Αν έχεις διαβήτη, τουλάχιστον τύπου 2, στο συνταγογραφούν. Αν θυμάμαι καλά, ήταν γύρω στα 150 η τιμή και εγώ το έπαιρνα 20.
Δεν ξέρω αν μπορεί να το γράφει πλέον γιατί έχω τύπο 1 τελικά, αλλά έχω κάποιες στο ψυγείο.
Printable View
Αν έχεις διαβήτη, τουλάχιστον τύπου 2, στο συνταγογραφούν. Αν θυμάμαι καλά, ήταν γύρω στα 150 η τιμή και εγώ το έπαιρνα 20.
Δεν ξέρω αν μπορεί να το γράφει πλέον γιατί έχω τύπο 1 τελικά, αλλά έχω κάποιες στο ψυγείο.
Όταν ήμουν 15 είχα γνωρίσει μια κοπέλα 20+ στο φβ και ήταν λεσβία και είχαμε κολλήσει λίγο lol
Βέβαια ήθελε να συναντηθούμε αλλά δεν συναντηθήκαμε ποτέ, και ενώ της είχα στείλει φωτογραφία, και ήταν θετική, εγώ ένιωθα ότι αν με δει από κοντά, θα χαλάσει, και πέραν του ότι ως παιδί και έφηβη δεν έβγαινα βόλτες, δεν πήγαινα πουθενά. Στα 19 έμαθα την γειτονιά μου.
Και έτσι μετακόμισε στο εξωτερικό και την έχασα. Από τότε θυμάμαι όταν δεν μου έδινε την προσοχή που ήθελα, τσακωνομουν, φώναζα.
Μου έλεγε πόσο την είχα βοηθήσει και μου άρεσε τόσο πολύ το ότι βοηθούσα κάποιον που πίστεψα πως την ερωτεύτηκα. Πριν λίγα χρόνια, βρήκα τα μηνύματα και κάτι γράμματα που της έγραφα :( και ήταν τόσο παιδικό μυαλό.
Όταν έφτασα την τότε ηλικία της, τα 20, ήμουν σε φάση, τι φάση; Εγώ τα 15χρονα στα 20 τα έβλεπα σαν νήπια. Ποτέ δεν θα μπορούσα να έχω ερωτικά συναισθήματα για 15χρονα στα 20.
Δεν είναι καν ότι είχα έλξη προς το ίδιο φύλο, απλά δεν είχα καμία προσοχή από το άλλο φύλο, δεν ένιωθα τίποτα από την οικογένειά μου, εκείνη μου έδειξε προσοχή, ε, ήταν το μόνο που είχα.
Και σχεση να κανεις θα φοβασαι μην σε παρατησει, θα γινεις χειριστικη και θα σε παρατησει παλι. Δεν μπορεις να κανεις σχεση πριν τα βρεις με τον εαυτο σου.
Μετά γνώρισα κι άλλη κοπέλα ίδιας ηλικίας που είχε πολλά προβλήματα και ήδη είχε απόπειρες και είχε μια σχέση εξ αποστάσεως με άλλη κοπέλα. Όλο σχέσεις είχε αλλά τέλος πάντων.
Και εκεί τον σωτήρα έκανα, και με θυμόταν όποτε χώριζε και νόμιζε κι εκείνη ότι με ερωτεύτηκε lol μάλλον επειδή μιλούσα σαν άγγελος, δεν πιστεύω πόσο καλός άνθρωπος ήμουν. Και μετά τα έβρισκε με τις σχέσεις της και εξαφανιζόταν. Και μετά πάλι τον Σωτήρα έκανα.
Μιλούσαμε σε κλήσεις κλπ. Ήρθε κιόλας να με γνωρίσει από κοντά στο σχολείο μου, που ήταν αρκετά μακριά για εκείνη. Μάντεψε. Έφυγα τρέχοντας γιατί πίστευα πως θα δει από κοντά την εμφάνισή μου και θα εξαφανιστεί.
Και ένας ακόμη που γνώρισα μετά τα 20, και τα πηγαίναμε καλά πάλι από το ίντερνετ με συνομιλιες πάρα πολλή ώρα... Και ήθελε να με γνωρίσει από κοντά, αλλά εγώ ένιωθα τόσο αηδιαστική που δεν μπορούσα να πάω. Είχε πει ότι θα ερχόταν στα γενέθλιά μου και δεν ήταν καν από την ίδια πόλη. Του είπα ότι δεν μπορούσα. Τον ενθάρρυνα να ανοίξει τιντερ και να μην φοβηθεί να γνωρίσει μια κοπέλα, για την οποία σκεφτόταν να μην πάει τελικά, αλλά τον ενθάρρυνα, πήγε, και του βγήκε με την πρώτη φορά. Τα βρήκαν, πήγαν ταξίδια μαζί και μου έλεγε πως ένα παιχνίδι με ερωτήσεις που είχαμε βρει μαζί, το έκανε με εκείνη, και τελικά χαθήκαμε. Γιατί; Γιατί όταν είχα την ευκαιρία, ένιωθα εμετική.
Καλά όχι ότι φέτος που πήρα το θάρρος και πήγα, δεν έφαγα την απόρριψη της ζωής μου και δεν με βρήκαν εμετική ψαχαχζ
Οπότε πήγα από το να μην πηγαίνω ποτέ ποτέ ποτέ σε συναντήσεις όσο και αν ήθελα τον άλλον, στο άλλο άκρο, στο να πάρω το θάρρος και να πάω σε τελείως άγνωστους που δεν είχα μιλήσει καν. Πραγματικά τα αντίθετα. Και είδα ότι την απόρριψη για την εμφάνιση που πάντα φοβόμουν τόσο που έχανα όλους τους ανθρώπους που ήθελαν να με γνωρίσουν από κοντά, τελικά την έφαγα και είχα και δίκιο.
Και κάπως χαίρομαι από τη μια, γιατί τόλμησα φέτος και το έκανα, και απέδειξα ότι ναι, πράγματι, είσαι εμετική. Και από την άλλη λυπάμαι, γιατί αν δεν ήμουν, είχα ΤΟΣΕΣ ευκαιρίες να ΓΝΩΡΙΣΩ κόσμο,.γιατί τους έλκυε τότε το μέσα μου.
Blah γιατί έπρεπε να γεννηθώ σαν τον Φρανκενστάιν σε μορφή γουρουνιού;
Αγνοήστε το παραλήρημα. Ότι και να πω, δεν αλλάζει τίποτα.
Σταμάτησε να μου απαντά και η ψυκαι δεν μου έστειλε τίποτα ούτε για την συνάντηση . Θέλω να γελάσω, είναι για γέλια πλέον όλο.
Ξεχασες να συμπληρωσεις πως της τα εκανες τσουρεκια λολ
Όλοι με απέρριψαν.
Κάτι πάει πολύ στραβά με εμένα και δεν έχω ιδέα τι.
Μάλλον είμαι πάρα πολύ αντιπαθητική
Καληνύχτα, συγνώμη για όλα.