ο οποίος δύτης ερχόταν στο ραντεβού ελπίζοντας να συναντήσει εμένα...Καλά!Quote:
Originally posted by Ava
Τη στιγμή που πας, ελπίζοντας να συναντήσεις αυτό
Printable View
ο οποίος δύτης ερχόταν στο ραντεβού ελπίζοντας να συναντήσει εμένα...Καλά!Quote:
Originally posted by Ava
Τη στιγμή που πας, ελπίζοντας να συναντήσεις αυτό
Quote:
Originally posted by Ava
Εγώ πάλι, δεν θα ήθελα ή δε θα μπορούσα να συμπεριφερθώ σα ζαργάνα.. Νομίζω πως θα πετιόμουν έξω από το νερό και θα τον αγκάλιαζα.. Αέρααααα!!!!!
Και πως θα έβλεπες το ψαροντούφεκό του!:lol:
Ναταλία μου, επειδή έχουμε παρόμοια "τύχη"...
Αν πήγαινα στα εν λόγω ραντεβού, μάλλον θα συνταντούσα κάτι σαν κι αυτό
Γιατί ρε ʼβα, ξέρεις για πότε σου σπάει καρύδια αυτός;
Αν είναι να μου χρησιμεύσει και κάπου, ε, ας το σκεφτώ λιγάκι καλύτερα.. :lol: :lol:
Είναι θέμα εκπαίδευσης. Εγώ έχω κάνει εντατικά μαθήματα ώστε να μπορώ να βλέπω πάντα κάτι καλό και θετικό στη μαύρη μου τη μοίρα!:lol:
Μου αρέσει που το εξηγείς κιόλας στη Σαμάνθα τι είναι,που το έχει ήδη κάνει με τις κολλητές της!Αθώο μου και πάλι πλάσμα,Χαχανούλη!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼβα το έχω δει αυτό το σύστημα γνωριμίας σε αμερικάνικες ταινίες. Είναι ξενόφερτη μ@λ@κία!
Θέλω ακόμα λίγη δουλίτσα για να φτάσω στο επίπεδό σου... Καταρχήν σκέφτομαι σαν τη Ναταλία, δηλαδή απαισιόδοξα. Ναι, αλλά αν δεν πάμε στο ραντεβού, γιατί φανταζόμαστε ότι ο ψαροντουφεκάς δεν θα έρθει εκεί για μας, τότε πώς θα τον συναντήσουμε, αν και αυτός ξεστραβωθεί και πάει τελικά στο ραντεβού;
Και άντε και πήγα... Αν συναντήσω εκεί κάτι σαν τα παραπάνω θέματα, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω.. Σίγουρα ευγενικά, αλλά φαντάζομαι ότι θα προφασιστώ κάτι και θα εξαφανιστώ!
Τελικά έχει δίκιο η αδερφή μου, κι ας μην το παραδέχομαι, ότι είμαι μπούας! Αλλά δεν της το λέω!
Δεν το έκανα εγώ, Μπαμπαστρούμφ, αλλά η φίλη μου η Μιράντα! Θυμάσαι τότε, που γνώρισε τον πωλητή, που της είπε ψέμματα ότι είναι γιατρός, την ίδια στιγμή που η ίδια, σε μια στιγμή τρέλας, είπε ψέμματα ότι είναι αεροσυνοδός;Quote:
Originally posted by NADINE
Μου αρέσει που το εξηγείς κιόλας στη Σαμάνθα τι είναι,που το έχει ήδη κάνει με τις κολλητές της!Αθώο μου και πάλι πλάσμα,Χαχανούλη!Quote:
ʼβα το έχω δει αυτό το σύστημα γνωριμίας σε αμερικάνικες ταινίες. Είναι ξενόφερτη μ@λ@κία!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν μου έχει τύχει κάτι περίεργο.
Αχ, τώρα απάντησες, Τζινάκι... Κι εγώ που θεώρησα ότι έθιξα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.. Χαζή που είμαι τελικά!
Φυσικά και το περίεγρο θα συνέβαινε σε μένα, αφού είμαι απόγονος του Μητσοτάκη!
Λιχούδη μπορούμε να πάμε μαζί,αλλά χωριστά στο ραντεβού και αν δε μας αρέσει κανένας θα κάνουμε πως βρήκαμε τον κεραυνοβόλο έρωτα η μία στην άλλη!
Πλησιάζει η ώρα να αποσυρθεί η γιαγιάκα... Ζζζζζζζ, που λέμε και στο χωριό μας!
Μάλιστα, βρήκα τον τρόπο να σας πω καληνύχτα, όπως μου ταιριάζει...
Ναταλία, lesbian date δηλαδή; Γιατί όχι; Με την τύχη που έχουμε, οφείλουμε να δούμε και αυτή την εκδοχή... :lol:
Καλέ θα είμαστε η μία η καβάντζα της άλλης για τα δύσκολα....ʼντε,πάει κι ο άλλος ο Μητσοτάκης για ύπνο....Καληνυχτούδια καλά μου στρουμφάκια!
Ναι, θίχτηκα! Ποιά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μαρή, υπάρχει και τίποτα που δεν σας έχω πει; Υπάρχει δηλαδή, αλλά αφορά προβλήματα και είναι δυσάρεστα οπότε τα αποφεύγω χιχιχιχιχι. Στα γκομενικά όμως είμαι λαλίστατη!:lol:
Λαλαγγίστατη θα έλεγα!Quote:
Στα γκομενικά όμως είμαι λαλίστατη!:lol:
Τελικά, μετά από τις προηγούμενες αποτυχίες, το ραντεβού μας θα λάβει αυτή την τελική μορφή
ʼβα put the ζζζζζζζζζ down γιατί τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στο Χουζούρη! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Για τα όνειρα που θα δεις δε βάζω και στοίχημα αλλά ελπίζω να είναι ευχάριστα!
Quote:
Λαλαγγίστατη θα έλεγα!Quote:
Στα γκομενικά όμως είμαι λαλίστατη!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλησπέρα σας!!!!!Καλωσορίσατε Ναταλία και Αβα!!!!!Αβα με τον Μητσοτάκη για καληνύχτα φαντάσου τι θα μας συμβεί απόψε!!!!!
:lol: ΝΟΥΜΕΡΟ!!! :lol:Quote:
Συγνώμη Ναταλία μου, σταυρώστε με σταυρώστε με! Ξέρω κι άλλο και το αφιερώνω στην Eli, αγραψιές, αγραψιές, παρόλο που σας βλέπω έχω ακεφιές! :lol:
ΕΝΑ!!!!:lol:
Είπα ζζζζζ και δεν το παίρνω πίσω!
Ελπίζω μόνον ο Χουζούρης να μη μου ζητήσει πνευματικά δικαιώματα...
Σας αφήνω, καλά μου στρουμφάκια, πάω για ύπνο! Όσο για το τι όνειρα θα δω.. Αν δε με βρει η γνωστή κακοτυχία, ελπίζω να είναι καλά...
Δε μου αρέσουν τα εσώρουχά τους, απαιτώ να τα βγάλουν αμέσως!
ʼβα πλάκα κάνω, κοίτα μη βάλεις καμία τσίτσιδη φωτογραφία! Για ύπνο γρήγορα!
ʼργησα αλλά τα κατάφερα και σας διάβασα ουφ! Αλλά μέχρι να σας διαβάσω πήγατε όλες για ύπνο! :lol:
Καληνύχτα και τα χεράκια πάνω απ'την κουβέρτα!!!!!:wow:Quote:
Originally posted by Ava
Είπα ζζζζζ και δεν το παίρνω πίσω!
Ελπίζω μόνον ο Χουζούρης να μη μου ζητήσει πνευματικά δικαιώματα...
Σας αφήνω, καλά μου στρουμφάκια, πάω για ύπνο! Όσο για το τι όνειρα θα δω.. Αν δε με βρει η γνωστή κακοτυχία, ελπίζω να είναι καλά...
δικιο εχειςTZINA αμεσως να τα βγαλουν !
Έμπαινε Καλλιόπη, έμπαινε!!:lol::lol:
Και για να δώσουμε εικόνα στα λόγια....Quote:
Originally posted by Ava
Δεν το έκανα εγώ, Μπαμπαστρούμφ, αλλά η φίλη μου η Μιράντα! Θυμάσαι τότε, που γνώρισε τον πωλητή, που της είπε ψέμματα ότι είναι γιατρός, την ίδια στιγμή που η ίδια, σε μια στιγμή τρέλας, είπε ψέμματα ότι είναι αεροσυνοδός;Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=1oTR1DuRspU
τουλαχιστoν να βαλουν κατι πιο σεξυ:P
ʼντε καλέ που πήγαμε για ύπνο!Δε μας είπες Ελλάκι χιονιζει ακόμα?Εδώ πάντως έχει πολυ πολυ κρύο!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
ʼργησα αλλά τα κατάφερα και σας διάβασα ουφ! Αλλά μέχρι να σας διαβάσω πήγατε όλες για ύπνο! :lol:
Καληνύχτα Μπαμπαστρουμφ, καληνύχτα Λιχούδη!
Καληνύχτα Μητσοτακέϊκο!
Γκρινιάρη μου χιόνισε μόνο για λίγο και μετά έβγαλε ξαστεριά! :crazy:
Μετά πέρασε ακόμη ένα σύννεφο έριξε και πάλι για λίγο χιόνι το ξανάστρωσε στα κεραμίδια και στα αυτοκίνητα και μετά πάλι ξαστεριά! :lol:
Ο καιρός έχει λαλήσει και δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει! Πάντως αν συνέχιζε έτσι για μερικές ώρες αύριο θα ήμασταν στα άσπρα, για μία ωρίτσα χιόνισε και έπιασε κατευθείαν!
Μερικά σύννεφα είναι τόσο άτιμα που δε λέγεται! Κοίτα να τους απαγορεύσεις τη διέλευση πάνω από την πολυκατοικία σου!:lol:
Φταίει ο Μητσοτάκης της Αβας για τις μακακίες του καιρού!!!!!!!!!! Τζινάκι καλό βράδυ!!!!!