90 και σημερα
Printable View
90 και σημερα
thomaw98 αν και το ενενήντα οκτώ
σημαίνει ότι μάλλον είσαι ανήλικος,
τι έχεις πάθει; τι σου συμβαίνει; έχεις μιλήσει με κανέναν;
Ναι κρίμα Θωμά! Ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτος! Ειλικρινά όμως δεν σου αξίζει αυτή η συμπεριφορά! :(
είκοσι ένα χρονών πάνω στην καλύτερη ηλικία είσαι
παιδί μέσα στα κρύα τα νερά,
γιατί τόση άρνηση, το καταλαβαίνω ότι δεν θέλεις να
μιλήσεις βαριέσαι;
Η πιστεύεις ότι δεν θα σε καταλάβουμε;
Δεν μπορείς! Ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει δεν το προγραμματίζει... άρα μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου και μην ζητάς ελεημοσύνη και λύπηση μέσα από την καθημερινή ανακοίνωση της αντίστροφης μέτρησης που κάνεις... Η ανακοίνωση που κάνεις αυτό μου δείχνει και μόνο, διαφορετικά δεν θα μιλουσες και θα το κρατούσες για σένα...
έχω διαβάσει τα μηνύματα σου αλλά δεν ήξερα τι να σου στείλω,
έχω κόψει το κάπνισμα και κάνω τέσσερα τσιγάρα μόνο και κοντεύω
να κάνω το δωδέκατο δεν μπορώ να σε καταλάβω, να είσαι καλά,
πάντως αν θέλεις να μιλήσεις και δεν βαριέσαι εδώ είμαι εγώ.
thomas98 σε πιστεύω, απλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί;
σου αρέσει να μιλάς βέβαια όχι γενικευμένα γιατί δεν μας λες
τι τρέχει; για να φτάσεις σε αυτό το σημείο σημάνει ότι δεν
σε καταλαβαίνει κανείς, αλλά αφού έχεις προσπαθήσει πρώτα
και έχεις κάνει εσύ τις προσπάθειες σου.
Σκεφτομαι πως θα περασουν παλι οι πεντε ωρες στο τρενο......
89 και σημερα
αντε ρε λακρυ τι γινεται;;;
σε προλαβαινω
δε θα μετρας;;;;;
Τι έχεις πάθει βρε και καθεσαι και κλαις τη μοιρα σου μπρος στον υπολογιστη περασμενες μια το πρωι?
Τρελλένομαι που σε ακουω! ...21 χρονων παιδί να σαι βυθισμενος στα ψυχολογικα. Για εκεινο το θεμα με την εξωτερικη εμφανιση που ανοιξες παλια σου απαντησαμε, νομίζω το καλύψαμε πως να το χειριστεις σωστα. Τετοιο θεμα σου εγγυωμαι δεν ειναι ικανο, κι αυτο ειναι απολυτο, να σε στερησει απο όλα αυτα τα οποια θα μπορουσες να κανεις στη ζωη. Τι αλλο τρεχει βρε?
Τη μοιρα σου πραγματικα δεν την κλαις τωρα αλλά θα την κλαις μετα απο αρκετα χρονια όταν θα αναλογιζεσαι τα πόσα έχασες στο τωρα λόγω αυτης σου της ψυχολογικης καταστασης. Σου μιλαμε ανθρωποι που ειδαμε πολλα, ξερουμε και μιλαμε υπεύθυνα!!
Πες μας αν τρεχει κατι αλλο, μεσα στην ανωνυμια του φορουμ, να σου πουμε τη γνωμη μας, να σε βοηθησουμε. Οι αλλοι που κανουν τοσα στη ζωη τους τις ωρες που εσυ τις αναλώνεις μεσα στο βουρκο των σκεψεων σου ειναι καλύτεροι σου?
Μίλησε μας να σε βοηθησουμε να βρεις μια ακρη!!
88 και σημερα
Πώς περναει και αυτη η νυχτα;
Σκεφτομαι πως παρολα τα εμποδια που ειχα και εχω , προσπαθω να φτιαξω ξανα την ζωη μου... Ευχομαι πραγματικα να βγω νικητηε απο αυτον τον λαβυρινθο...
Μακαρι τα πραγματα να ηταν διαφορετικα
Σκέφτομαι ότι δεν έχω την παραμικρή διάθεση να φύγω όμως κατά κάποιο τρόπο είμαι αναγκασμένη αλλά νιώθω πως δεν έχω τη δύναμη να κάνω ούτε την μικρή προσπάθεια που απαιτείται γι' αυτό...μακάρι να γινόταν να μείνω εδώ...
86 και σήμερα
60 μέρες...άντε ρημαδο-πανελλήνιες :@
ότι όλα είναι στο μυαλό μας.....
Σκεφτομαι......σκεφτομαι..... εσενα !!
γιατί αυτή η ******* η ζωή είναι τόσο άδικη
με τους ανθρώπους :(
παιδιά για να σας προλάβω
δεν το λέω για μένα
Θωμα ετσι ακριβως ειναι!!!
Καποια ατομα γενιουνται καταδικασμενα :-(
Eιναι πολλα αυτα που σκεφτομαι αλλα ενα ειναι αυτο που εχει σταθερη αξια....
είμαι ένας loser
καλύτερα να πεθάνω
84 και σήμερα
Θωμα τωρα εισαι ενας λουζερ....
Αυριο;;;
Μπορει να αλλαξει αυτο δε θελεις να το ζησεις;;
προσπαθω να μη σκεφτομαι..
Αν αυτολυπουμαστε τους εαυτους μας, τοτι τι πρεπει να κανουν οι αλλοι για εμας; Νομιζω οτι δεν πρεπει να τα βλεπουμε ολα μαυρα!
Kαλή η ζωή, αλα τα'χει μ'άλλον
ΥΓ καλό Chrissa
Θωμα παντως να ξερεις οτι ειμαστε ομοιοπαθεις οποτε προσπαθω να πεισω κι εγω τον εαυτο μου πως αυτο δεν ειναι λογος να μου στερησει αυτα που θελω να ζησω :P
Ελα να προσπαθησουμε παρεα ρε φιλεεεε (χμμμ ακουστικε λιγο προστυχο αυτο εε;;) εεμ δεν εννοουσα να γινουμε πουστ@κια απλα να το παλεψουμε ;) χαχαχχ
Τελευταία η αυτοεκτίμησή μου έχει πέσει πολύ, και δε βρισκω καποιο εμφανη λόγο.
Είναι μέρες που όλο σκέφτομαι πως δεν αξίζω τπτ, αλλά μετά απο 1 μερα όταν το συζητησω, επιστρεφω και γινομαι καλα.
αλλά γιατι να ξαναπεφτει η αυτοεκτίμηση όταν έχω γίνει καλα?
Με σκεψεις που κανεις το δημιουργησεις μονη/μονος σου. Μονο θετικες σκεψεις και η συζητηση σου κανει καλο.