-
Νομίζω έχει δίκιο η αιλουρίτα.
Σε αντίστοιχη περίπτωση είχα ρωτήσει φίλο αστυνομικό και μου είπε ότι μπορείς να καλείς την αστυνομία.
Τώρα κατά πόσο θα το καταγράψουν ή θα επέμβουν ποιος ξέρει.
Και Χαμόγελου του παιδιού μπορείς να καλείς στο 1056
http://www.hamogelo.gr/37.1/Ethnikh-...oidia-SOS-1056
μπορείς να κάνεις κι ανώνυμη καταγγελία αν θεωρείς ότι κάποιο παιδί κινδυνεύει αλλά φοβάσαι μην μπλέξεις.
Ένα φεγγάρι που είχαμε πολλά παιδάκια στα φανάρια ή που βγαίναν στις καφετέριες και πουλούσαν πράγματα αντί για λεφτά είχα μολύβια και μπρελοκ και καρφίτσες που γράφαν πάνω το τετραψήφιο κι έδινα. Θα μου πεις πετούσες την μπάλα... Έτσι ένιωθα έτσι έκανα...
-
αυτές οι περιπτώσεις κρύβουν μεγάλη δυστυχία! χωρίς να το παίζω πουαρώ θα μπορούσα να υποθέσω οτι μια πιθανότητα είναι η γυναίκα αυτή να υποφέρει από κάποιου είδους παράνοια και μάλλον δεν ακολουθεί την θεραπεία της. ο άνδρας της μπορεί να μην επεμβαίνει γιατί μπορεί να νιώθει τεράστιες ενοχές για την κατάστασή της αλλά αυτά τα άτομα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ακολουθήσουν θεραπεία. προφανώς κ δεν θέλει να την κλείσει σε κάποιο ίδρυμα και θα ντρέπεται κ πάρα πολύ. φυσικά το παιδί είναι το θύμα. δεν ξέρω καλή μου ,πολύ δύσκολες αυτές οι καταστάσεις. σίγουρα όταν ξεφεύγει το πράμα καλό είναι να μην κλείνουμε τα μάτια μας κ να γυρίζουμε τις πλάτες μας στους συνανθρώπους μας κ να μας πιάνει ο ωχαδερφισμός αλλά κ το να προσπαθούμε να επέμβουμε χωρίς να ξέρουμε τι είναι το καλύτερο για αυτές τις οικογένειες κ αυτό μου φαίνεται δονκιχωτισμός. πρέπει να το ψάξεις πολύ κ στην ελλάδα δεν ξέρω ποιος φορέας λειτουργεί σωστά.
-
συμφωνώ Τάσο, ίσως και καλύτερα έτσι.. ποτέ δεν ξέρεις τι προβλήματα έχουν πραγματικά οι άλλοι άνθρωποι..
-
α ταυτόχρονα με τον Τάσο απάντησα. συμφωνώ με Τάσο το λοιπόν
-
K εγώ θα συμφωνήσω με τον Τάσο, η ψυχική υγεία είναι εξίσου σημαντική με την σωματική, όταν όμως η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή, σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω πως πρέπει οι γονείς της εάν υπάρχουν και ο σύζυγος ως στενότερος συγγενής να ξεκινήσεις τις διαδικασίες για να νοσηλευτεί, χορηγείται και εισαγγελική εντολή σε αυτές τις περιπτώσεις όταν υπάρχει άρνηση από τον ασθενή.
Σε κάθε περίπτωση, με θυμώνει το γεγονός ότι ένα παιδί βιώνει τέτοιες καταστάσεις και σε αυτήν την ηλικία μπορεί να τις θεωρεί και φυσιολογικές και μεγαλώνοντας να επηρεάζεται και να έχει αντίστοιχη συμπεριφορά ή να έχει τραύματα.
-
Συγγνώμη που δεν εχω απαντησει τοσες μερες... Σας ευχαριστω πολυ όλες σας για την ενθάρρυνση και τις συμβουλες!!!Επιτέλους βρηκα δουλεια μεχρι το καλοκαιρι! Ειμαι χαρούμενη σε αυτον τον τομεα. Μακαρι να στρώσουν κ οι υπολοιποι τομεις π θελουν δουλεια. Σημερα αρχισα συγκεκριμενη διατροφη και αναρωτιεμαι αν θα καταφερω να τη κρατησω...
-
Μπραβο!!! Το ομορφα νεα!! Θα γινουν κ τα υπολοιπα!!
-
Εφτιαξα παστιτσιο σημερα... να φαω η να μην φαω????? Αυτο σκεφτομαι... δεν εχω καταληξει..
-
Κ ακομα το ιδιο σκεφτομαι.....
-
-
Εγώ θα το είχα φάει πάντως και από Δευτέρα θα ξανά έμπαινα στα πιο υγιεινά. :P
-
Χαχαχαχαχαχα!!! Τελικα δεν εφαγα, εψησα 2 μπιφτεκια κ σαλατα κ εφαγα τελικα κατα τις 6 γιατι ως τοτετο σκεφτομουν!!! Απλα πλεον προτιμωνα φαω κατι πιο πολυ παρακατι λιγο, κ παστιτσιο θα ετρωγα λιγο κ θα πεινουσα παλι...
-
-
Η καποιο καλλυντικο! αλλα κ τα βιβλια ειναι τελειο δωρο!
-
Η καποιο καλλυντικο! αλλα κ τα βιβλια ειναι τελειο δωρο!