Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ! Τζίνα μπράβο κοπελάρα μου!!! Ο χαχανούλης μας καταλβάνει 40 ολόκληρα κιλά λιγότερο χώρο πλέον στον κόσμο!!!! Είδες με λίγο λαλαγγογυμναστικούλα και σύνεση στον χαλβά πάει και το παλιοκιλό! Και σε κατώτερα αγαπημένη μου! :kiss:
Printable View
Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ! Τζίνα μπράβο κοπελάρα μου!!! Ο χαχανούλης μας καταλβάνει 40 ολόκληρα κιλά λιγότερο χώρο πλέον στον κόσμο!!!! Είδες με λίγο λαλαγγογυμναστικούλα και σύνεση στον χαλβά πάει και το παλιοκιλό! Και σε κατώτερα αγαπημένη μου! :kiss:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Και...κατωτερα να ευχηθω κοπελαρα μου? μπραβο πολλες πολλες φορες.καλημερες εστω κ αργα κ απο μενα.
Σας αφήνω προς το παρόν, πάω σε μια δουλίτσα και θα τα πούμε αργότερα.
Χαχανούλη που πας;;; Πήρες την ντουντούκα και πας να διαλαλήσεις τα καλά νέα στην γειτονιά;;; :lol:
Καλησπέρα monadiki1, Καλλιόπη, Λιχούδη, Σπιρτούλη, Γκρινιάρη και Μελένιε!!!!
Μελένιε πως είναι ο γιόκας σου;
γεια σας κ απο μενα,τζινα μπραβο για το κιλακι! χιχιχ κ εμενα σχεδον μου εκανε τη χαρα σημερα αλλα για 100 γρμ εμεινε 89,100 :) μολις μαζεψα ολα τα ρουχα απο τη γειτωνια απο τον χθεσινο αερα κ τα εβαλα ξανα πληντυριο.κ ειδα οτι ο αερας ξαναρχιζει! να δω που θα τα απλωσω τωρα παλι γκρρρρ
tzinaki μπράβο για το κιλάκι!!!λίγα σου έμειναν πια!
Γιωτάκι δεν ήξερα πως θα κατέβεις κέντρο θα μπορούσαμε να πιούμε καφεδάκι!
Αβάκι πρόσεχε κυκλοφορούν πολλές ιώσεις!
Γλαύκη μου δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσω με εντελώς αμάνικο,φρίττω εγώ που με βλέπω δεν θα φρίξει ο υπόλοιπος κόσμος???το ψιλοπερίμενα πως θα έχω πρόβλημα με τα μπράτσα ,καθώς εκεί πριν είχα πολύ όγκο ,απλά δεν ήξερα πόσο μεγάλο θα είναι,ευτυχώς κοιλιοπλαστική δεν χρειάζομαι!
Στην επανεξέταση του χρόνου θα ρωτήσω τον καλφ αν μπορώ να κάνω τόσο νωρίς χειρουργείο,συνήθως λέει να περάσει το 18μηνο.
αγγελουδακι εισαι πολυ τυχερη που η κοιλιτσα δε χρειαζεται! μπραβο σου :)
Κάπως καλύτερα, πήγαμε χτες γιατρό και μαζί πήρα και τον γιο την αδελφής μου ο οποίος δεν γλίτωσε την ένεση για τους εμετούς.Quote:
Originally posted by Eli
Χαχανούλη που πας;;; Πήρες την ντουντούκα και πας να διαλαλήσεις τα καλά νέα στην γειτονιά;;; :lol:
Εμάς μας έγραψε προβιοτικά και κάτι άλλα΄πράγματα να πείνει και δίαιτα είπε. Το ίδιο και για τον μικρούλη τον αλλο.
Σήμερα ξύπνησε και ο αδελφός μου με γαστρεντερίτιδα. Ευχυθήτε να μην κολλίσω εγώ γιατί τότε καήκαμε....
πωλινακι μου ευχομαι να τη γλυτωσεις,να προσεχεις οσο γινεται βεβαια
περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια μου και κουράγιο σε όσους τους γιατροπορεύουν...
:lol::lol::lol: Makgiot τέλεια η φώτο
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
polinaki1983 που εισαι και χιονιζει?
Quote:
Originally posted by Eli
:lol: :lol: :lol: :lol: Να σου πω δεν αργώ και πολύ! :lol:
Πήγα στη δουλειά της κολλητής μου για να μου δώσει τα κοσμήματα που της είχαν μείνει (από αυτά που φτιάχνω) για να τα δώσω εγώ με τη σειρά μου στον καπετάνιο φίλο μου (αν θυμάσαι που σου είχα πει γι'αυτόν) και να τα πουλήσει στο κατάστημά του στην επαρχία που θα το ανοίξει για καλοκαιρινή σεζόν τέλη Μαρτίου.
''Κοριτσάκια τρέχω κ δε φτάνω ,έπιασα η προκομμένη την εξωτερική καθαριότητα και το κλάδεμα!!!!!
*Τζινάκι μπράβο για το κιλάκι σου,να σκηψω μη το φορτωθω
*Ελλάκι καλώς να δεχτείς τους γονείς σου
*Ιωάννα πότε φεύγεις από εδώ μήπως καταφέρουμε να βρεθούμε?
*Πωλινακι περαστικά στα μωράκια σας,πρόσεχε πολυ μην κολλήσεις
*Αβακι περαστικά και σε'σένα,ήθελες Μητσοτάκη ε?
*Alina μπράβο και σ'εσένα για το κιλάκι
*ΜακΓιώτακι τέλειο το σχόλιο
Συγνώμη αν ξέχασα κάτι άλλα σας διαβάζω απ'τον κήπο!!!!!Έχω κατακόψει τα χέρια μου άλλα δεν πειράζει !!!!!Φιλάκια τα υπόλοιπα μετά!!!!!
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια. Είναι πραγματικά βάλσαμο στην ψυχή μου.:starhit:
Μία που γύρισα και μία που ξαναφεύγω. Πάω περπατώντας στο σπίτι της μητέρας μου που έχει φτιάξει αγγινάρες α λα πολίτα. Μου αρέσουν πολύ, ελπίζω να συμφωνήσει και το στομάχι μου. Θα σας ξαναδώ σε λίγο. Φιλάκια.
Καλησπέρα, από τον ταλαιπωρημένο σας Λιχούδη!
Τζινάκο μου, πρόσεχε, κορίτσι μου.. Το κιλάκι σου μάλλον έπεσε πάνω μου και με ισοπέδωσε! Δε μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου, τόσο χάλια είμαι. Τώρα έχω θερμοσίφωνα, να κάνω ένα καυτό μπάνιο, μπας και συνέλθω λιγάκι. Παιδιά, αυτό που έχω εξελίσσεται ραγδαία! Τι έχω; Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα...
Καλησπέρα καλά μου στρουμφάκια!Περαστικά στα αρρωστούλικα,συγχαρητήρια στα ελαφρύτερα,ψυχραιμία στα γκαντέμικα!
Να χαιρετήσω τα νέα μέλη της παρέας μας.Αν θέλετε,μας λέτε δυό λόγια για σας για να γνωριστούμε καλύτερα καθώς και ποιό επιθυμείτε
από τα εναπομείναντα στρουμφονόματα...Σήμερα,τελ ευταία μέρα του χειμώνα κι έζησα για λίγο το μοναδικό φαινόμενο να χιονίζει με ήλιο!
Ο ουρανός πάνω μου γαλάζιος με άσπρα συννεφάκια και το χιόνι δροσερό και στρογγυλό πάνω στα αυτοκίνητα σα χαλαζάκι.
Κατά τα άλλα είμαι αρρωστούλα.Πάνω που έγινα καλά με κόλλησε ο κακός ο Δρακουμέλ αυτό το αναπνευστικό που έλεγε
ο Ντορεμί πως αιωρείται στην Πάτρα.Εμ!Πατρινό καρναβάλι για πάντα μου ήθελα!Όχι πως το μετανιώνω φυσικά!Ήταν τέλειο!
Αφές,καλώς να δεχτείτε τους γονείς σας!Να χαρείτε οικογενειακές στιγμές γεμάτες γέλια και αγάπη!Να περάσει τέλεια
στα πανέμορφα Χανιά η Στρουμφίτα μας αλλά και ο Ντορεμί στην Ιεράπετρα!Η Κρήτη είναι πανέμορφη κι έχει πολλές επιλογές
για μικρές εξορμήσεις στα πέριξ!Δεν είναι μόνο το μέρος που θα διαμένετε,Ντορεμί.Ο ʼγιος Νικόλαος είναι δίπλα!Ωραία η δουλειά
του Μάρκου κι ακόμα καλύτερη η δική σου ως σύζυγος του,να έχεις όλο τον ελεύθερο χρόνο για βόλτες και τουρισμό!Τυχερούλα!
Ωραία τα ταξίδια,αλλά ωραία κι η ζστασιά του σπιτιού!Χθες απόλαυσα τον απόλυτο ύπνο!Πίσσα σκοτάδι,νεκρική σιγή,
χώρος να στροφογυρνώ,τρία παπλώματα,έξι μαξιλάρια...αφού μπαίνω στον πειρασμό να ξαναχωθώ εκεί παρόλο που δεν κοιμάμαι μεσημέρι.
Ας περιμένει η βαλίτσα στο διάδρομο,τα ρούχα να πλυθούν και οι υπόλοιπες δουλειές!Είναι σημαντικό στη ζωή να ξέρουμε
να θέτουμε τις σωστές προτεριότητες!Σήμερα δεν έχω αγαπημένο στρουμφάκι τον Γκρινιάρη,αλλά τον Χουζούρη!
Με τον Προκόπη να δούμε πότε θα καταφέρω να ταυτιστώ!Ίσως αύριο αναπόφευκτα που είναι γεμάτη υποχρεώσεις η μέρα!
Τέλος πάντων...Καλό μεσημεροαπόγευμα...Τα λέμε αργότερα...Όπου κι αν είστε να μου σας προσέχετε!Στρουμφοφιλάκια� �α
http://img190.imageshack.us/img190/6...6186350796.gif
αλλαζω το ονομα μου το πηρα αποφαση.απο εδω και εμπρος να με φωναζετε λιλα.
Λίλα με έλεγε η μαμά μου...
Ναταλία, παίζουμε ιώσεις; Εσύ τι ακριβώς ίωση έχεις; Πώς αισθάνεσαι;
καλέ τι ξαφνικό είναι αυτό? Λίλα είναι αληθινό ή ψευδώνυμο?Quote:
Originally posted by eleni198621
αλλαζω το ονομα μου το πηρα αποφαση.απο εδω και εμπρος να με φωναζετε λιλα.
ψιψινελ εχετε?
αν οχι το καπαρωνω !
Ψιψινέλ έχουμε. Νομίζω πως είναι το Alalumaki. Όταν επιστρέψει η Τζίνα, θα ξαναποστάρει όλα τα στρουμφάκια.
ελενη ειναι το επισημο ονομα μου ομως αποφασισα οτι πλεον δεν ταιριαζει με τη νεα μου εμφανιση
Πάω για το μπάνιο που λέγαμε.. Ελπίζω να βγω σε καλύτερη κατάσταση. Έξω πήρε να συννεφιάζει. Έχει γούστο να αρχίσει πάλι το χιόνι! Δεν αντέχω άλλο φέτος, πήρα overdose!
Πωλίνα πάρε προβιοτικά χάπια και εσύ!!! Θα σε βοηθήσουν! Ο διατροφολόγος μου όταν περάσαμε την ίωση της γιαστρεντερίτιδας μου είχε πει ότι αν έπαιρνα προβιοτικά δεν θα την περνούσα. Πάρε λοιπόν προληπτικά μπας και καταφέρεις να το αποφύγεις. Ανεβάζουν το ανοσοποιητικό εμπλουτίζοντας την χλωρίδα του εντέρου με καλά βακτήρια.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Κάπως καλύτερα, πήγαμε χτες γιατρό και μαζί πήρα και τον γιο την αδελφής μου ο οποίος δεν γλίτωσε την ένεση για τους εμετούς.Quote:
Originally posted by Eli
Εμάς μας έγραψε προβιοτικά και κάτι άλλα΄πράγματα να πείνει και δίαιτα είπε. Το ίδιο και για τον μικρούλη τον αλλο.
Σήμερα ξύπνησε και ο αδελφός μου με γαστρεντερίτιδα. Ευχυθήτε να μην κολλίσω εγώ γιατί τότε καήκαμε....
αν εχετε ψιψινελ τοτε θα ηταν τελειο το Μπιμπικος
αν δεν το εχει πιασει κανεις
(ειδα ενα ποστ της τζινας που εγραφε οσα εχουν μεινει )
οποτε μολις βαπτιστω θα γνωριστουμε καλυτερα !!!!
Αβούλα μου περαστικά σου! Τι θα γίνει με εσάς τις Βόρειες εκεί που λέτε να συνέλθετε ξανά αρρωσταίνετε. Δεν είναι να ξεμυτίσετε από το σπίτι πουντιάζετε απευθείας! Εύχομαι να είναι η τελευταία σας ίωση για φέτος :D
Τζινάκο τον θυμάμαι τον καπετάνιο με τα καβουράκια χιχιχιχι άντε αυτός μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις και κάνα φράγκο χιχιχιιχι
Καλλιόπη το Μπιμπίκος από όσο γνωρίζω δεν είναι καπαρωμένο οπότε ο Χαχανούλης έχει διατηρεί τη λίστα θα επισημοποιήσει σε λίγο το νέο σου στρουμφόνομα! :lol:¨
Ήρθαν και εμένα οι γονείς μου ήπιαμε ένα καφεδάκι και πήραν την προίκα τους και πήγαν στην άλλη κόρη. Μαγείρεψα και εγώ ένα πρόχειρο κατσικάκι στο φούρνο με ρύζι :lol:, έβρασα και ένα μπρόκολο και αφού έφαγα λέω να πάω να τους επισκεφτώ! Σας φιλώ γλυκά μου Στρουμφάκια!
Ο Μπιμπίκος τι ιδιότητες έχει ως στρουμφάκι;
Έριξα μια δεξαμενή καυτό νερό στο κεφάλι μου και είμαι λιγάκι καλύτερα. Τι πράγμα είναι αυτό; Πρώτη φορά δε με πιάνουν τα χάπια. Κανονικά, κάθε φορά που τα παίρνω, έχω τρελή νύστα, αλλά τώρα είναι σα να μην τα πήρα. Ούτε το συνάχι σταμάτησε, το φτάρνισμα συνεχίζεται ασταμάτητο, τι χάλι είναι αυτό; Χώρια που με ενόχλησαν τα αρώματα, που κοτσάρισα μετά. Σκέφτηκα ότι η ασθενής πρέπει να νιώθει όμορφα, οπότε άλλαξα πυζάμες και αρωματίστηκα. Αλλά φαίνεται ότι είμαι πιο ασθενής από όσο νομίζω..
Προκόπη μου, την πατάμε μαζί με τον αντρούλη σου ή είναι ιδέα μου; Τι θα έλεγες να έρθω πάλι επίσκεψη, να κάνουμε το σπίτι σου νοσοκομείο; :lol: :lol:
Στο καλό, Προκόπη μου! Να περάσετε όμορφα με τη Στρουμφίτα και τους Στρουμφογονείς!
Ελα λιχούδη μου να σου κάνω και σουπίτσα που σου αρέσει με μπόλικα λαχανικά! Θα έχω τον έναν Ααααχ από την μία τον άλλο Βααααχ από την άλλη μια χαρά θα περάσουμε! :lol:
Βασικά ο Γιώργος δεν αρρώστησε, γκρεμοτσακίστηκε με το μηχανάκι του χθες :crazy:, είναι καλά γιατί πήγαινε αργά αλλά γλίστρησε και έπεσε πφφφφ παλιόκαιρος!!! Πονάει ο γοφός του όμως και το χέρι του και είναι με παυσίπονα οπότε στα αχ βαχ μια χαρά συμφωνία θα κάνετε! :lol:
Πες του ότι φτηνά τη γλίτωσε με αυτό το βρωμόκαιρο έξω! Περαστικά του και άλλο κακό να μη σας βρει!
Κάνε μου τη σουπίτσα και έφτασα! Μόνο που θα χαλάω την "ορχήστρα".. Δεν κάνω Ααααχ, αλλά Αψού! Θα το γλεντήσουμε!! :borg:
Για τον Προκόπη μου, κάτι για το δρόμο...
εγω δεν θυμαμαι αν εχω καταθεση την δακρυβρεχτη(απο τα γελια ιστορια μου) στον οικο σας?
Όχι Ελενακι μου δεν την έχεις γράψει ή εγώ δεν την έχω διαβάσει !!!!!Περιμένω πάντως να μας τη γράψεις:smirk:
Επανήλθα. Ευτυχώς πρόλαβα να γυρίσω σπίτι πριν αρχίσει να βρέχει βροχή βρεγμένη. Καλλιόπη κατοχυρώνεται το νέο σου στρουμφοόνομα Μπιμπίκος που είναι ο ποιητής του χωριού και κάνει παρέα με το Λουλούκο που είναι ζωγράφος (το έχει η Αστερόσκονη που είναι στα Λονδίνα). Αυτά είναι τα υπόλοιπα ονόματα που δεν τα έχει πάρει ακόμα κανείς σε περίπτωση που θελήσεις να το αλλάξεις.
Ξεφτέρης (εφευρέτης)
Μάγειρας Στρουμφ
Κηπουρός
μωρό στρουμφ
Μουτζούρης (του αρέσουν οι λάσπες)
Μπιζέλης (αγρότης)
Μέχρι στιγμής η στρουμφολίστα μας είναι ως εξής:
Μπαμπαστρούμφ - Ναταλία
Δρακουμέλ - Τήρης
Ψιψινέλ - Αλαλουμένια
Χουζούρης - Γιώτα
Χαχανούλης - Τζίνα
Λιχούδης - ʼβα
Προκόπης - Eli
Στρουμφίτα - Κατερίνα
Μελένιος - Πωλίνα
Γκρινιάρης - Γιωτάκι
Σκουντούφλης - Break
Σπιρτούλης - Γλαύκη
Λουλούκος - Αστερόσκονη
Κοιμήσης - Ελένη
Μουσούδης - Αλίνα
Ντορεμί - Ιωάννα
Μπιμπίκος - Καλλιόπη
Πήγα και στο σούπερ μάρκετ που ψωνίζει ο όμορφος ειδικευόμενος χειρούργος αλλά δεν τον πέτυχα! Πέτυχα όμως το μόνο ετοιματζίδικο κέικ που μου αρέσει και το είχαν και προσφορά 1 ευρώ φθηνότερο. Κι όμως κρατήθηκα και δεν το πήρα! Πρέπει να έχω πάθει μετάλλαξη αλλιώς δεν εξηγείται!:lol: Εν τω μεταξύ αυτό που λένε φάτε μάτια ψάρια ισχύει. Πήγα στα ράφια με τις σοκολάτες και με τα μπισκότα και χάζευα αρκετή ώρα. Εβλεπα τα προϊόντα, θυμόμουνα τη γεύση τους (αφού τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα) και έλεγα ωραίο αυτό, δεν μου αρέσει το άλλο, αυτό είναι καινούριο. Τόση ώρα που τα κοιτούσα ήταν σα να τα έτρωγα κιόλας! Όλα μια ιδέα είναι. Κάποια στιγμή που παρασύρθηκα και πήγα να πάρω μια σοκολάτα crunch κοίταξα τη φούστα που φορούσα, σκέφτηκα τις στιγμές που ήμουν παχιά και ονειρεύομουνα πότε θα την ξαναφορέσω και μου είπα, επιτέλους τη φοράς τη φούστα τώρα, αν θέλεις να συνεχίσεις να τη φοράς κάτω τα κουλά σου!:lol: Και τελικά πήρα μόνο χυμό και χαρτικά. Μετάλλαξη σας λέω, μετάλλαξη!:lol: