Αστο rem , το μετανιωσα , λεγε οτι σου κανει κεφι .......... αφου ουτε με γουσταρεις , ουτε σε γουσταρω , θα βγαλουμε ακρη ?..
undet , καλη γνωμη η διαφορετικη οπτικη γωνια .........
Printable View
Αστο rem , το μετανιωσα , λεγε οτι σου κανει κεφι .......... αφου ουτε με γουσταρεις , ουτε σε γουσταρω , θα βγαλουμε ακρη ?..
undet , καλη γνωμη η διαφορετικη οπτικη γωνια .........
Βαριέμαι...πρέπει να βρω κάτι να κάνω...
Oλοι πρεπει Κυκνε , να βρουμε κατι να κανουμε . Κανω με το ζορι γυμναστικη , παω με το ζορι στο σ . μαρκετ , παω στο συνεργειο τις μοτο μου , τα κανω σχεδον ολα , αλλα με το ζορι , αν αφεθω , καηκα .
Το θεωρω ΟΚ , ξερω την ατακα , να το κοιταξεις αυτο !! σεχω μαθει . Ακου κατι ρεμ , η κτθλψη σε κανει πολυ αναποφασιστο , εχω ρωτησει κ αλλους , κ επαιρνα , προ κτθλψης , σοβαροτατες αποφασεις στην δουλεια μου , εν ριπη οφθαλμου . Τωρα , απο το πρωι , θελω να παω στον Γερμανο , κ το κλωθογυρναω συνεχεια . Ασχημη φαση .
θαλεγα οτι ειναι ενας συνδυασμος των δυο . Ασε τωρα ντυθηκα και ΠΑΩ !!!!!!!!!!
Έτσι είναι! Το έθεσες δυστυχώς πολύ σωστα. Τα ψυχολογικα ειναι λες και μπήκες ήδη, και χωρις να το παρεις ειδηση στην απαρχες του κακου, σε μια μόνιμη ροή πραγμάτων από την οποία καταβάλλεις πλέον απεγνωσμένες προσπάθειες να ξεφύγεις και στην πορεια σου όλο και κατι συναφες με τα προηγουμενα συναντας. Αν ξέρετε κάποιον που κατόρθωσε να ξεφύγει πλήρως πεστε μου ποιος ειναι να πάω να τον βρω.
Όπως υπάρχουν πληγες που θεραπευονται άμεσα και τα σημαδια τους εξαφανίζονται πλήρως, άλλες στις οποιες το ατομο θα υποβληθει σε επίπονη θεραπευτική αγωγή που θα του αφησουν καποια σημάδια και προβλήματα υγειας στο μέλλον, άλλες ένεκα των οποιων θα υποστει μόνιμη παράλυση και μια ζωη θα ειναι στις θεραπειες και άλλες θανατηφόρες, το ίδιο ισχύει και εδώ!