυτη υποτίθεται ότι είναι η θεωρία έτσι για να μην αναρωτιόμαστε τι κάνουμε λάθος!:smilegrin:
α,μαλιστα!!!:D
τωρα νομιζω το επιασα!!αμα βρεις το λινκ νομιζω θα ειναι πολυ ενδιαφερον!
Quote:
Originally posted by mariafc
Καλημέρα!!! Τι έγινε μπεκροκανάτα τα πιαμε χτες το βράδυ? Εμ δεν ήθελες τη μους σοκολάτα μου θελες ποτό. Νατα τώρα.
Οχι πέρα από την πλάκα περαστικούλια και δε θέλω απαισιοδοξίες. Σε λίγη ώρα θα σαι duracell.
Maraki κυριλε ειμαι... Πηγα για φαι και για παγωτο το μεσημερι και τωρα θα κατεβω Γκαζι για ποτο...