ναι chrissa, εξαιτίας διαφόρων γεγονότων απο τα οποια πιανομαι και σκέφτομαι μετά για ώρες , καταλήγω σε αυτές τις σκέψεις.
η συζήτηση ναι στο τελος μου κανει καλό όπως έχω δει.
Printable View
ναι chrissa, εξαιτίας διαφόρων γεγονότων απο τα οποια πιανομαι και σκέφτομαι μετά για ώρες , καταλήγω σε αυτές τις σκέψεις.
η συζήτηση ναι στο τελος μου κανει καλό όπως έχω δει.
Απλα προσπαθησε να μην κανεις αυτες τις σκεψεις οσο μπορεις γιατι ετσι υποτιμας τον εαυτο σου.
Επειδή μεσα σου οι αντιστάσεις στο να μην πεφτει ειναι ακομα πολύ αδύναμες. Λειπει η προσήλωση της σκεψης σου στα θετικα σου, αυτα δλδ δεν τα αναμοχλευεις, τα εχεις βαλει τροπον τινα στο περιθωριο. Θελεις επισης τολμη για να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν ικανοποιηση, οτιδηποτε κι αν ειναι αυτα, που εσυ θεωρεις θετικα/επιτυχια. Αυτο ειναι το αντισταθμισμα της χαμηλης αυτοεκτιμησης. Τη ζημια της χαμηλης αυτοεκτιμησης τη διαπιστωνει κανεις χρονια μετα όταν αναλογιζεται αυτα που εχασε.... Γι αυτο προσεξε! Μην παιρνεις ποτέ τοις μετρητοις καθε τι που σου ριχνει ο καθε μαλακας.
82 και σημερα!! Που σαι ρε θωμα? Δεν σε ξεχναω μην νομιζεις!!
Μαζι θα αυτοκτονησουμε μαλλον να εχεις κ συμπαρασταση!
Α παρε κ ενα ωραιο ποιηματακι για τις βλακειες που λες :
"H καλή μας αγελάδα
βόσκει κάτω στη λιακάδα
μικρά χόρτα και μεγάλα
για να κατεβάσει γάλα".
Κι ενα ακομη!
"Η γιαγιά μου η καλή
έχει ραπτομηχανή
και γαζώνει και μπαλώνει
του παππού το παντελόνι".
Χαχαχαχαχαχα!!!
λακρυ 83 και σημερα
μαθε να μετρας
να το ποσταρεις σε 3 ωρες
82 και σημερα
λακρυ εκτος απο το να αργας
κανεις και λαθος :Ρ
μιας θελεις και συ να αυτοκτονησεις
να κανονισουμε σοβαρα μια ομαδικη αυτοκτονια
φερε και αλλα ατομα αν ξες
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
59 η μεγαλη η πιεση 41 η μικρη..
Και τα ματια κοντευουνε να εξφενδονιστουν σαν κανονομπαλες απο κανονια του πρωτου παγκοσμιου σχεδιασμενα απτο ντα βιντσι....
Ότι είμαι συνέχεια με την πλακέτα στο χέρι για να καταφέρω ν' αντέξω...
Ε αμαν κ εσυ ρε Θωμα δν μπορω να ειμαι με το χρονομετρο συνεχεια! Τι να κανω, ωρες ωρες μπορει να χασω κ την αισθηση του χρονου! Δεν χαιρεσαι που σου εκοψα μια μερα? Μια μερα λιγοτερη απο τη δυστυχια σου! Παντως αμα πεις σε κανεναν οτι θες να αυτοκτονησεις για τον συγκεκριμενο λογο π γνωριζουμε, θα γελαει ρε συ! Να πω οτι εισαι αστεγος τοξικομανης φορεας του aids καρκινοπαθης πατερας 6 παιδιων 60αρης αντε μπορει να το δικαιολογουσα! Αλλα εισαι νεο παιδι ρε συ, ελεος!! Μ αρεσει που βαζεις κ χρονοδιαγραμμα!
Αντε λοιπον 82 κ σημερα! (σωστα το μετρησα τωρα, ε?)
Η τεχνητη νοημοσυνη δεν μπορει να κερδισει την φυσικη ηλιθιοτητα τελικα χαχαχαχα...
Σ'αγαπω μονο αυτο και τοσο απλο..Και δεν αλλαζει ο κοσμος τουμπα να ερθει!
Ειναι στα αληθεια μπαφιαδορος Ειρηνη οπως λεει;;;
Ξερω πολλα περισσοτερα για τον Τομυ, γι αυτο (Θωμα μ ακους???? εχεις κωλο μαιμους!!!), γι αυτο λοιπον οπως ελεγα ετσι κ συνεχισει τις μαλακιες θα τον βρω κ θα του τα πω ενα χερακι, ασε π ειμαι σιγουρη οτι αν τον μπλοφαρω πηγαινοντας τον σε ενα υψωμα κ απειλωντας τον να τον πεταξω, θα με παρακαλαει να μην τον ριξω!!
Δεν μιλησα σε σενα Nocash ουτε σε σενα Λακρυ Αλλα στο θωμα .............
Ρε αν θελεις να ειδοποιησεις πρεπει να το κανεις κρυφα αυτο λεω.........
Τωρα θα μπει απο ωρα σε ωρα ο Θωμας κ θα αρχισει να λεει.......
Τι θα λεει??? Τι θα λεει???
81 και σημερα!!!
Πρωτοτυπο?? Δν νομιζω!!!
Πειτε ρε σεις κατι ευχαριστο.. Το 3ημερο τι κανατε? Πως περασατε? Πηγατε πουθενα? Εγω πηγα με τον δικο μ Καρναβαλι Ξανθης! Ντυθηκατε??
Ουτε ντυθηκα ουτε πηγα πουθενα....... :-(
Γιατι ρε συ? :( Δν σ αρεσουν γενικα οι αποκριες η δεν ετυχε?
Και δεν με τρελενουν και δεν εκατσε να βγω με παρεα κι ετσι...
Ειμαι και λιγο αλλου τον τελευταιο καιρο...
Γαμησε τα. :P
Καταλαβα... Ουτε εμενα με πολυτρελαινουν βασικα διοτι δν μπορω τοση πολυκοσμια ασε π σιχαινομαι τους αφρους π θελοντας κ μη θα φας καποια στιγμη στη μαπα, ασε π επεσε αλευρι νομιζω στη στολη κ ετσι οπως ειναι ναυλον το απορροφησε κ δν βγαινει με τπτ, αλλα ειχαμε κανονισει με παρεα κ μ αρεσε τελικα!!
Χαχαχαχα!! Ρε συ βαλε κανα αλλο! Καμια Macarena! Μ αυτο κοντευεις να κοιμηθεις!! :PP
Γκρρρρ
Ξαπλωνω δεν μπορω να κοιμηθω σηκωνομαι νυσταζω....
WTF!
Λάκρυ, πήγαινε βρες τον! γιατι απ εδω όσα κι αν του λεμε δεν ιδρωνει το αυτι του. μόνο απο κοντα θα γίνει κατι μαζι του.
81 και σημερα
τι είναι το 81 και σήμερα?