Έχεις δίκιο, αξλ . Αλλά δεν μπορώ να υπαρξω χωρίς την προσοχή, δεν μπορώ να το εξηγήσω καν
Printable View
Έχεις δίκιο, αξλ . Αλλά δεν μπορώ να υπαρξω χωρίς την προσοχή, δεν μπορώ να το εξηγήσω καν
Επειδή έχεις πει αρκετές φορές πράγματα που εγώ δεν είχα δει καν ούτε είχα σκεφτεί, αν με περιεγραφες με μια πρόταση ή κάποια επίθετα, τι θα έλεγες; Μπορείς να είσαι ειλικρινής, δεν θα με πειράξει.
Σκέφτομαι ότι εχει βγει στη γύρα ο μπαμπούλας με την κόσα και θερίζει κόσμο. Πρώτα ο Ozzy και τώρα ο Hulk Hogan. Τι γίνεται ρε ´σεις? Μόνο η Ζωζώ θα τους φάει όλους.. (πάντα καλά να είναι η γυναίκα)
Rest easy Hulkster..
Ηλίθια , όχι μόνο χαζή. Δεν είναι καν ότι το επιλέγω.
Δεν έχω αποδεχτεί.
Μάλλον κάποιος θα ήταν μαζί μου μόνο αν πληρώνονταν.
Αμα λες τετοια συνεχεια θα πρεπει να του κολλας και ενσημα, βαρεα και ανθυγιεινα χαχαχαχα
Και επειδή αυτό δε γίνεται, θα έπρεπε να πληρώνεται και καλά, φαντάσου
Σε πειραζω μωρε, αμα το θελεις θα μαθεις να μην περπατας πανω στα ποδια των αλλων.
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν μόνοι τους, σε τίποτα. Απλά ταυτόχρονα υστερώ πάρα πολύ σε όλα, και δεν με θέλει κανείς, γιατί δεν υπάρχει λόγος να με θέλει. Μου το έχουν πει κιόλας αυτό, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος που θα με ήθελε κάποιος.
Και έχουν απόλυτο δίκιο.
Πρέπει να βρω κάποιον, με όποιον τρόπο μπορώ να σκεφτώ, όποιος κι αν είναι, βασικά όποιος μου κάνει την χάρη, γιατί δεν έχω τίποτα θετικό
Και ειναι αναγκη να το σκεφτεσαι συνεχεια και να χαλας την διαθεση σου;
Μόνος, πονάς συνέχεια. Όταν συνδεεσαι με κάποιον, φεύγει αυτό. Δεν θέλω να πονάω. Και αυτό είναι το μόνο που το κάνει να φεύγει.