tziovani βλέπω μπορεί να ήσουν μπαναρισμένος αλλά τελεία δν έχασες...
Printable View
tziovani βλέπω μπορεί να ήσουν μπαναρισμένος αλλά τελεία δν έχασες...
Ωωω τι βλέπουν τα ματάκια μου? Καλώς το σίφου το σίφουνα το θερμό τον Άντρα! Τι μου κάνεις ορέ θερμοσίφουνα? Ήρεμα καθηγητά μου, πιο σεμνά, όλα καλά είναι, αλήθεια.. Φορτσάτος μου ήρθες, κατέβασε και μια ταχύτητα και δυο μη μας λείψεις πάλι, κρίμα είναι ρε συ, αλήθεια..
Προς όλους:
Μιας και κάναμε μαζί φυλακή με τον κύριο καθηγητή έχω να πω τα εξής: Ήτο Κύριος και Άντρας με κάππα και άλφα κεφαλαίο, ήτο πολύ προσεκτικός ώστε να μην πέσει το σαπούνι του κατω ποτέ, ούτε μια φορά δε συνεβη αυτό, απέρριπτε αλλά πάντα με το δέοντα ευγενικό τρόπο οσους προκλητικά έριχναν το σαπούνι τους στα πόδια του (αλλά πάντα με το γνωστό πολιτισμό και ευγένεια που διεπει τον κύριο καθηγητή ώστε να μην στενοχωρησουμε υπερβολικά κανέναν), αλλά γενικότερα είναι γνωστό ότι ο καθηγητής είναι προχώ και μπροστά από την εποχή του σε τέτοιου είδους θέματα, τα έχει αποδεχθεί πολύ πριν γίνουν της μοδός ενώ ταυτόχρονα διατηρεί στο ακέραιο την αποκλειστική (φυσικά..) προτίμηση του προς το ωραίο φύλο.) Επίσης, να σας πω ότι μου αποκαλύφθηκε επιτέλους το μυστικό για το καγκέλωμα. Δεν μου το είπε ο καθηγητής, το μυστικό είναι να τον συναναστρέφεσαι όσο μπορείς και να κατακτάς μονος σου τη γνώση όταν είσαι έτοιμος. Όσο λοιπόν καιρό ήμασταν μέσα, ολόκληρες στρατιές από φανς του είχαν πάθει στερητικό.. Ερχόντουσαν σε καθημερινή βάση (κάποιες δεν έφευγαν και ποτέ) να τον δουν εστω για λίγο από μακριά, οι φύλακες προσπαθούσαν να τις απομακρύνουν και να επιβάλλουν την ταξη αλλά μάταια, αυτές είχαν γραπωθεί από τα κάγκελα και τα τράνταζαν βίαια φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του, και με μια άγρια απελπισία στο βλέμμα πετούσαν προς το μέρος του στηθόδεσμους, λάστιχα, κορδόνια, σφεντόνες, ό,τι είχαν. Ο κύριος καθηγητής συγκαταβαίνοντας στον πόνο τους, τις χαιρετούσε από μακριά και έστελνε σε όλες την αγάπη του ανεξαιρέτως, λίγες ηταν όμως οι εκλεκτές και τυχερές που τον συνόδευσαν μετά την αποφυλάκισή του στην έπαυλή του για την αναγκαία αποφόρτιση.. ναι, αυτό. Όπως καταλαβαίνετε το pool από το οποίο επιλεγει ο κύριος καθηγητής τη συντροφιά/συντροφιές του είναι τεράστιο, επομένως, αντιστοίχως εκπάγλου καλλονής είναι και τα μοντέλα που συνόδευαν τα κοκτέιλ του δίπλα στο pool στην έπαυλη.
Καλώς όρισες και πάλι καθηγητά μου, ήρεμο σε θέλω, να τιθασεύεις τις ορμές σου ή τέλος πάντων να τις διοχετεύεις αλλού, όχι σε επιθετικότητα και μη σου γίνει και συνήθειο η μπουζού. Φτάνει τώρα. Είναι τόσο όσο.. Τόσο ώστε να προσθέτει μια αναγκαία πινελιά γοητείας που ξετρελαίνει τα κορίτσια αλλά μην το παρακανουμε κιόλας και γίνεις θαμώνας εκεί και χάνεις την πραγματική δράση. Καλά και τα dumbbells για τον καιρό που αναγκαστικά ήμασταν εκεί αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ξεσκονίσουμε πάλι τα Nobels! :)
Φέτος φάγαμε μεγάλη ήττα . Έχουν βγει όλες αυτές οι άναρχοβλαμενες κ μας έχουν κλείσει όλα τα beachbar . Κατάληψη παραλίας από ομπρέλες ,χωρίς ίχνος ξαπλώστρας . Καταπάτηση αιγιαλου λένε κ καταγγέλλουν sto my coast. Ρουφιάνες αριστερές ,λες κ δεν τις ξέρουμε. Έχω ξενερώσει απίστευτα. Εγώ χωρίς ξαπλώστρα κ τίγκα στο μπικίνι δεν παλεύω παραλία . Κουβαλανε ομπρέλες κ καρεκλακια οι ζαοι ,μαζί με τους αναρχομπαλους σκηνές . Κατάντια ! Η παραλία θέλει ξαπλώστρα , μπικίνι , με μπόλικα λάδια .
προς βασσιλις:
ξερναω βατραχια....
Καημένη , όταν βγαίνω από την θάλασσα όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω μου . Έχω συμμετρικά αθλητικό σώμα κ ακούω ωραία κομπλιμέντα,όχι βέβαια κοπλιμεν του τύπου αχχχχχχχχχ τι ωραία τατού ,που δεν έχω βέβαια,καθώς είμαι ολόκληρος έργο τέχνης ! Το ζήτημα μου είναι , ότι ένας ολοκληρωμένος ΑΝΔΡΑΣ δεν κουβαλάει ομπρέλλες κ ξαπλώστρες στην παραλία . Παρκάρει το tesla, ανοίγει πόρτα ,βγάζει μια πετσέτα από το πορτμπαγκάζ ( αυτά τα Πορτ μπαγκαζ που βάζεις ποδαράκι από κάτω κ ανοίγουν μόνα τους ) , μπαίνεις στο μπιτς μπαρ ( όχι σε αυτά που πάτε όλοι εσείς οι πληβείοι) , κ έρχεται ο παγωμένος μέσα στην σαμπανιερα, να ακούσω τα lounge μου και όχι την σαχλαμάρα την Μποφίλιου κ την άλλη την Ζαμάνη .φυσικά υπάρχουν μπικίνι αριστερά δεξιά , οι οποίες ξέρουν να ζουν ,απολαμβάνοντας ωραία ανδρική θέα . Τώρα βέβαια εσύ κ οι όμοιοι σου την βρίσκεται με την free μπαλαισταιν , σκηνή κ τοστ από τα lidl , κάποιοι άλλοι όμως έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής .....
Έλα βρε Ρεμ, έλα βρε καλή μου, άσε τα βατράχια και φόρα εκεί κανένα βατραχοπέδιλο να κολυμπήσεις και να δροσιστείς. Γουάι σο σίριους βρε Ρεμ? Εντάξει, υποθέτω κάποιος λόγος θα υπάρχει και αυτό φυσικά είναι σεβαστό. Αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει που και ο Βασσίλις (ρε σεις? Το χετε κατασκοτώσει το όνομά μου..) το ρίχνει όλο στην πλάκα. Συγκεκριμένα για να μην μπατάρει η βάρκα του, αυτός είναι ο λόγος. Κααληημέεερααα, καλη εβδομάαδαα! Έλα να ανεβαίνουμε λίγο σιγα σιγά :)
https://youtu.be/nadJrgblRRQ