sanelaki σε καλο δρομο ειμαστε!:flaming:
Printable View
sanelaki σε καλο δρομο ειμαστε!:flaming:
δεν αλλαζω το τικερ παντως γιατι 8α του βαλω 7 μπροστα και 8α ξενερωσω.
ναι στον ιδιο σκατοδρομο ειμαστε.. εχ8ες ηταν πρωτη μερα περιοδου και ειχα λυσαξει ειναι η αληθεια. σημερα θα παω να γυμναστω κιολας για να πεσω λιγο!! τουλαχιστον κατω απο το 70
Quote:
Originally posted by Constance
H μανα μου φτιαχνει πιτσα.:dork:
ΕΡΧΟΜΑΙ!
Δεν ξερω πραγματικα.Μαλλον ειναι λογω περιοδου.Αλλα ειναι λες και οσο νερο πινω το κανει κατακρατηση.Χθες βραδυ διψαγα παρα πολυ και κατεβασα μισο μπουκαλι πριν κοιμηθω...τι να πω.Θα κοψουμε και το νερο σε λιγο; Εγω σημερα παντως θα φαω κανονικα πιτσα.Τουλαχιστον τη φτιαχνει απλη με ντοματα και τυρι μονο.
Και εγω διψαω τωρα τελευταια... πιστευω οτι φταιει το αλκοολ..
Ναι λογικο το βρισκω αφυδατωνει το αλκοολ.Εμενα με αφυδατωσε η περιοδος μαλλον,τι να πω.
το αλκοόλ όντως κάνει κατακρατηση!! δεν είναι ότι καλύτερο στη διατροφή:starhit: αλλά αν το πίνεις με μέτρο είσαι μια χαρά!Quote:
Originally posted by penelope1985
Και εγω διψαω τωρα τελευταια... πιστευω οτι φταιει το αλκοολ..
Γεγονος απλα αυτες τις μερες δεν υπηρχε μετρο σε τπτ...
Τάτο μου, εμένα ευτυχώς (ή δυστυχώς) οι μόνες ώρες απουσίας του από το σπίτι είναι όταν δουλεύει ή όταν πηγαίνει με τον μικρό βόλτες στους φίλους του για καφές. Ευτυχώς ποτέ δεν μου χτύπησε το θέμα βουλιμία/εμετοί, ίσως επιδή έτσι με είχε γνωρίσει και το είχε συνηθήσει πως κάθε γεύμα συνοδευόταν και από εμετό (ίσως και 2 φορές σε κάθε γεύμα). Αλλά το ότι είμαι χοντρή (αν και έτσι με γνώρισε) και το ότι δήθεν τρώω πολύ (και άμμα σου πω πόσο τρώω τις πιο πολλές φορές θα πεις ότι θα έπρεπε να είμαι ανορεξικια και όχι παχύσαρκη) το λέει συχνά και με ενοχλεί πολύ. όπως και όταν είχα γιγαντομαστία και του έδειχνα διάφορα στήθοι και του έλεγα έτσι θέλω το δικό μου, έλεγε ούτε στα όνειρά σου, κιόμως το "όνειρο" έγεινε πραγματικότητα μετά την σμύκρινση και ανόρθωση, έτσι τώρα λέει και για το μανίκι που θα κάνω, ότι ούτε στα όνειρά μου δεν πρόκειτε εγώ να αδυνατίσω. Λέω οκ, ότι πεις!!!!!Quote:
Originally posted by tato
Εμένα polinaki ο άντρας μου δικαιολόγησε τις άπειρες ώρες αποχής από το σπίτι για την προπόνησή του (ερασιτεχνικά βέβαια) όταν είχα νεογέννητο, την επιμονή του να μην μου λέει πότε θα επιστρέψει κλπ .... γιατί είμαι βουλιμική .... μου είπε: με έχεις ρωτήσει εμένα που ζω με ένα βουλιμικό άτομο;
τον ρώτησα αν θα έτρεχε λιγότερο εαν εγώ δεν είχα πρόβλημα και μου απάντησε πως θα έτρεχε το ίδιο .... απλά δεν είχα αντέξει και του είχα επιτεθεί ανοιχτά μπροστά στους δικούς του για τις απουσίες του .... και φυσικά μου το ανταπέδωσε χτυπώντας με στο ευαίσθητο σημείο μου!!! Από τότε δεν του ξαναμίλησα για βουλιμικά επεισόδια και για δίαιτες ..... δεν του λέω αν αισθάνομαι χάλια .... καλύτερα ... από μακριά και .... καθόλου αγαπημένοι
-500gr.....kai synexizoyme........na dw pote 8a stamatisw na xanw kai me parei apo katw..........:no:
Quote:
Originally posted by anthi1992
-500gr.....kai synexizoyme........na dw pote 8a stamatisw na xanw kai me parei apo katw..........:no:
Σορυ αλλα αυτη δεν ειναι ψυχολογια απωλειας...
βρε ανθή πλάκα κάνεις τώρα???Quote:
Originally posted by anthi1992
500 γρ. μπορεί να χάνουμε τη βδομάδα και εσύ το είδες σε 1 μέρα..
Επίσης μην προκαταβάλεσαι για το "μετά" ωραία και πες οτι κολλήσει η ζυγαριά καποια στιγμή, να μη σε παρει απο κατω.. πρεπει να έχεις πείσμα να τα καταφέρεις!!
exeis dikio ciciliana!!!!!eimai axaristi mallon...alla einai i proti kai i teleytaia fora pou asxoloume me diaita....giati PREPEI NA TA KATAFERW.......:roll::tumble::yes::D:thumbup:
Ε ετσι θα τα καταφερεις? Προκαταβαλοντας την αποτυχια...?