Originally Posted by
giorgos panou
Ειμουν υπερβολικα ψυχρος στο θεμα του αυτιστηκου παιδιου, αλλα ηταν φρεσκο το νεο κι τα συναισθηματ μου ηταν προχειρα! Δυστυχως το μυαλο μου πηγε στον ξαδερφο μου , αυτον εχω "αιμα μου" αυτον σκεφτηκα!
Δεν εχω γνωση περι της ασθενιας αυτης, ουτε ξερω κατα ποσο ειναι ανηχνευσιμο ,απλα εχω ακουσει οτι πριν μεινει εγκυος η γυναικα υπαρχουν καποιες εξετασεις οπου κανει το ζευγαρι ωστε να γνωριζει εαν θα υπαρξουν καποια προβληματα, δεν γνωριζω εαν μπορει να γινει ενω ειναι εγκυος! δεν ξερω εαν υπαρχει τροπος να αποφευθει καποια ασθενια οσο ειναι εγκυος ,γενικα δεν γνωριζω ειδικα για τα αυτηστικα! Τα λιγα που διαβασα στ γρηγορα ειναι οτι ειναι πολλες οι κατηγοριες της ασθενειας , υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτιστηκο κι να μπορει ακομα κι να δουλεψει, να ειναι σχετικα αυτοσυντηριτο σαν ατομο! απο την αλλη μπορει να ειναι σαν φυτο, να κανει καποιες σπασμοδικες κινησεις ,να μην μηλα, να μην επικοινωναει με το περιβαλον, και να μην εχει καθολου αισθηματα κι συναισθηματα. Δυστυχως απο οσα μου ειπαν το παιδι του ξαδερφου μου ανηκει στην τελευταια κατηγορια μαλον! εχθες χτυπαγε το κεφαλι του στον τοιχο!
Οσοι λοιπον λενε οτι θα πρεπει να το κρατησει σπιτι, θα σας ελεγα να φανταστηται αυτην την εικονα! την τρομακτικη αυτην φαση! να βλεπειςτο παιδακι σου να μην επικοινωνει!! κι να χτυπαει το κεφαλι του!! εαν θα θελεις να ζησει θα πρεπει να βρησκετε συνεχως σε περιβαλον οπου θα το παρακολουθουν καποιοι ειδικοι! για αυτο κι αναφερα τα ιδρυματα!
Οσο για εκτρωση, στην περιπτοση δλδη που μπορεις να ξερεις εαν θα γεννηθει ετσι, παρα το οτι ειμαι σωστος χριστιανος! κι οχι στα λογια μονο! παρολο αυτα λοιπον , νομιζω οτι θα ελεγα στην γυναικα μου να κανει εκτρωση, αν κι ειναι ως επι τον πληστον θεμα της γυναικας! αυτη αναλαμβανει την τελικη αποφαση ! σε αυτην πεφτει και το αμαρτημα εαν κανει εκτρωση! διοτις το κορμι ειναι δικο της!!