zal;izomai kai den eimai se poly dynamh oreksh na akousw ton tragoudisth pou tragoudaei auth th stigmh...
Printable View
zal;izomai kai den eimai se poly dynamh oreksh na akousw ton tragoudisth pou tragoudaei auth th stigmh...
Σκέφτομαι ότι η ζωή μου είναι σαν το γεφύρι της Άρτας. Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν.
Δεν πρόλαβα να μεταφέρω τον γλάρο να πάρει βοήθεια. Ένα πανέμορφο, τεράστιο πουλί που βρήκα σε μία παραλία σήμερα. Πάει. Και οι ψαράδες, δε με βοήθαγε ούτε ένας, ούτε ένας δεν απάνταγε καν στις ερωτήσεις μου. Κάφροι!
Κύκνε, νομίζω πως πρέπει να πας να δεις την Rock. Και αν ήμουν εκεί, θα ερχόμουν και γω μη σου πω...:P
Ti καλύτερο να πας για καφέ και μία μία να καθαρίσετε και χόρτα? Γεια σου ρε Ροκ, είσαι μανούλα. Και τα ζώα σου φανταστικά. Να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται.:)
Και ευχαριστώ επίσης γιατί διάβασα ένα παλιότερο ποστ σου για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και από χτες είμαι ά-καπνη, ή μάλλον e-kapni.λολ
Τα νεύρα δεν το συζητώ, πάνε κι έρχονται, αλλά πάλι καλά, θα μπορούσε νά'ταν χειρότερα (αυτό σημαίνει δεν τσιρίζω αλλόφρονη στους δρόμους, χαχαα)
... Ρέϊν... για το γλάρο δε θα σχολιάσω... ούτε για τους πονετικούς μας ψαράδες, ναι;... θα φτάσω στο "Ούμ, το άσπρο δελφίνι" κι ανάθεμα αν το θυμάται κανείς... μάλλον είμαι απ' τις πιο γεροντοκοπημένες...:)... χόρτα;... να φάν' κι οι κότες!... άντε Κύκνε, σού 'χω και γατί... ΧΟΝΤΡΟ 3 μηνών... να το πάρεις αγκαλιά και να το χαλβαδιάζεις στις πατσοκοιλιές του... άντε, να με βοηθήσεις να του βρούμε οικογένεια του χοντροκεφάλα γιατί τρώει ολονώνε το φαγητό και πέφτουν οι σφαλιάρες σύννεφο!...:)... και... άχχχχχχχχχχχ... πλησιάζει του Άη Δημήτρη καλέ... καλέ του πολιούχου καλέ... κι αυτός καλέ τρώει όλη μέρα, θα τρώει και στη γιορτή του και θα με ξεχάσει καλέεεεεεεεεεεε!...
Μπράβο σου βρε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο!... σπουδαία υπόθεση... μη κοιτάς που εγώ ο μαλάκας το έχω στα αζήτητα και καπνίζω περί τα 2,5 πακέτα την ημέρα... όποιος θέλει πληροφορίες, έχω 4 διαφορετικά μοντέλα... να κάθονται...:)... δώσε Δημήτρη, για δε μας βλέπω καλά... αφιερωμένο τσι όμορφες - γερόντισσες και μη - ...:)...
http://www.youtube.com/watch?v=ZJCMcdbupc4&NR=1
Τουλάχιστον με την χρήση μόνο των νέων φαρμάκων μπορούμε να εργαστούμε όλοι.
οι φαρμακευτικές εταιρίες ακούνε τον κόσμο καλύτερα από τους προέδρους.
δυστυχώς η ευτυχώς...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση. Να εκφράζεσαι πιο κόσμια.
σκεφτομαι οτι υπαρχουν ανθρωποι που ψαχνουν μεχρι και στα σκουπιδια μπας και βρουν αποφαγια μου να φανε, κι αυτο ειναι λυπητερο (o laudate domine).
σκεφτομαι οτι το συμφερον,η υποκρισια,το κουτσομπολιο ειναι αξιες για μερικους που το παιζουν καλλιεργημενοι.λυπαμαι αλλα δεν μπορω να αλλαξω εστω κι αν εχω πληγωθει.εχω το "ελαττωμα" να ειμαι ειλικρινης εστω κι αν διαπιστωνω οτι πολλες νοιωθω αφελης.οταν ενδιαφερομαι για καποιον θελω να το δειχνω και με λογια και με πραξεις.πλεον οι σχεσεις τεινουν να γινουν "εμπορικες".
Διερωτώμαι μήπως η αργή ανάπτυξη αποτελεί ένδειξη μακροβιότητας. Γιατί αν το πάρουμε αναλογικά και σκεφθούμε τη διάρκεια της ανάπτυξης σαν κλάσμα της συνολικής διάρκειας ζωής, παρατείνοντας την πρώτη θα αυξάνονται και τα χρόνια. Τότε όμως η καμπάνα χτυπάει για μένα που αν και έχω πατήσει τα 20 εξακολουθώ να παρουσιάζω ακμή και τα γένια μου δεν έχουν πυκνώσει. Με τέτοια σκυλίσια ζωή που διάγω δεν αξίζει να ζεις για πολύ.
ένα πτηνό μήπως γιατρέ; 8)
el πουλερικό diablo γιατρέ! Ένας από τους εφτά σατανάδες. Οι αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν για την ύπαρξη των Σατανάδων. Αυτά προς το παρόν :) Δεν είναι κι άσχημα πάντως!
(ΥΓ: ένας;)
Παιδιά μου έχουν βγάλει τρελόχαρτο και έτσι δεν με πιστεύει κανένας σχεδόν. Νομίζουν ότι απλά είμαι άρρωστος στο μυαλό. Δεν είμαι και τόσο άρρωστος ε πια..... ουφ~
Ρωτήστε με. Στην πραγματικότητα ελάχιστα είναι αυτά που ξέρουμε όσα ν κοινωνία και σαν ανθρώπινη ύπαρξη (αρκετά από ανασκαφές ίσως..;) ούτε ξέρουμε τι να κάνουν στην πραγματικότητα. Πάντσο κάποτε πεθαίνουμε όλοι. Αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό και να μην χαραμίζετε καμία στιγμή. Κάθε στιγμή ζωντανοί είναι μια ωραία στιγμή. Σας φιλώ γλυκά στα μαγουλάκια! :)