@Ευχαριστω πολυ αιλουριτα μου:*
Τωρα σκεφτομαι οτι αμφιβαλλω πως θα βρω ποτε ξανα σύντροφο.
Printable View
@Ευχαριστω πολυ αιλουριτα μου:*
Τωρα σκεφτομαι οτι αμφιβαλλω πως θα βρω ποτε ξανα σύντροφο.
χαχαχαχα καλα, για αυτό να μην αμφιβάλλεις καθόλου!!
θα έρθει απο εκεί που δεν το περιμένεις και θα γίνει απο μόνο του..:dork:
Αφρατουλίνι μου εύχομαι να βρεις σύντομα δουλειά και μη φοβάσαι μόνο αυτές που δν θέλουν ξεμένουν από μποιφρεντ οι υπόλοιπες βρίσκουν αργά ή γρήγορα.(το καλό πράμα αργεί να έχεις υπόψιν σου).
Δουλτσινέα μαρέσουν πολύ οι κοινωνικές σου ευαισθησίες αλλά και αυτό που εγραψες για τον περιπατο που μιλάς στον κόσμο! Nice!!!
Εγώ σκέφτομαι πάλι γιατί είμαι τόσο υπερευαίσθητη και με επηρεάζουν τόσο οι κουλαμάρες των άλλων κ όλα τα παίρνω προσωπικά. Καμιά φορά δεν μαρέσει ο τρόπος που μου ξηγιούνται κάποιοι αλλά πρέπει να αδιαφορώ κ να ασχολούμαι μόνο με τις δικές μου πράξεις
+1 για την υπερευαισθησία....
μίου και εγώ!
Πολλές φορές μια σχέση δημιουργεί παρά λύνει προβλήματα... Μην νομίζεις αφρατουλίνι μου ότι όσοι έχουν σχέση είναι πολύ ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι. Εγώ σου εύχομαι να βρεθεί ο κατάλληλος που θα σε κάνει να ξυπνάς το πρωί με χαμόγελο, και θα ξέρεις ότι θα έχεις ένα στήριγμα. Δεν περνάνε όλα από το χέρι μας, αν είναι να έρθει θα έρθει. Εσύ να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να είσαι ανοιχτή σε εξόδους και γνωριμίες για να έχεις πιο πολλές πιθανότητες να βρεθεί κάτι καλό, και όλα θα έρθουν, μην αγχώνεσαι..
ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ? ΚΑΙ ΛΕΙΠΩ?? χαχα!!
Αφρατουλινι, ειμαι 20 και το θεμα αυτο το συζηταω σχεδον συνεχεια με φιλες και γνωστες. Θεωρω οτι ειμαστε ολοκληροι, οχι μισοι. Και πρεπει να προσπαθουμε να βελτιωνομαστε ποικιλοτροπως και να νιωθουμε καλα με εμας, να μας αγαπησουμε γιατι μονο τοτε θα πετυχουμε μια ισορροπημενη σχεση. Οταν νιωθεις μισος, προσπαθεις να παρεις ζωη απο τον αλλον, και παντα με μαθηματικη ακριβεια σε αφηνει παλι μιση. Το να εχεις αγορι δεν ειναι η επιτυχια. Η επιτυχια ειναι να τα εχεις καλα με εσενα πρωτιστως. Αν το καταφερεις αυτο, και βρεις αγορι, οκ. Αλλιως, δεν θα σκασουμε. Και μενα πολλες φορες ετσι οπως αναφερεται στον περιγυρο μου το θεμα με κανουν να νιωθω οτι ειμαι αφυσικη, αλλα οχι, δεν ειναι αφυσικο να μην εχεις σχεση, και να παλευεις με τον εαυτο σου. Εσενα πρεπει να νικησεις. Η μαλλον λαθος, εσενα πρεπει να πλησιασεις με αγαπη και να συνεργαστεις επισης. Τοτε με το περασμα του χρονου θα εισαι ετοιμη για σωστες σχεσεις. Πολλες φορες οταν δεν νιωθουμε καλα υποσυνειδητα ελκυουμε ανδρες που θα μας πληγωσουν...:smug b:
ωραία τα λές βρε πέρπλε!:thumbup::thumbup:
Βασικά το να κανεις σχέση αν δεν είσαι καλά με σένα, μπορεί να σου κάνει και "κακό" γιατι θα δημιουργουνται πιο εύκολα παρεξηγήσεις κλπ....
Όταν δεν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας ψάχνουμε αλλού την επιβεβαίωση και όταν δεν έρχεται ή δεν έρχεται με την μορφή που θέλουμε αυτό δημιουργεί και άλλες και άλλες παρεξηγήσεις, συμφωνώ με την Scarlet.
σκέφτομαι οτι αυτό που μας λένε κάντε δίαιτα, διατροφή δεν είναι μόνο παρά το φαγητό που τρώγανε οι πρόγονοί μας,
στην εποχή που δεν κυριαρχούσε το επεξεργασμένο, η μόδα των φαστ φουντ, των αναψυκτικών κτλπ..
όλοι μας απο μικρά παιδιά είμαστε θύματα αυτής της μόδας και της βιομηχανίας των επεξεργασμένων.
θυμαμαι που μου λεγε η μανα μου, όταν είσουν μικρό μωράκι αντιδρούσες συνέχεια στις διαφημίσεις σοκολατας παρόλο που δεν είχα δοκιμάσει σε τέλεια ηλικία. Αρα όταν απο μικρό παιδί σε βομβαρδίζουν με λάθος πληροφορίες για την τροφή που πρεπει να παίρνεις.. μας κάνουν να νιώθουμε ενοχές για κάτι που μας πλασαραν να τρώμε..
αυτή η εξέλιξη των τροφίμων έχει πάει λάθος τελικα :puzzled:
δεν ξέρω αν είναι σωστή η σκέψη μου..
Αιλουριτα ετσι ειναι! Και εγω θυμαμαι ως πιο μικρουλι αν εβλεπα κάτι λαχταριστα απεικονισμενο σε διαφημιση το αποζητουσα και αν και παντα υποσυνείδητα παρατηρουσα οτι εικονικά το προιον φαινοταν πολυ πιο φτιασιδωμενο απο τη σοκολατα με τις ζωντανές κινησεις της μεχρι το τελεια φτιαγμενο κουταλακι γιαουρτιου η το τελειο ζυμαρακι του κρουασαν που λαιβ ειναι σαν αηδια, και παλι το ηθελα και το καταναλωνα. Εμενα ωστοσο στη γευση και την απόλαυση και δεν ειχα την κριση οπως και κανενα παιδάκι μικρο να καταλαβω οτι ξερεις κατι ολα στο μυαλο μας είναι. Και εχουν διαφορες τεχνικες, οπως κανουν με τα παιδικα παιχνιδια που τα διαφημίζουν οταν εχει το προγραμμα παιδικα γιατι ξερουν οτι βλεπουν παιδια, ετσι κανουν και με τα γλυκα αλλα ολες σχεδον τις ωρες...
Εδω εχουν φτι'αξει και κάτι που λέγεται neuromarketing, και καλά για το καλό μας. Χα-χα. γελάω.
Σκεφτομαι οτι μου αρεσει πολυ αυτος ο καιρος ειδικα εν οψει σαββατοκυριακου...
Οτι θα επρεπε να μη ειμαι τοσο αυθορμητη κ να συγκρατουμαι οταν εκνευριζομαι..
Κ οτι ειναι πολυ λυπηρο ανθρωποι που εκτιμας με μια λεξη να σε πικραινουν.
Νομίζω υπάρχει νόμος κατά της ενδοοικογενειακής βίας.. τώρα το πόσο εφαρμόζεται θα σε γελάσω!
μου κάνει εντύπωση πως μέσα στο μαγαζί δεν της είπε τίποτα κανένας υπεύθυνος.. ακόμα και ο άντρας της που δεν αντιδρούσε καθόλου!
Και εμένα με θυμώνουν πολύ αυτές οι καταστάσεις! τρελένομαι!
δεν ξέρω ίσως εγώ εκείνη τη στιγμή θα της έλεγα κάτι. Το θέμα είναι και να της πείς κάτι, θα αλλάξει; δεν θα αλλάξει.. θα συνεχίσει να το κάνει, ίσως οχι για την στιγμή αλλά για το μέλλον μπορεί..