:question:Quote:
Originally posted by koralaki
:*
Printable View
:question:Quote:
Originally posted by koralaki
:*
φιλακι χωρις εμετικον εμοτικον κτλ :P
:) Προσπαθώ κι εγώ να στείλω φιλάκι,αλλά δεν κουνιέται το άτιμο!
Η ώρα είναι δύσκολη και δε μας θέλει...Το προσπερνάμε...
Πάμε για ύπνο,κοραλάκι;Πάμε ν'αλλάξουμε ζωή;
Να δούμε όνειρα από κείνα,που τελειώνουν το πρωί;
Πάμε για ύπνο,κοραλάκι,ωωωωωωωωωωωω ωωω!
Καλημέρα λουλούδια.
Μαζί με τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, μας ήρθε και ο ... ανασχηματισμός του τίτλου.
Την ταινία δεν την έχω δει, αλλά θα την δω για να είμαι εντός κλίματος.
Η Νέκκυ έμεινε χθες στο σπίτι της αδερφής της, για να την βοηθήσει με τα του μωρού (πρώτη μέρα/νύχτα του μωρού στο σπίτι, οπότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για πρωτάρηδες γονείς), και εγώ είχα την χαρά να κοιμηθώ με την μικρή μας και να την ετοιμάσω σήμερα το πρωί για την δεύτερη μέρα στον παιδικό σταθμό. Χθες, που την αφήσαμε για 1 ώρα (προσαρμογή), μετά δεν ήθελε να φύγει ! Κι ας κλαίγανε τριγύρω τα υπόλοιπα επειδή ήθελαν να φύγουν.
Είπα κι εγώ να ξεκινήσω διατροφούλα σιγά σιγά, και να κάνω το συνηθισμένο μου κόλπο: κόβω τυριά, αλλαντικά, πιτόγυρα, ψωμί. Αρχίζω το πρωινό κουλούρι θεσσαλονίκης (μην με μαλώνεις βρε Ναταλία, μου είναι δύσκολο να τρώω πρωινό), και καθιερώνω σνακς ανά 2-3ώρο για να δουλεύει ο μεταβολισμός. Η μέχρι τώρα εμπειρία έχει δείξει οτι με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να χάσω 4-5 κιλά τον πρώτο μήνα και 2-3 κάθε επόμενο. Σε .... 865 μήνες υπολογίζω να έχω φτάσει σε κιλά φωτομοντέλου (βασικά μόνο τα κιλά με προβληματίζουν, όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ενός φωτομοντέλου τα έχω :P ).
Αίντε, καλημέρα μας ... και πούστε (δεν ακούστηκε καλά αυτό ε?)
Η ζωή είναι όμορφη (και η Νέκκυ, και η Νέκκυ :D)
AΑΑΑ,μα τότε:
Buongiorno principessa!
Ti penso ogni giorno.Sei la mia vita passerotto mio.Dammi la tua mano e corriamo uniti per tutta la vita.:tumble:
Τι όμορφα που ξεκινάει η μέρα όταν έχουμε αισιοδοξία.Να την κρατήσουμε για πάντα!
Καλημέρα ομορφιές.
Ας είναι αυτή μία νέα αρχή για όλες κι όλους μας.
Κι εγώ νιώθω αρκετά ανανεωμένη.Ξεκίνησα άσκηση,συστηματικά,σε γυμναστήριο,κάτι που είχα να το κάνω χρόνια.Τρέφομαι σωστότερα,έκοψα το κάπνισμα,σαν κάτι να γίνεται.Μπορεί να με φροντίζω καλύτερα από δω και πέρα.
Η ζυγαριά δεν ξεκολλάει εύκολα,βαδίζουμε σαν τη χελώνα κι εμείς εδώ,αλλά καθώς όλοι γνωρίζουμε η χελώνα τον πέρασε στο τέλος το λαγό.:yes:
Θα μας βγει η παναγία αλλά θα τα καταφέρουμε,χα χα χα.
Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια και το αγόρι μας.Οι μανάδες με τα μικρά σας να είστε ψύχραιμες καλέ,στο σχολείο πάνε,δεν τα στέλνετε στον πόλεμο,χα χα.ʼντε,γιατί ρουφάνε την αγωνία σας και παθαίνουνε ταράκουλο.Χαλαράαα.Θα προσαρμοστούνε μια χαρά,καλή αρχή να έχουνε τα μικράκια σας.
Ναντίν,σιγά και σταθερά.Έτσι με πιάνουν και μένα μερικές φορές οι καταπτώσεις στη διάθεση επειδή έχω μάθει στο εδώ και τώρα.Μωρέ τι μας λες,έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο.Δεν πρόσεχα μία δεκαετία,προσέχω ένα μήνα και θέλω και να δω αποτελέσματα οσονούπω.χα χα,δεν είμαι για ξύλο ρε κορίτσια,πέστε.
Ε,μετά συνέρχομαι,χαλαρώνω και τότε είναι νομίζω που φέρομαι στον εαυτό μου σωστά και κρατάω ισορροπίες.Ας τις μάθουμε τις ρημάδες τις ισορροπίες επιτέλους!(για μένα πάει αυτό):smilegrin:
Αργά και σταθερά.Το αργόν και χάριν έχει.Δεν υπάρχουν επείγοντα θέματα,υπάρχουν μόνο επειγόμενοι άνθρωποι.Πωπω,η βικιπαίδεια έγινα σήμερις,lol.
Felicita
e tenersi per mano andare lontano
la felicita
λαλαλαλα λα λαλα,λαλα λα λαλα,φελιτσιτά.
Αχ!Τα παιδικοεφηβικά μας χρόνια!Φελιτσιτάααααααααα� �!Quote:
Originally posted by sabe
Felicita
e tenersi per mano andare lontano
la felicita
λαλαλαλα λα λαλα,λαλα λα λαλα,φελιτσιτά.
Και τι όμορφη η Romina και τι ρομαντικό που πρόκειται για ζευγάρι...
--->Al Bano Carrisi & Romina Power - Felicita
Buongiorno principessaaaaaaaaaa!!!!!!!
Η Σαμπίνα μου έκοψε το τσιγάρο!Και πάει κι από πάνω και γυμναστήριο!Και τρέφεται και καλύτερα!
Όχι που δε μπορούσε να τα κάνει όλα μαζί!Είναι να μην την πιάσει το πείσμα της!Πρόκλήσεις θέλει να κατακτά!
Κι εμένα άμα μου πουν πως κάτι δεν το μπορώ,τα παίρνω να τους διαψεύσω...Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι,
καιρό έχω να το νιώσω αυτό!Καλέ,προκαλέστε με!Πείτε μου πως δε μπορώ να τελειώσω τη σχολή!ʼϊντε,τι κάθεστε;
Σποράκο μου,πόσο με συγκινεί πάντα η αγάπη σου για το Νεκταρίνι μας και τις πριγκίπισσες σου!
Αχ!Πείραζε όλοι οι άντρες να ήταν σαν κι εσένα,να μην έρχομαι στη δύσκολη θέση να σου κάνω κοπλιμέντα;
Μόλις κατάπια την τελευταία τοστομπουκιά και αφήνω ασπασμούς για να συνεχίσω τα της ημέρας...
Ο Ιταλικός αέρας,που από χθες χαϊδεύει τις αισθήσεις,να μας παρασύρει στη μελωδία και την ομορφιά του!
Το λέει το επίθετο της Ρομίνα,το λέει και το σύνθημα!Τυχαίο;Δε νομίζω!Πάμε δυνατά!
..........Θέλω να βγούμε από τα αδιέξοδα μας,να γκρεμίσουμε όποιο εμπόδιο μας κρατά μακριά από το καλύτερο δυνατό μας!
Να ξεκινήσουμε από εκείνα τα τείχη,που χτίσαν οι φόβοι,οι ανασφάλειες και τα κόμπλεξ μας!Να μπορέσουμε να μας δούμε
ελεύθερες και καθαρές,όμορφες και άξιες για τα σπουδαιότερα!Κι αν είναι άλλα εκείνα που αγαπάμε,
δεν είναι καθόλου αργά να τα διακδικήσουμε!Κι αν έχουμε ήδη όσα αγαπάμε,να μην τα θεωρούμε δεδομένα,
να μην τα υποτιμούμε,να μην επιτρέψουμε τη σκόνη της ρουτίνας να θολώσει τη λάμψη τους!Η ζωή είναι μία
και δεν έχει ούτε πρόβα ούτε δεύτερη ευκαιρία!Εδώ και τώρα είναι όλα σε απόσταση αφής,αρκεί λίγο να τεντωθούμε!.........LA VITA E BELLA
NATAΛΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ με κάλυψες απόλυτα
(συγνώμη που κάνω αντιγραφή τα λόγια σου αλλά δεν ξέρω πως γίνεται η αντιγραφή στο πρωτότυπο αλλιώς)
Καλημέρα σε όλες τις πριγκίπισσες και τον πρίγκιπα της παρέας
καταρχάς να ζήσει το ανηψάκι σας νέκυ και σποτάκο να είναι γερό και να σας χαρίζει στιγμές ευτυχίας και μεγαλώνοντας να γίνει ένας καλός άνθρωπος...
ο τίτλος το έγραψα και παραπάνω μου αρέσει απίστευτα καθώς και όλα τα ωραία που έγραψε η ναταλία, η οποία επέστρεψε δυναμικά μπράβο ρε ναταλάκι !!!!!έτσι μου αρέσει να σε διαβάζω δυνατή και αποφασισμένη, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σιγά σιγά ελπίζω όταν συναντηθούμε έχουμε κι έναν καφέ και μια βόλτα που σου χρωστάω παραλία μεριά (κάμπριο δεν έχω περιορίσου σε ένα απλό αυτοκίνητο ούτε καν διθέσιο) να χτυπήσουμε από μια δερμάτινη φουστίτσα η καθεμιά μας έτσι για να φύγει το απωθημένο...
όσο για τις αγχωμένες μανούλες, οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι μία από αυτές ...
ακόμα και τώρα που τα παιδάκια μου μεγάλωσαν πια κάθε φορά που πήγαιναν σχολείο είχα άγχος από το προνήπιο μέχρι το πανεπιστήμιο που πέρασε η κόρη μου ξέρω θα φανώ ηλίθια αλλά η μεγαλύτερη ευτυχία που πήρα στην ζωή μου δεν ήταν ότι το παιδί πέρασε στην σχολή που ήθελε αλλά γιατί πέρασε Αθήνα κοντά μας κι έτσι δεν χρειάστηκε να φύγει μακριά..
ξέρω ότι κανονικά τα παιδιά μετά τα 18 πρέπει να τα αφήνουμε ελεύθερα πιστέψτε με το προσπαθώ σιγά σιγά δεν τους το δείχνω αλλά πάντα όταν λείπουν σκέφτομαι που είναι τι κάνουν μην πάθουν κάτι (αιώνια ελληνική μανούλα)
όσο για σχέσεις που ανάφερε η tide μας, θέλουν δουλειά θα συμφωνήσω απίστευτα, εγώ όσο είχα τα παιδιά μικρά δύσκολα τα άφηνα τα τριήμερα ήταν σπανιότατα με το έτερον ήμισυ για διακοπές δεν το συζητάω όλοι μαζί, τώρα που μεγάλωσαν και φεύγω με τον άντρα μου βλεπω ότι έπρεπε αραιά και που να το έκανα και παλαιοτερα, βέβαια με παρηγορεί το γεγονός οτι όσο ήταν μικρά τα φίλησα τα ζούμπησα πέρασα ατελείωτες ώρες μαζί τους, χάρηκα το μεγάλωμα τους ρε παιδί μου, τώρα που μεγαλώσαν κομμένα τα φιλάκια και οι αγκαλίτσες αραιά και που μου επιτρέπουν και με το σταγονόμετρο....
η ζωή είναι ωραία πριγκίπισσες, δεύτερη ζωή δεν έχουμε , βάλτε στόχους, κάντε πράγματα για τον ευατό σας, ζήστε την κάθε στιγμή, η ευτυχία είναι σε απλά καθημερινά πράγματα,
να περνάτε όλες καλά....γερά και δυνατά όλες μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας
Ακριβό μου διθέσιο,καλό μου αμάξι,κανόνισε να ανέβεις Σαλόνικα με τον καλό σου και να μη βρεθούμεQuote:
Originally posted by ANNEZINA
...ελπίζω όταν συναντηθούμε έχουμε κι έναν καφέ και μια βόλτα που σου χρωστάω παραλία μεριά (κάμπριο δεν έχω περιορίσου σε ένα απλό αυτοκίνητο ούτε καν διθέσιο) να χτυπήσουμε από μια δερμάτινη φουστίτσα η καθεμιά μας έτσι για να φύγει το απωθημένο...
τουλάχιστον τα δυό μας!Εσύ να χτυπήσεις δερμάτινη φουστίτσα να σου φύγει το απωθημένο,
εγώ καλύτερα όχι γιατί θα φύγει ολόκληρο κοπάδι για ένα απωθημένο,που δεν έχω κιόλας!
Στα νιάτα μου ονειρευόμουν τζην φούστα μίνι κάποτε να βάλω...Ευτυχώς μαζί με τα χρόνια
ήρθε κι η συμφιλίωση και το μόνο μου απωθημένο είναι το κλασσικό εδώ και εικοσιτόσα χρόνια
"να ξανακάνω σκι"!Βέβαια τώρα τελευταία που ανακαλύπτω λίγο και την τρίτη βιωτική ανάγκη
πέραν του ύπνου και του φαγητού(που από χρόνια τις εμπέδωσα στο μάξιμουμ)αποκτώ νέους λόγους
να θέλω ένα ελαφρύτερο σώμα.(Κάπου εδώ σίγουρα θα φυτρώσει ο σποράκος μου να σπείρει
τα δαιμόνια σχόλια του!Τι να κάνουμε,παλικάρι;Αφού δε φροντίζεις τις ανάγκες μας εσύ,βρήκαμε άλλον!)
Τέλος πάντων...πάλι μονολογώ!Στο θέμα μας:πώς κάνουμε παράθεση τά λόγια κάποιου:
Πηγαίνουμε στο ποστ του και πατάμε στα δεξιά που λέει "quote"(εκεί στη σειρά της ημερομηνίας).
Αν το θέλουμε όλο το αφήνουμε ως έχει.Διαφορετικά σβήνουμε το τμήμα του κειμένου
που δε μας ενδιαφέρει και κρατάμε το αξιοσημείωτο.Από κάτω (μετά το τελικό [/ quote] δηλαδή)
γράφουμε τα δικά μας.Προσοχή να μη σβήσουμε κατά λάθος καμιά αγκύλη.Έλα κάνε τεστ.Ένα δύο τρία! Τεστ!
Αννεζίνααααααααααα!Πες αλεύρι!Η δερμάτινη φούστα σε γυρεύει!
Μαζί κι ο καλός σου σίγουρα με τη χατζάρα αν κοτήσεις να βγεις έτσι έξω!
ελπιζω να τα κατάφερα μια δοκιμή θα μας πείσειQuote:
Originally posted by NADINE
Ακριβό μου διθέσιο,καλό μου αμάξι,κανόνισε να ανέβεις Σαλόνικα με τον καλό σου και να μη βρεθούμεQuote:
Originally posted by ANNEZINA
.
τουλάχιστον τα δυό μας!Εσύ να χτυπήσεις δερμάτινη φουστίτσα να σου φύγει το απωθημένο,
εγώ καλύτερα όχι γιατί θα φύγει ολόκληρο κοπάδι για ένα απωθημένο,που δεν έχω κιόλας!
Αννεζίνααααααααααα!Πες αλεύρι!Η δερμάτινη φούστα σε γυρεύει!
Μαζί κι ο καλός σου σίγουρα με τη χατζάρα αν κοτήσεις να βγεις έτσι έξω!
όσο για την χαντζάρα
τι χαντζάρα τι κουμπάρα κι εγώ δεν ξέρω τι θα βαστήξει
βαστάτε τούρκοι τ΄αρματα
οκ τα καταφερα ευχαριστώ πολύ ναταλάκι
θα τα πούμε σίγουρα φιλιά
ωω! τι τιτλος! τι κινηση!! και εγω ειμαι ακομη μια μερα με κατι χαζους ιαπωνες!! την καντεμια μου!! χθες σημερα και αυριο και δεν προλαβαινω ουτε να σχολιασω ουτε τιποτε.
η εκδρομη στη πατμο μαλλον ακυρωνεται και ψαχνω μερος για να παω με καλο καιρο. και οχι αεροπορικως γιατι μας βγαινει καμια 600αρα και δεν περισσευουν....
πειτε και ενα χρονια πολλα για την κορη μου, εχει γενεθλια σημερα. και η μαμα της την επομενη τριτη.
κερακια σβησαμε την κυριακη, οικογενειακα και το χαρηκαμε. παρτυ θα εχουμε τον μαιο, να γιορτασουμε μαζι γενεθλια και γιορτη!! (ετσι το λενε τωρα οταν η μαμα εχει δουλεια.....)
φιλακια σε ολες και επιφυλασομαι να σχολιασω στο μελλον κατι φουστες κατι σπορια κατι κοραλακια κατι αγχωμενες κατι γερα με τσαμπουκα κλπ κλπ
χρονια πολλα στο Ελενακι!!!!!!!!!!! χιλιοχρονη, ευτυχισμενη και τυχερη!!! πολλα φιλια να της δωσεις!
να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου :smilegrin:
μηπως να πατε κανενα 3ημερο χαλκιδικη? Πευκοχωρι οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες τετοια εποχη και θα βρειτε και δωματιο με θεα.
η και κομοτηνη ισως?
Και ναι!Είναι επίσημο!Η κουκλίτσα μας διανύει τις πρώτες στιγμές της δεύτερης δεκαετίας της ζωής της!
(Πώς ξέρω να ηρεμώ τις πανικόβλητες μανούλες που τα καμάρια τους μεγαλώνουν,ε;)
Να τη χαιρόμαστε όλοι οι τυχεροί που οι ζωές μας θα συμπορευτούν με τη δική της,
αλλά κυρίως να χαίρεται εκείνη την ευατό της και τη ζωή την ίδια!Τα καλύτερα για το γλυκύτατο
πανέμορφο κοριτσάκι σου,μπαρμπούνι μου!Ν'αξιωθεί να μεγαλώνει ευτυχισμένη και πλήρης εμπειριών!
Τις ευχές μου για φεγγαρολουσμένες βόλτες στα ασημογάλαζα συννεφάκια μας!Όνειρα χαμογελαστά μας!
χρονια πολλα κ στις δυο καρδια μου,Quote:
Originally posted by BARB3
φιλακια σε ολες και επιφυλασομαι να σχολιασω στο μελλον κατι φουστες κατι σπορια κατι κοραλακια κατι αγχωμενες κατι γερα με τσαμπουκα κλπ κλπ
ειμαι σιγουρη ειναι εξισου αξιολατρευτη!
ευχομαι να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις κ να εισαι καλα να την στηριζεις!
οσο για σενα ολο ιαπωνες προφασιζεσαι που αφηνεις το φορουμ κ μας λειπεις!