Originally posted by 2sweet2b4go10
Quote:
Originally posted by Constance
polinaki προσωπικα δε μου κανει καλο το μη ζυγιζεσαι.Οσες φορες το εκανα παλιοτερα το μη ζυγιζεσαι διαιωνιζοταν και ξαναπαιρνα πισω τα κιλα επειδη εθελοτυφλουσα.Δεν προκειται να ξανακανω το λαθος.Και ο μονος λογος κιολας που ζυγιστηκα σημερα ειναι επειδη ημουν σιγουρη οτι θα με δειξει πολυ πιο κατω.Μεχρι και σε 67αρι ηλπιζα η ηλιθια.Τεσπα αφηστε το πρεπει να το παρω αποφαση οτι ο οργανισμος μου αρνειται να με δειξει κατω απο 68 πλεον...
κι εγω το εχω παθει αυτο παρα πολλες φορες.
να μη ζυγιζομαι για πολυ καιρο και τελικα να βαζω κιλα. αλλα δεν ζυγιζομουν ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ.
εχω καταληξει οτι το καλυτερο διαστημα μεταξυ μετρησεων, ειναι οι 7-10 μερες. οταν δεν ζυγιζεσαι καθημερινα αλλα σε συγκεκριμενο διαστημα , ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, εχεις μια καλυτερη εικονα και μια πολυ ομαλοτερη πορεια.
κι αυτο γιατι η συνολικη εικονα ειναι πανω-κατω η πραγματικη αν παρεις 2-3 μετρησεις διαδοχικες, αλλα αποφευγεις να βλεπεις τις ενδιαμεσες διακυμανσεις που δεν ειναι σημαντικες παντα, παντα ομως σε αγχωνουν, η σε κανουν να κολλας με την ζυγαρια και ν αναπτυσσεις σιγα σιγα αλλου ειδους προβληματα απο το αρχικο του υπερβαρου, αλλα οπυτε και σου δινουν την πραγματικη εικονα για τους 1000 λογους που ολοι ξερουμε και μας αυξομειωνουν το βαρος ακομα και μεσα στην ιδια μερα.
εγω εχω αποφασισει οτι οταν κανω διατροφη θα ζυγιζομαι 1 φορα την εβδομαδα. τα σημειωνω, βλεπω την πορεια μι οταν κολλαω, βλεπω 1-2 μετρησεις μεχρι να ξεκολλησω (γιατι παντα ξεκολλας) δεν βλεπω 10 μετρησεις να απογοητευομαι.
νομιζω χρειαζεται οριο σε αυτο. στο ποσο συχνα ζυγιζεται κανεις.
μην απογοητευεσαι, τωρα μολις ακουσα οτι το αγχος παχαινει...και να μην εκπλαγεις, αν φας την τουρτα και την πιτσα που ονειρευεσαι (οχι ολο το μαγαζι, απο ενα κομματι λεμε) χαλαρωσεις και την αλλη εμρα εχεις χασει βαρος.
δεν το δοκιμαζεις για μια φορα αντι να σκας?