μονο 3 κομματια??? ποσο πιο χαμηλα θ πεσεις..... εισαι απο αυτες χορταινουν με 3 κομματια πιτσα???
Κι εγω εφαγα πιτσα σμρ!!!! Και δυο κομματια ( το οποιο ενα εδωςα στον σκυλο)γτ την εφαγαν οι υπολοιποι
17-04-2016, 00:02
arntaben
Quote:
Originally Posted by rea
την προηγουμενη νομιζω...
Μια βδομαδα δεν ειδα ειδησεις και δεν ξερω τι μου γινετε
17-04-2016, 00:08
Deleted-member-250416b
Quote:
Originally Posted by arntaben
Κι εγω εφαγα πιτσα σμρ!!!! Και δυο κομματια ( το οποιο ενα εδωςα στον σκυλο)γτ την εφαγαν οι υπολοιποι
που παει η ανθρωποτητα !!! ...
17-04-2016, 00:12
arntaben
Quote:
Originally Posted by rea
που παει η ανθρωποτητα !!! ...
Δλδ?.......
17-04-2016, 00:24
Deleted-member-250416b
Quote:
Δλδ?.......
χαχα σε πειραζω ρε χαζο... εγω γενικα τις καταβροχθιζω τις πιτσες 1-2 κομματακια σιγουρα δεν μου φτανουν για να χορτασω με τ ι π ο τ α!! μια ολοκληρη ευκολακι ...
17-04-2016, 00:24
arntaben
Quote:
Originally Posted by rea
χαχα σε πειραζω ρε χαζο... εγω γενικα τις καταβροχθιζω τις πιτσες 1-2 κομματακια σιγουρα δεν μου φτανουν για να χορτασω με τ ι π ο τ α!! μια ολοκληρη ευκολακι ...
Να κανουμε διαγωνισμο μια μερα τοτε αλλα να μου μαθεις να ρευομαι πρωτα γτ και στις μπυρες γιαυτο το λογο χανω
17-04-2016, 00:29
Deleted-member-250416b
Quote:
Να κανουμε διαγωνισμο μια μερα τοτε αλλα να μου μαθεις να ρευομαι πρωτα γτ και στις μπυρες γιαυτο το λογο χανω
χαχαχαχα... θα δημιουργησω ενα πιτσοφαγο τερατακι που ρεβεται συνεχεια!!!
17-04-2016, 00:31
arntaben
Quote:
Originally Posted by rea
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
17-04-2016, 00:36
giang
Quote:
Originally Posted by rea
πρόσεχε τι λες έφαγα στιφάδο πριν από κάνα 3ωρο και ξέρεις της παρενέργειες απ το στιφάδο....χαχαχαχαχα
να δεις για πότε θ αδειάσει το φορουμ.....
17-04-2016, 00:44
Deleted-member-250416b
Quote:
Originally Posted by giang
πρόσεχε τι λες έφαγα στιφάδο πριν από κάνα 3ωρο και ξέρεις της παρενέργειες απ το στιφάδο....χαχαχαχαχα
μονο 3 κομματια??? ποσο πιο χαμηλα θ πεσεις..... εισαι απο αυτες χορταινουν με 3 κομματια πιτσα???
Μεχρι εκεινη την ωρα που εγραφα το μηνυμα.. μετα να δεις τι εγινε!! Δεν μπορω βεβαια να αποκαλυψω τετοια προσωπικα δεδομενα , ευχαριστω την χολη μου που χτες εμεινε στο υψος της και μπορεσα να σαβουριασω σαν ανθρωπος!
17-04-2016, 14:10
arntaben
Quote:
Τις παρενεργειες απο την φασολαδα τις ξερεις???
17-04-2016, 14:16
giang
Quote:
Τις παρενεργειες απο την φασολαδα τις ξερεις???
καλημερα τι γλυκια που εισαι.....
17-04-2016, 14:17
arntaben
Quote:
καλημερα τι γλυκια που εισαι.....
Βασικα λεμε καλο μεσιμερι η καλησπερα και ποιος σου ειπε οτι θελω να ειμαι γλυκια?:-ρ