-
http://www.thestival.gr/xalllara/ite...-me-athinaious
χαχαχα!
καλέ φάτα κ ψημένα την φωτιά την είχε και ο κειβμαν!
σευχαριστώ μπεσμπάμπ για τα καλά σου λόγια. εγώ κ η Ακρίτα τέτοια πένα!χαχαχαχα!
το σαν φιστίκ είναι τουρκικής προέλευσης λέξη φιστίκι Συρίας
-
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση Πινκ :punk:εντάξει θα τρώω και μερικά ψητά που και που για την γεύση ρε γαμότο!
Μαντάμ ευχαριστώ για το λεξικό θα μου χρειαστεί ...λέω να περάσω τις Απόκριες στα μέρη σας! Και ξέρω και που θα φάω τα ωραιότερα θαλασσινά αμέ πως!!παρόλα αυτά θα σας ζητήσω να μου στείλετε κανένα u2u μήπως έχετε καμιά ωραία πρόταση για έξοδο στη συμπρωτεύουσα!!
-
Καλησπέρα και καλή βραδιά! :P Φυσικά και να τα τρως αφού σ' αρέσουν, δε χρειάζονται υπερβολές ή υστερίες (τα λέω για να τ' ακούω και εγώ κυρίως)
Σήμερις:
11:00 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ μέλι+1 κ.σ μέλι καλογεμάτες+1 κούπα μεγάλη γάλα
15:00 1 τσιπούρα ψητή χωρίς λάδι+1 μπολάκι κουνουπίδι με λάδι+2 παξιμαδάκια κριθαρένια
18:00 2 μικρά σχετικά αχλάδια+1 μεγάλη χούφτα ξηρούς καρπούς(στραγάλια, αμύγδαλα, φουντούκια)+1 σειρά σοκολάτα 97% κακάο
21:00 1 γιαούρτι 2%+ 6 κ.σ σούπας all bran χωρίς ζάχαρη+1 μπανάνα
23:30 1 χούφτα στραγάλια
-
Pink τι παίζει το πρωι τις τελευταίες μέρες τρως 1 κουταλιά μέλι και μια κουταλιά μέλι;; :puzzled:χαχαχα
Λοιπόν τα δικά μου!
Πρωί: 2 φέτες ψωμί, ταχίνι και μέλι και μια κούπα γάλα
Μεσημέρι: κοτόπουλο μαρούλι ντοματα και δυο φέτες ψωμί
Απόγευμα γιαούρτι καρύδια μήλο κανέλα
Βράδυ: 180 φασόλια ανθότυρο λάχανο και 2 κριθαρομπουκίτσες και 3 ελιές!
Τις τελευταίες μέρες το δεκατιανό πήγε περίπατο! Κοιμάμαι 5 το πρωί και ξυπνάω αργάμισι!! Ωραία ήταν όμως ξεκούραση κι άγιος ο θεός!
Κορίτσια μου σας καληνυχτώ! Να έχουμε ένα τέλειο ΣΚ!
-
Χαχαχαχ μπράβο παρατηρητικότις!! ταχίνι εννοούσα απλά το έκανα κοπυ πεηστ από την προηγούμενη μέρα το πρωινό και βγήκε διπλό το λάθος!!! Πολύ ωραία η διατροφή σου και σήμερα!! Καληνύχταααα
-
καλημέρα!
πρωί στις 9 ξεκίνησα με σνακ:λίγο γάλα με τον καφέ μου κ 3 σοκολατάκια με μαύρη σοκολάτα κ μέσα μια αηδία με πορτοκάλι
11:00 πρωινό: 1 φέτα ψωμί κ μαρμελάδα ακτινίδιο κ ένα ποτήρι γάλα
1:30 σνακ με καρύδια κ τσίρο παστό κ ένα πορτοκάλι
6:00 κουνουπίδι κ κοτόπουλο με πατάτες στον ατμό.
7¨00 2τόστ με ζαμπόν κ κασέρι κ ένα ποτήρι με γάλα κ δημητριακά.(ευτυχώς μικρή κούπα)
σήμερα δν τα κατάφερα
1030 ένα πορτοκάλι
-
Γειά σας κοριτσοπουλάκια μου! Μανταμ ο συνδυασμός σοκολάτας πορτοκάλι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ούτε εμένα να σου πω την αλήθεια! Εγώ σήμερα έχω έξοδο σε φιλικό σπίτι για φαγητό με γερά πηρούνια! Βέβαια τα γερά πηρούνια τις μέρες που εγώ κάθομαι κάνουν πολεμικές τέχνες ζίου ζιτσου και τα σχετικά οπότε καθόλου δεν τους φαίνεται το γερό πηρούνι! Αλλά θα παίξει τρελή παρέλαση φαγητού! Οπότε οργανώνομαι για να το απολαύσω μεν χωρίς να νιώθω ότι στερούμαι αλλά να έχω κατά νου τη διατροφή! Το πρωί έφαγα : 1 φέτα ψωμί με ταχίνι μέλι και γάλα
Μεσημέρι: 1 τοστ με ένα χυμό φρεσκοστυμμένο! Το απόγευμα θα φαω γιαούρτι, μπανάνα, καρύδια και το βράδυ στους φίλους θα φάω σαλάτα, μακαρόνια με θαλασσινά και θα πιω κι ένα ποτηράκι κρασί! Αν κάνω καμια τζαναμπετιά θα σας τη γράψω i promise!! Ελπίζω να περνάτε ωραία το ΣΚ σας!
-
Καλησπέρα στις όμορφες!!! Που είστε, τι κάνετε;;; :)
-
Καλά είμαστε πινκιώ μ :)
Εγώ κορίτσια μου γλυκά κι αγαπημένα πήρα τη μεγάλη απόφαση και αυτή τη βδομάδα θα επισκεφτώ σοβαρά τον ενδοκρινολόγο μου...
Ευχηθείτε μου ανοιχτά αφτιά και έναν γιατρό με καθαρό μυαλό.
-
Πολλά μπράβο Μαρούλι γι' αυτή σου την απόφαση. Πρέπει πάντα να κοιτάμε τα ορμονικά μας να είναι ρυθμισμένα για να μη πηγαίνει στράφι ο κόπος μας!! Εύχομαι λοιπόν να έχετε μια τέλεια συνεργασία!! :D
-
Πρέπει πρέπει!!
Κι ένα παραπάνω όταν υπάρχει ζήτημα πολυκυστικών, και ιστορικό διαβήτη και θυρεοειδή στην οικογένεια...
Γιατί μόνοι μας μπορεί να κάνουμε διάφορα αλλά αν δεν ξέρουμε το σώμα και τις πραγματικές ανάγκες του οργανισμού μας μπορεί να κάνουμε γύρους γύρω από την ουρά μας χωρίς να επιτυγχάνεται τίποτα...
Το ανέβαλλα συνεχώς το ραντεβού αλλά λίγο η αλληλεπίδραση με τη Σουσου λίγο η Besbab με την αφοπλιστική της αυτοεπίγνωση λίγο τα στοργικά σχόλια της Mak λίγο αυτό που τόσο συγκλονιστικά είπε ο Άκης σε άλλο θέμα για το εδώ και τώρα, είπα να νιώσω υπεύθυνη κι γώ για τον εαυτό μου και να μην επαναπαυτώ στο "προσπάθησε μωρέ όσο μπορείς να χάσεις κανα κιλό και ΘΑ δούμε" του γυναικολόγου και εδώ και τώρα να δω τι μπορώ να κάνω....
-
Εγώ; εγώ που είμαι;; σε πειράζω...:P καλά θα κάνεις...και εγώ έχω πολυκυστικές και θυρεοειδή οπότε ξέρω πολύ καλά πως είναι να σου βάζει εμπόδια το ίδιο σου το σώμα. Θέλει να τα παρακολουθούμε αυτά τα θεματάκια. Δε θα γίνει ποτέ ο οργανισμός μας σαν να μη τα έχει αλλά τουλάχιστον μπορούμε να έχουμε κάποιο έλεγχο. Αυτόματα όμως με διατροφή και άσκηση καλυτερεύουν και αυτά. Είναι αλληλένδετα. Όπως αντίστοιχα επιβαρύνονται με τα παραπάνω κιλά.
-
Κι εσύ κι εσύ Πινκ μου με την πειθαρχία και τι ωραίες σου επιλογές και πολλοί πολλοί άλλοι.
Ενδεικτικά τώρα ανέφερα τι πυροδότησε το συγκεκριμένο ξεσηκωμα.
Όταν έκανα λογαριασμό εδώ νομιζα οτι θα στρουθοκαμήλιζα για ακόμα μια φορά...
Κι όμως... σαν κάτι να αλλάζει...
-
Χαίρομαι που το λες αυτό. Η συνειδητοποίηση είναι η μισή αρχή!
Ας γράψω και το μενού μου, λίγο έξω από το πρόγραμμά μου σήμερα όσον αφορά τις ώρες καθώς πήγαμε στο χωριό για τις εκλογές.
10:00 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ μέλι+ 1 κ.σ ταχίνι πάντα καλογεμάτες+1 κουπάρα γάλα
13:00 (στο χωριό) 1 αβγό βραστό με λάδι από κάτω+3 κεφτεδάκια+ 1 κομματάκι φέτα (μισό δάχτυλο)+ αρκετές πατάτες φούρνου+αγγουράκι΄(το φαΐ είχε αρκετό λάδι και τα κεφτεδάκια είχαν άσπρο ψωμ καθώς η γιαγιά μου έτσι έχει μάθει να μαγειρεύει)΄
18:00 1 γίαούρτι 2%+6 κ.σ. δημητριακά τύπου ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 μπανάνα
21:30 1 ποτήρι γάλα+1 χούφτα μιξ ξηρούς καρπούς(στραγάλια, φουντούκια, αμύγδαλα)+1 πορτοκάλι+1 σειρά σοκολάτα 97%
-
Καλημέρα γκερλς!
Χαθήκαμε χτες! Σε γενικές γραμμές ήταν λίγο ακατάστατο διατροφικά το ΣΚ χάθηκαν τα τριωρα και οι τριάδες με τις εξόδους, τις παρέες και τα ξενύχτια! Δεν το βάζουμε όμως κάτω! Συνεχίζουμε δυναμικά από κεί που μείναμε!
Μαρουλένια μου μπράβο για την απόφαση να δεις ενδοκρινολόγο! Όταν στην μέση είναι ορμονολογικά προβλήματα πρέπει να λύνονται για να αποδώσουν κι οι προσπάθειες στην διατροφή και την άσκηση! Εγώ μέχρι να πάρω χαμπάρι τι φταίει ταλαιπωρήθηκα πολύ με λάθος δίαιτες! Κι εγώ λέω να ξεκινήσω αυτή την εβδομάδα κολυμβητήριο! Το κολύμπι το λατρεύω αλλά η διαδικασία είναι κάπως βαρετή με τα μαγιό και τα λουσίματα κάθε μέρα πριν μετά κτλ
Πινκ θεά! Σταθερή και πειθαρχημένη! Σε θαυμάζω!
Μαντάμ δεν είναι ανάγκη να αγχωνόμαστε να κάνουμε το τέλειο διατροφικό πρόγραμμα. Όσο πιο κοντά είμαστε σ'αυτό νίκη είναι! Ευχαριστώ για το u2u θα σου απαντήσω εκεί για τα Σαλονικιώτικα στέκια που γνωρίζω εγώ!!
Σας εύχομαι καλή εβδομάδα! Θα τα πούμε μες τη μέρα!!