οκ αν δεν θέλεις εσύ να μάθω που το έγραψες, δεν θέλω και εγώ και ούτε χρειάζεται να μου πει κανένας...
Printable View
οκ αν δεν θέλεις εσύ να μάθω που το έγραψες, δεν θέλω και εγώ και ούτε χρειάζεται να μου πει κανένας...
Φοβάμαι να ζήσω και να ανακαλύψω τι θέλω..Ακόμα δεν ξέρω τι θέλω και ίσως να μη μάθω ποτέ αν συνεχίσω έτσι.
Πως ειναι τελικα να ερωτεύεται κάποιος και γενικά να έχει οικεία συναισθήματα. Έχω τεράστια ανάγκη για οικειότητα :(
Πφφφ την τύχη μου την αγ@@@μητη :@
Αν ημουν μαζι του θα ταν ολα αλλιως. Αν με αντεχα, θα ηταν ολα καλυτερα.
εμένα πάντως μου φαίνεται εξαιρετικά αστείος ο thomas98 !!!!! χα χα χα αντιστροφή μέτρηση !!!!! όλα τα λεφτά ...
τυχερούλης τελικά είναι όπως πάει το θέμα :p
ναι ρε νοουκας το βρηκες να τις πηδηξω θελω
ελεος ρε γαμωτο
εσυ λακρυ ειπαμε μαθε να μετρας
τωρα ειναι
80 και σημερα
Σκέφτομαι τι ωραίο που είναι το πράσινο τσάι με άρωμα τριαντάφυλλο
ανακατεμένο με straight espresso.
...κι όταν θα φτασεις στο μηδεν απλά θα ξαναξεκινήσεις το μέτρημα ή όλο θα βρίσκεις και μια δικαιολογία για να αναβάλλεις επειδή δεν θα τολμας ουτε να αντικρισεις από μακρια. μόνο τον καιρο σου θα χανεις με οτι συνεπαγεται αυτο και η ζωη σου θα ειναι όπως την αφησες. αυτα παθαινουν όσους τους παίρνει απο κατω. το μονο που τελικα θα συμβει ειναι ότι θα τραβας τα μαλια σου, αλλα δεν μπορω να προβλεψω πότε θα γινει αυτο, ελπιζω μονο να μην αργησει πολύ.
θα ποστάρω την απάντηση απο το φόρουμ για μια παλαιότερη απειλή αυτοκτονίας από άλλο μέλος ...
Καλησπέρα σας,
Σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά όταν οι αναφορές περί αυτοκτονίας γίνονται
συγκεκριμένες και έντονες, απαιτείται να ενημερώσουμε τη δίωξη ηλεκτρονικού
εγκλήματος, ώστε με τη συνδρομή ψυχολόγων, να προσεγγίσουν τον άνθρωπο που
απειλεί να θέσει τέλος στη ζωή του.
Από κει και πέρα, τα μέλη του φόρουμ χρειάζεται να αντιμετωπίσουν με
ενσυναίσθηση το συγκεκριμένο μέλος, χωρίς κριτική, μιας και πολλές φορές,
τέτοιες απειλές αυτοκτονίας, κρύβουν πολύ μοναξιά και χρειάζονται όλη την
καλή μας "ενέργεια" προκειμένου να είμαστε υποστηρικτικοί.
.................
όπως καταλαβαίνεις από εμάς θα έχεις ή την ενθάρρυνση (που όπως λες την έχεις γραμμένη) ή την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του φόρουμ!
Από την πρώτη μέρα εδώ μέσα (δεν ξέρω αν έχει περάσει μήνας) υπάρχουν άτομα που απειλούν με αυτοκτονία.. Στην αρχή με σόκαρε αφού αρκετά παλιά είχα κάνει απόπειρα και μάλιστα ήμουν για κάποιο καιρό σε κώμα εξαιτίας αυτής.
Δεν θα πω κάτι άλλο.......... μονάχα πως η αντιστροφή μέτρηση μου φαίνεται εξαιρετικά αστεία ... Καλή τύχη thoma98!!
Φυσάει τόσο δυνατός ωραίος βοριάς έξω
που έχει καθαρίσει τελείως τον ορίζοντα και την ατμόσφαιρα
κι έχει τόσο εκτυφλωτικό φως
που το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς
είναι μια βόλτα στον περιφερειακό δρόμο της Ακρόπολης,
στη Διονυσίου Αεροπαγίτου,
στον ωραιότερο δρόμο, όχι της Ελλάδας,
αλλά όλης της Ευρώπης.
(κορόιδο ήταν ο Άκης που το αγόρασε εκεί από την off shore
το νεοκλασσικό να "αγγίζει" την Ακρόπολη;) -p
Σκεφτομαι ποσο διαφορετικα θα ημασταν αν πρατταμε καθημερινα ελευθερα συμφωνα με τη σκεψη μας και τον αυθορμητισμο μας, μακρια απο καθωσπρεπισμους και τα συνηθισμενα ''μοτιβα'' της ρουτινας μας που μας εγκλωβιζουν και μας κραταν δεσμιους, ωστε να μην απολαμβανουμε και να χαιρομαστε την καθημερινοτητα μας, οπως πραγματικα θα επρεπε, η οπως μας αξιζει..!!!..
Σορρυ ρε συ Θωμα που σου τρωω μερες κ θελω να σε στειλω μια ωρα αρχυτερα, απλα πολλες φορες δν προσεχω την ωρα που ποσταρισες κ ενω εσυ πχ το εγραψες μετα τις 12, εγω νομιζω οτι μετα ειναι αλλη μερα οποτε μπερδευομαι! Οκ 80 κ σημερα!
Παντως για να σοβαρευτουμε κ λιγο, εγω τωρα δεν ανησυχω.. Το αστειο-τραγικο θα συμβει οταν περασει ο καιρος κ θα φτασει ο Θωμας να γραφει 10 κ σημερα, μετα 5 κ σημερα, μετα 2 κ σημερα.. εκει ειναι π πρεπει να γινει κατι.. κ θα ηθελα να δω εκεινη τη στιγμη τι ακριβως θα γινει.. προς το παρον δν ανησυχω.. αλλα οταν φτασει ο Θωμας να γραφει 2 και σημερα εκει θα ανησυχησω.. τεσπα, εγω προσπαθησα να τον βοηθησω κ με το μαλακο κ με το αγριο, του τα ειπα ετσι του τα ειπα κ αλλιως, κανεναν δν ακουει, απο κει κ περα δν μπορω να κανω κατι, ο καθενας κοιταει τον εαυτο του πρωτιστως.. ελπιζω να μην εχουμε δυσαρεστα παντως, ειτε να γινει το μοιραιο ειτε να τρεχετε με δηε.. αυτα!
Νιώθω τόσο περίεργα.Θλίψη και ικανοποίηση μαζί.Σήμερα σου είπα "όχι" δείχνοντας και στους 2 μας πως έπαψες να ασκεις πια δύναμη πάνω μου!Ξέρω ότι θα μου λείψεις αλλά δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου να κακοπεράσει ξανά.Μου έκανε καλό τελικά η αδιαφορία σου,με έκανε να ασχοληθώ περισσότερο με μένα.Σ'αγάπησα..μας αγάπησα αλλά κλώτσισες όλα όσα σχεδιάζαμε.Εξαιτίας σου υπέφερα,δεν μπορούσα να εμπιστευτώ,ένιωσα ανάξια να αγαπηθώ.Τι κρίμα που δεν προσπαθουσες καν όταν εγώ ξεπερνουσα τον εαυτο μου.Μα τώρα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και οχι,δεν θα είσαι παρα μονο πολλές μικρές αλλά δυνατές αναμνήσεις.
Αντίο λοιπόν..και αυτή τη φορά με χαμόγελο :)
http://www.youtube.com/watch?v=chOGj5L3T6s
Στο δευτερο λεπτο και δευτερη ιστορια...
Quote:
Θα σου πω για τη Νασια,μια ερωτευμενη κοπελα,της ειπα μη τα δινεις ολα κρατα κατι και για σενα..
Το παιδι που ηταν μαζι τη παρατησε για μια σαπια,τη Νασια τωρα τη καθησυχαζουνε με χαπια
Εν ολιγοις...
"Fool me once shame on you,Fool me twice shame on me"
Ευχαριστώ πάρα πολυ!Να είστε καλα και οι 2 :*
Εχει δωσει και room ασφαλειας για παν ενδεχομενο...
Απιστευτος.... αχαχαχαχαχαχα
θα παω εκδρομη το σαββατοκυριακο μαλλον ,ειδαν στο φλιτζανι μου οτι φοραω σπορτεξ...
1 και σήμερα..............για την εκδρομήηη :p
God knows what is hiding in those weak and drunken hearts
Guess he kissed the girls and made them cry
Those Hard-faced Queens of misadventure
God knows what is hiding in those weak and sunken lives
Fiery thrones of muted angels
Giving love but getting nothing back
People help the people
And if you're homesick, give me your hand and I'll hold it
People help the people
And nothing will drag you down
Oh and if I had a brain, Oh and if I had a brain
I'd be cold as a stone and rich as the fool
That turned all those good hearts away
Εμ ειδες? Μια δυο το εμαθα το μαθημα!!
Πως παει? Πες ρε συ κ τπτ αλλο περα απο τις αυτοκτονιες! Οκ το ξερουμε οτι θα φουνταρεις, αλλα μεχρι τοτε γιατι δεν θες να συζητησεις αλλα θεματα η ενδεχομενως να ενταξεις νεες δραστηριοτητες στη ζωη σου? Να σε ρωτησω εγω τοτε, τι θα κανεις αυτες τις μερες? Κ το λεω διοτι εχουμε αργια.. Θα πας καπου, εχεις κανονισει κατι? Πως σκεφτεσαι να περασεις το χρονο σου?
Μπραβο!! Χαιρομαι!! Αλλα γιατι να εισαι ολη μερα συντροφια με τον καναπε, την τηλεοραση κ το ιντερνετ? αυτα παντα εκει θα βρισκονται, δν θα φυγουν! γτ σημερα π ειναι κ σαββατο δεν κανονιζεις κατι με κανεναν φιλο σ? ολο κ καποια ευχαριστη γνωριμια θα προκυψει! εγω θα λεγα να κανεις ενα τηλ σε ενα φιλο σ να κανονισετε!! :)