Εμένα μου λείπει κι η παρέα των τριάδων: pink Besbab jewel nowhat Black κτλ
και ναι η κοκκινοσκουφίτσα σίγουρα κι η Μαντζ
Επίσης το τι έφαγα σήμερα είναι το χειρότερο θέμα μου...
Αλλά όσο έγραφε ο Baklavas το διάβαζα...
(guilty pleasure)
Printable View
Εμένα μου λείπει κι η παρέα των τριάδων: pink Besbab jewel nowhat Black κτλ
και ναι η κοκκινοσκουφίτσα σίγουρα κι η Μαντζ
Επίσης το τι έφαγα σήμερα είναι το χειρότερο θέμα μου...
Αλλά όσο έγραφε ο Baklavas το διάβαζα...
(guilty pleasure)
Κ εγω πολλες φορες εχω πει στον μπακλαβα να επανελθει πιο δυναμικα, αλλα δεν..... κ τοτε που εβαζε φωτογραφιες κατι γλυκα που ετρωγε!! Χαχαχα, τι γελιο!!
Dulcinea, κουραγιο. Αν θες πες μας, αν θες στειλε μου u2u!
https://www.youtube.com/watch?v=8N0GzkAYyZo
Ποσο απιστευτο παιζει να ειναι αυτο το επεισοδιο και αυτη η μεταμορφωση. Δηλαδη ολες ειναι, αλλα αυτη η κοπελα με αγγιξε πολυ γιατι στην αρχη πιστευε οτι δεν μπορουσε να τα καταφερει...αλλα με την ενθαρρυνση και με τον στοχο της μπροστα της εκανε το ονειρο της πραγματικοτητα.
Δεν ξερω, μπορει να ειναι τηλεοπτικη εκπομπη, ομως ολες αυτες οι ιστοριες μου δινουν δυναμη και εμπνευση. <3 Σιγουρα δειχνει το ρεζουμε ενος ολοκληρου χρονου, ωστοσο οι προσπαθειες αυτων των ανθρωπων ειναι περα για περα αξιοθαυμαστες και αληθινες. :roll:
Κ εμενα αυτο το επεισοδιο μου αρεσε πολυ!! Φοβερη αλλαγη, κ πανεμορφη!! Εχω δει τα περισσοτερα επεισοδια κ αυτη μου φανηκε απο τις πιο ομορφες αλλαγες!!
Μόνο από το κενό πιστευω μπορείς να δημιουργήσεις. Τα υπόλοιπα απλά τα οδηγείς στην εξέλιξη/μετατροπή κλπ.
Ό,τι κι αν βγει, σίγουρα θα είναι πρόοδος από το κενό ;)
Πόσο συμφωνώ μαζί σου Δουλτσινέα!! Ελπίζω να είσαι καλά! :blush:
Είναι πολύ όμορφο, να δίνεις κάτι και να βλέπεις τον άλλον χαρούμενο.
Το πιστεύω και εγώ αυτο, το ό,τι δίνεις αυτό ελκύεις!
Το δύσκολο είναι να βρείς την χρυσή τομή των πραγμάτων.
Να κάνεις και για τον εαυτό σου καλές πράξεις και για τους άλλους.
Ούτε δηλαδή να είσαι εγωιστής, ούτε και να γίνεσαι θύμα.
:grin:
Σκέφτομαι..
Τι υπάρχει πέρα απο το σύμπαν;;;:o
Σκεφτομαι οτι δεν βλεπω να βρισκω δουλεια ουτε φετος
Κ εγώ έτσι έλεγα πέρσι, και εκεί που δεν το περίμενα βρήκα και είμαι και ευχαριστημένη! Όσο πιο πολύ ψάχνεις τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις, και να προετοιμάζεσαι στη συνέντευξη! Κάνε πρόβα σπίτι για να δείχνεις πιο άνετη! Καλή τύχη!Quote:
Originally posted by afratoulini90
Σκεφτομαι οτι δεν βλεπω να βρισκω δουλεια ουτε φετος
Αφρατουλίνι σκέφτεσε κάτι συγκεκριμένο για δουλειά ή ο,τι να ναι;
@dulcinea μου, μπραβο που βρηκες δουλιτσα, πολυ σημαντικο αν σκεφτεις ποσο ζορικα ειναι τα πραγματα στς μερες μας! Μακαρι να βρεθει κατι συντομα κ για μενα..!
@αιλουρακι μου, κανω τα χαρτια μου για παιδικους σταθμους αλλα δεν βλεπω φως φετος...αν δεν βρεθει τπτ μεσα στους επομενους μηνες θα ψαξω κατι ασχετο.
Δυστυχως μου ειχαν τυχει 2-3 καραμπινατες στραβες και εχασα καποιες ευκαιριες για δουλεια στον τομεα μου...
Σου έυχομαι πραγματικά να βρεις δουλειά, σκέψου και το ενδεχόμενο baby sitting αν θέλει κανείς.. :starhit:
Πραγματικά είναι ζόρικη η φάση στις μέρες μας, μια φίλη μου εδω και καιρό ψαχνει να κάνει την πρακτική της δλδ δουλεία τσάμπα χωρίς να πληρώνεσαι και δεν θέλει κανενας..
Δεν πρέπει να χάνουμε τις ελπίδες όμως, όταν το ψάχνουμε πολύ βρίσκουμε καποια στιγμή :yes: