καλησπερα στρουμφοπαρεα ζηλευω με το χιονι! εμεις εδω εχουμε απο το 2004 να δουμε ασπρη μερα! :)
Printable View
καλησπερα στρουμφοπαρεα ζηλευω με το χιονι! εμεις εδω εχουμε απο το 2004 να δουμε ασπρη μερα! :)
τζινα μπραβο ωραιος αγωνας! χιχιχιχ η κερδισε η φουστα τη σοκολατα!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Ναταλία, παίζουμε ιώσεις;
Είναι ο πρώτος χειμώνας από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου που δεν κρύωσα ούτε μία φορά!!! Δεν ξέρω αν οφείλεται στο διαβήτη που εξασθενεί τον οργανισμό, αλλά κάθε χειμώνα κρυώνω ξανά και ξανά, με πολύ συνάχι, απίστευτο βήχα που με κρατάει ξύπνια το βράδυ, με απορρυθμισμένο ζάχαρο και γενικά αρκετή ταλαιπωρία. Νομίζω ότι φέτος τη γλύτωσα επειδή δεν εργάζομαι και δεν μετακινούμαι με ΜΜΜ οπότε δεν έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο. Καμιά φορά έχει και η ανεργία τα καλά της! Περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες.
τζινα μου σιγουρα βοηθαει που δεν ερχεσε σε επαφη με πολυ κοσμο αν κ αν θελουν να ερθουν ερχονται οι ατιμες.εμας συνηθως μας στις φερνει ο αντρας μου.τις περναει στο ποδι!αυτος κ εγω κ ο μικρος μετα τις περναμε πιο βαρια.
Μουσούδη βλέπω ότι μπήκες για τα καλά στο 8! Μπράβο! Δεν ισχύει αυτό που λες ότι τρως πολύ. Τρως κανονικά όμως αν μπορούσες να αντισταθείς στα κουλουράκια τουλάχιστον μέχρι να χάσεις τα κιλά και να μπεις στη συντήρηση θα ήταν καλύτερα.
ναι τζινα μου θα επρεπε αλλα τα ζηταω τα ατιμα.το μονο που εκανα τα εφτιαξα εβαλα ελαχιστο μελι κ μετρησα τις θερμιδες τους.ειναι πολυ μικρουλια κ δε ξεπερνουν τις 25 θερμιδες το ενα.αν κ σκεφτομαι μολις τα καταφερω γιατι ειναι κ η κριση στη μεση που μετραμε κ τα ψιλα να παρουμε κατι.. να παρω να κανω μερικα με ζαχαρινι ,τουλαχιστον να μην νιωθω τυψεις,να τα κοψω τελειως δε το βλεπω δυστυχως προς το παρον.οταν ξεκινησω τα σεμηναρια κ λειπω απο το σπιτι πιστευω θα τα καταφερω.
Χαχανούλη μου, έχεις κι εσύ ίωση, απλά δεν ξέρεις την επιστημονική της ορολογία. Θα σου την πω εγώ, που τα κατέχω τα ιατρικά: Λαλαγγίωση λέγεται! Τι μετάλλαξη τώρα και πράσινα άλογα! :lol:
Όταν έπασχα από την ίδια ίωση, δεν με ενδιέφερε τόσο το φαγητό, είχα άλλες ασχολίες! Τώρα, μπορεί να έχω το χάλι μου, αλλά ο Λιχούδης καλά κρατεί! Έλα να μου δώσεις ένα φιλάκι, μπας και κολλήσω! :lol::lol: Επίσης, θα ήθελα να μου δανείσεις ένα από τα ζώα σου, το πιο άγριο, για να δαγκώσει αυτούς που με κόλλησαν τη γρίππη!
Επειδή η ζαχαρίνη και η ασπαρτάμη χάνουν τη γλυκαντική τους ιδιότητα όταν ψήνονται μπορείς να πάρεις κάποια στιγμή όταν μπορέσεις το γλυκαντικό Splenda από το φαρμακείο που έχει 9,50 ευρώ περίπου και έχει υφή σαν σκόνη όπως η ασπαρτάμη αλλά μπορεί να ψηθεί και να βάλεις στα κουλουράκια σου.
Αλίνα, τι πειράζει αν φας και κουλουράκια; Δε λέω να φας όλο το ταψί, αλλά 2-3 την ημέρα δε σε βλάπτουν. Απενοχοποιήσου, φρόντισε να μη στρερείσαι, ώστε να έχεις μία ροή στη διατροφή σου και να μη στερείσαι.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Χαχανούλη μου, έχεις κι εσύ ίωση, απλά δεν ξέρεις την επιστημονική της ορολογία. Θα σου την πω εγώ, που τα κατέχω τα ιατρικά: Λαλαγγίωση λέγεται! Τι μετάλλαξη τώρα και πράσινα άλογα! :lol:
Επίσης, θα ήθελα να μου δανείσεις ένα από τα ζώα σου, το πιο άγριο, για να δαγκώσει αυτούς που με κόλλησαν τη γρίππη!
Δυστυχώς τα ζωάκια μου είναι χαζοχαρούμενα όπως κι εγώ! Οι πακιστανοί που μένουν στην πολυκατοικία μου φοβούνται τα σκυλιά και κάθε φορά που με βλέπουν με τα σκυλιά μου κάνουν πίσω από φόβο και εγώ στα ψέμματα για να μην καταλάβουν τι χαλβαδόσκυλα έχω, τα τραβάω από το λουρί και τους λέω ήσυχα ήσυχα και καλά να μην ορμήξουν!!! Που νά'ξεραν ότι άμα μπουν στο σπίτι μου κλέφτες τα σκυλιά μου θα τους ξεναγήσουν κιόλας!! :lol:
ευχαριστω τζινα θα παω να το βρω :) τον πρωτο μηνα θυμαμαι που ειχα τη γιορτη μου ειχα φτιαξει ενα κεικ με ενα υποκαταστατο ζαχαρης που ειχα παρει απο το βασιλοπουλο κ ελεγε οτι κανει για ψησιμο δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη πως λεγοταν αλλα ειχε βγει αρκετα γευστικο.αν δε κανω λαθος η τιμουλα ηταν περιπου στα 4 ευρω. θα κοιταξω ξανα κ γιαυτο αν το βρω αν κ σιγουρα απο το φαρμακειο θα ειναι κατι καλυτερο.
Αν ποτέ αποκτήσω σκύλο, δεν θα είναι χαλβαδόσκυλο, όχι ποτέ!
Θα τον έχω για επικίνδυνες αποστολές και θα μοιάζει κάπως έτσι
Δεν θα τολμά να με πλησιάσει κανένας!!
Αλινάκι να προτιμήσεις να πάρεις το δικό σου γλυκαντικό που είναι και φθηνότερο εφόσον μπορείς και το ψήνεις. Εξάλλου όλα τα γλυκαντικά λίγο πολύ είναι τα ίδια. Δεν τα συνιστούνε βέβαια αλλά τι να κάνω; Τι να βάλω στον καφέ και στο γιαούρτι που τα θέλω γλυκά και δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να φάω ζάχαρη;
παναγια μου τι ειναι τουτο!!!!????????????? χαχαχα Ava σιγουρα δε θα σε πλησιαζα :) στα κουλουρακια συνηθως τρωω απο 2 ως 5 την ημερα αλλα η αληθεια ειναι οτι με χαλαει που το κανω. αα βρηκα το γλυκαντικο που ειχα βαλει στο κεικ http://www.zografosdiet.gr/index.php...ucts&Itemid=53
Χαχανούλη, καλά που πάσχεις από τη συγκεκριμένη ίωση, γιατί αλλιώς τα χαλβαδοζωάκια σου δεν θα ήταν και πολύ βοηθητικά...
Θυμάμαι μια φορά, που ένας φίλος μου είχε πασάρει το τέρας- σκύλο του να τον κρατήσω το απόγευμα για σκυλο-σίττινγκ. Τον έβγαλα βόλτα (το σκύλο), ένα εντυπωσιακό ντόπερμαν. Έγινε παρέλαση, για να τον χαζέψουν, να με ρωτήσουν διάφορα... Κυρίως από άντρες! Το σκυλί ήταν και εκπαιδευμένο και, όσο και να πεις, ήταν θελκτικό το θέαμα μίας κοπέλας με ένα σκύλο, που υπάκουε στο παραμικρό νεύμα της! Με δυο λόγια, αυτό το κλισέ που κυκλοφορεί είναι πέρα για πέρα αληθινό και διαπιστωμένο!
το σαββατο εχω γενεθλια κλεινω τα 26 παει γερασα και εγω.
ʼβα δεν είναι εύκολο να έχεις άγριο σκύλο. Είχα με τον άντρα μου παλιά ένα ντόμπερμαν θηλυκό τη Φαίη που την είχαμε εκπαιδεύσει και αν δεν της έδινες εντολή δεν πείραζε κανέναν. Κι όμως εγώ ήμουνα συνέχεια στην τσίτα όταν τη βγάζαμε βόλτα γιατί ήξερα πόσο μπορούσε να αγριέψει και πόσο επικίνδυνη μπορούσε να γίνει, μόνο για τους άλλους φυσικά γιατί με εμάς ήταν σαν αρνάκι. Όταν ερχόταν η μητέρα μου με την αδερφή μου επίσκεψη, την έβαζα στο μείνε και έμενε ακίνητη για ώρες αλλά δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω τους!! Μία μέρα έπαιζε η αδερφή μου μαζί της και κάποια στιγμή πάνω στο παιχνίδι είδα τα μάτια του ντόμπερμαν να αλλάζουν όψη και να αγριεύουν. Είπα αμέσως στην αδερφή μου να σταματήσει το παιχνίδι και έστειλα τον σκύλο στη θέση του. Δεν ξέρω τι την ενόχλησε, όμως όταν ένα σκυλί έχει μάθει πως να αγριεύει και να επιτίθεται δεν μπορείς να του έχεις ποτέ 100% εμπιστοσύνη και να νομίζεις ότι το ελέγχεις απόλυτα.
Αυτό Alina μου, είναι η φαντασίωσή μου, τώρα, που έχω τα νεύρα μου! Δε μπορεί να έρχεται ο καθένας και να σε κολλάει εν γνώσει του διάφορα. Θυμώνω πολύ! Αφού ξέρεις ότι είσαι άρρωστος και έχεις κάτι μεταδοτικό, κάτσε σπίτι σου, άνθρωπέ μου! Τι σου φταίει ο κόσμος;
Όσο για τα κουλουράκια, επιμένω, ότι η διατροφή είναι τρόπος ζωής και όχι κάτι παροδικό. Αφού δε μπορείς να απαρνηθείς τα κουλουράκια, τρώγε τα, αλλά με μέτρο. Παλιά έκανα κι εγώ απόλυτα στερητικές δίαιτες και μόλις τελείωναν ή τις τελείωνα, έπεφτα με τα μούτρα. Σου μιλάω εκ πείρας!
Πω πω, Τζίνα μου, ευτυχώς που δεν το ήξερα αυτό, όταν είχα το τέρας μαζί μου!
Έβλεπα μόνο ένα υπέροχο ζώο, φιλικό μαζί μου, υπάκουο. Ήξερα ότι μπορούσε να αγριέψει, αλλά μόνο σε κλέφτες και εισβολείς, γιατί έτσι είχε εκπαιδευτεί. Όσο σκέφτομαι ότι κρατούσα ψηλά ένα τόσο δα μπαλάκι και πηδούσε το τέρας και το έπαιρνε από το χέρι μου με χάρη, χωρίς καν να με αγγίξουν τα δόντια του, με λούζει κρύος ιδρώτας!
Quote:
Originally posted by eleni198621
το σαββατο εχω γενεθλια κλεινω τα 26 παει γερασα και εγω.
Ελενάκι μου, που γέρασες, να σου ευχηθώ από τώρα χρόνια σου πολλά για να πάω μετά να αυτοκτονήσω αφού εγώ είμαι 42 χρονών!!!!!!!:lol:
Παρεπιμπτόντως δεν μπορώ να ανοίξω την ηλεκτρονική διεύθυνση που έκανες πόστ. Τι είναι;
Λιλάκι, που πήγε το κιλάκι , οέο?? Παρατήρησα ότι το φάγαμε, να'ταν κι άλλο! ʼλλα 6,5 και το στρουμφίσαμε το 100!Quote:
Originally posted by eleni198621
ελενη ειναι το επισημο ονομα μου ομως αποφασισα οτι πλεον δεν ταιριαζει με τη νεα μου εμφανιση
γιωτα το προσεξες το τικερακι μου βλεπω
Καλώς το Χουζουράκο. Όλα καλά;
τωρα ανοιγει τζινα το δοκιμασα.
ελενη μου να τα εκατοστησεις! ψαρακι κ εσυ :)
αβα ναι γιαυτο κ μου τα επιτρεπω εχω κανει πολλες διαιτες κ εχω ανεβοκατεβει απο 30 κιλα πανω κατω αρκετες φορες κ δε θελω να μου στερησω αυτο το λιγο που ζηταω. απλα υπαρχουν στιγμες που λεω εκανα την επεμβαση για να τα χασω.. εχω μια τοσο μεγλη βοηθεια κ εγω τι κανω γιαυτο? δε στερω απο τον εαυτο μου τιποτα ουτε καν αυτα τα κουλουρακια. ολα γινονται μονα τους τα κιλα φευγουν χωρις να προσπαθω ουσιαστηκα. ισως αν προσπαθουσα κιολας να ειχα χασει περισσοτερα.
Χουζούρη μήπως ξέρεις να μου πεις γιατί τα στατιστικά έχουν φάει κόλλημα με μένα και με βγάζουν κάθε μέρα member of the day με πόστς που δεν έχω κάνει; Είναι πλασματικός ο αριθμός που εμφανίζει.
Λίλα, άντε και στα εκατό! :grin:
Χουζούρη μου πώς είσαι; Αλήθεια, εσένα αυτά τα βρωμόπαιδα δεν σε κολλούν ιώσεις;
(Ευτυχώς που δε διδάσκω, το έχω ξαναπεί νομίζω)...
Αλίνα, σληβ έχεις κάνει;
ευχαριστω στρουμφακια μου για τις ευχες και που κατοχυρωθηκε και το νεο ονομα.
η μανα μου με κοροιδευει και με λεει λιλα παουζε
μπραβοοο κ για το κιλακι!!! :) αα δε σας ειπα σημερα μιλησα με μια φιλη που εχω καιρο να δω.κ μου ειπε εμαθα οτι ομορφαινεις κ πας.κ τη ρωτησα απο που? μου ειπε οτι ο αδερφος της με ειδε κ της ειπε οτι εχασα πολυ κ να μη χασω αλλο λεει. χιχιχι με ξερει πολλα χρονια κ μαλλον του φαινομαι αλλη.απορω πως θα αντιδρασουν αν χασω κ τα υπολοιπα κιλα. :) γενικα αυτες τις μερες δε με πολυ γνωριζουν οι παλιοι φιλοι κ εχει πλακα.ειναι κ το μαλλι που εκοψα κ σκουρινα κ δειχνει πολυ η αλλαγη μαλλον.
ναι αβα μου σληβ εχω κανει πριν 4 μηνες! πως περασαν δε το καταλαβα
χιχιχι ελενη εισαι πια μια σοκολατα με ονοματεπονυμο :P μη τα βαλεις με τη φουστα της τζινας μονο :)
Με κίνδυνο να γίνω κουραστική, θα το ξαναπώ!
Δε μπορώ να περιγράψω το πόσο μου αρέσει η παρέα μας! Είμαι άρρωστη, μόνη στο σπίτι, αφού απαγορεύω τις επισκέψεις. Δε θέλω να κάνω στους άλλους αυτά που μου κάνουν.
Πριν από δύο μόλις χρόνια, θα είχα βαρεθεί τη ζωή μου. Τώρα πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να βιάζεται να τελειώσει κάτι, ώστε να μπω στο φόρουμ και να σας μιλήσω. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ, μαζί σας, μιλάμε και γελάμε, ενώ παλιότερα θα ήμουν στο κρεβάτι, αγκαλιά με τα χαρτομάντηλα!
Γλυκά μου στρουμφάκια...
Έτσι είναι λιχουδάκο μου. Κι εγώ που έχω μάθει να δουλεύω, τώρα τόσες ώρες κλεισμένη στο σπίτι αν δεν είχα κι εσάς δεν ξέρω τι θα έκανα! Και έχω και μεγάλη βοήθεια όσον αφορά στο sleeve.
Μπράβο Αλίνα μου, για την απόφαση, για την πρόοδό σου, για όλα!
Η δική μου ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή, αλλά θα σας πω και ένα νέο: Συνάντησα μία γνωστή μου σε υπηρεσία και ενώ στεκόμασταν δίπλα δίπλα, δε μου μίλησε αμέσως. Χρειάστηκε να την κοιτάξω καλά καλά και μου είπε αρκετές φορές ότι έγινα άλλος άνθρωπος! Είχε να με δει και καιρό.. Χάρηκα πάρα πολύ!
η αληθεια ειναι κ εγω τοσα χρονια κλεισμενη μεσα στο σπιτι το φορουμ με βοηθησε πολυ.εκτοςαπο μια καλη παρεα! που ειναι,νομιζω αν δεν ειχα μπει δε θα ειχα κανει κ την επεμβαση κ ουτε θα ειχα προσπαθησει να βγω απο τη μιζερια που ειχα πεσει...
Αλίνα χαίρομαι για τα ωραία σχόλια που ακούς. Σε λίγο δε θα σε αναγνωρίζουν στη γειτονιά σου και θα αρχίσεις να τους ξανασυστήνεσαι!:lol: