ηταν ειρωνεια, γιατι προφανως αυτος που το γραψε νομιζει οτι του φταινε παντα ολοι οι αλλοι, εκτος απ'τον ιδιο. σε λιγο θα ακουσουμε για εξωγηινους και για ερπετοειδη, κατσε και θα δεις...
Printable View
Δε θέλω να σκέφτομαι τίποτα..! Μπορώ?!??
σκούρο χρώμα δεν σημαίνει απαραίτητα το χρώμα του δέρματος. μπορεί να σημαίνει το χρώμα της ψυχής και στο ίντερνετ δεν βάφεται άσπρο (εκτός κι αν μπαίνετε από κινητό). Βγείτε έξω ανοίξτε κάνα παράθυρο το ίντερνετ δεν είναι για πολύ ώρα δεν κάνει καλό.
έχω κάνει πολλά λάθη και το μεγαλύτερο ήταν να βάλω το τσιγάρο στο στόμα μου.
Μου ακούγεται το ίδιο με όσους κατηγορούν την επιστήμη ως υπεύθυνη για την "καταστροφή" των συναισθημάτων και την επικράτηση της 'στυγνής' λογικής ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ PC. Πάφτε να κηρύττετε επιτέλους για να μας σώσετε, αν θέλουμε αυτό έχουμε αρκετούς πολιτικούς που το κάνουν έτσι κι αλλιώς. Ψυχή δεν υπάρχει επίσης, όπως δεν υπάρχει άι βασίλης, έλεος με τις καταστροφολογίες εναντίον του μέσου του κακού. Ο λιακό κάνει τα μυαλά πουρέ.
σκεφτομαι οτι η ομαδα ηταν-ειναι-και θα ειναι μια, gate 23. εκει που οι μπασταρδοι νταλαβεριζονται με τη φωτια!
Κι εγώ σ' αγαπάω...πολύ...θυμάσαι; "Πόσο μ' αγαπάς;" "Ως τον ουρανό"...αλλά τώρα δεν σε αφήνει να μου το ξαναπείς...θα έπρεπε να δει αυτό που μόλις βρήκα καρδούλα μου...ελπίζω να μ' αγαπάς ακόμα πάντως...αλλά και τι δε θα έδινα για να σε ξανακούσω να μου το λες...
???????????????????????
Χμμ, μόλις είδα το μήνυμα σου! Τελίκά υπάρχει και ένας άνθρωπος που μου δίνει σημασία εκτός από τους προφανείς! Λοιπόν η τεχνολογία είναι ένα σπουδαίο μέσο σαφώς όμως εμείς δεν χρειαζόμαστε απλά λάδι για να είμαστε καλά! Είναι λίγο πιο πολύπλοκα τα πράγματα και με την υγεία άστα να πάνε. Καναδάς σίγουρα δεν είμαστε και το αντίθετο δα αλλά έχουμε αρκετά λαμπρά μυαλά η άνθρωπους με προοπτική φαντάζομαι σε άλλες χώρες και εδώ λίγο ως γλωσιικός πολιτισμός! Είναι ενδιαφέρον βέβαια αν θες δες και λίγο ιστορία από λατινική αμερική, εγω από το PC έμαθα αρκετά ίσως με διδακτικό τόνο μάλιστα και ψυχαγωγικό! Για παράδειγμα σε μία ιστορία με τους Ινδιάνους δείχνει πως οι άγριοι αυτοί λαοί ήταν άγριοι μεν αλλά με αγνή ψυχή δίκαιοι στη μάχη. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε έργο και να γίνω για λίγο ο Ινδιάνος που με το τσεκούρι κάνει ντού αλλά πέφτει χάμω από τα πυρά! :| συγκίνηση κάποια στιγμή άλλη ίσως.
Τον πονόλαιμό μου μέσα..!
θελω να μιλησω σε καποιον.να με ακουσει,να με αγγαλιασει,και να κοιμηθω στην αγγαλια του.
Σκέφτομαι ότι σήμερα είναι σημαντική μέρα...μου θυμίζει τι έγινε ακριβώς δυο χρόνια πριν...πρέπει να το γράψω στο ημερολόγιο μου αυτό...για να το θυμάμαι και γιατί θα με βοηθήσει για να σου γράψω όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή...αχ...και τι δε θα έδινα για να μπορούσα να γυρίσω δυο χρόνια πριν κι ας μην ήταν καλή η συγκεκριμένη μέρα τότε κι ας πέρασα μεγάλη αγωνία για το αν θα μπορέσω να έρθω να σε δω, αν θα με αφήσουν οι γιατροί να ταξιδέψω κι αν θα με αφήνουν να βλέπω το παιδί...γιατί τελικά βγήκαν αρνητικά τα αποτελέσματα και με άφησαν...δεν θα την ξεχάσω ποτέ όσο ζω αυτή τη συνάντηση...σ' αγαπάω όσο δεν φαντάζεσαι...πιο πολύ κι από την ίδια μου την ζωή...μακάρι να σε ξαναδώ κάποτε...σ' αγαπάω τόσο μα τόσο πολύ...κι ας μην το κατάλαβες ποτέ σου...ελπίζω κάποτε να καταλάβεις...εγώ πάντως θα σ' αγαπώ για πάντα...
Και διάλεξα το συγκεκριμένο βίντεο για την παραλία που σε περίμενα...
http://www.youtube.com/watch?v=jZ5KAbxEfPM
Πόσο πολύ, πόσο πολύ,
πόσο πολύ σ' αγάπησα
ποτέ δε θα το μάθεις...
Απ' τη ζωή, απ' τη ζωή,
απ' τη ζωή μου πέρασες
κι αλάργεψες κι εχάθης
καθώς τα διαβατάρικα
κι αγύριστα πουλιά...
Κι αν δεν προσμένεις να με δεις
κι αν δεν προσμένεις να με δεις
κι εγώ πως θα ξανάρθεις,
εσύ του πρώτου ονείρου μου
γλυκύτατη πνοή...
Αιώνια θα το τραγουδώ,
αιώνια θα το τραγουδώ
κι εσύ δε θα το μάθεις
πως οι στιγμές μου μου δώσες
αξίζουν μια ζωή...
Πόσο πολύ σ' αγάπησα ποτέ δε θα το μάθεις...
Σκέφτομαι ότι η Κύκνος ακούει "το ίδιο" με μένα....μέσα από διαφορετικό τραγούδι
http://www.youtube.com/watch?v=1sZu8ezBw9c
σκεφτομαι οτι τα πραγματα με τη κριση ειναι οντως παρα πολυ ασχημα, παρολο που δε παρακολουθω τηλεοραση/δεν ακουω ραδιοφωνο/δε διαβαζω εφημεριδες. πρεπει να φυγω απο εδω παση θυσια γιατι αρκετα χαραμιστηκα! οποιος θελει συγκατοικο, σφυρατε, θα ρθω μαζι σας οπου και να ειναι!
σκεφτομαι πως εξακολουθω να θελω φλερτ!
θελω φλερτ θελω φλερτ θελω φλερτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βαρεθηκα ολο κοτοπουλο κοτοπουλο :(