-
Afratoulini090 και εγώ είμαι στην ίδια φάση με εσένα. Τις τελευταίες 5 μέρες έχω κάνει 3 υπερφαγικα. Έχω πάρει απέξω αυτές τις 3 μέρες σοκολάτες, κρουασάν, κρέπες, δημητριακά με μέλι κτλ. Νιώθω φουσκωμένη. Πρέπει να είμαστε όμως αισιόδοξες. Εγώ πλέον είμαι 63-64 κιλά με ύψος 1,68. Μια φάση είναι και θα περάσει.
-
Μακαρι να περάσει, Good μου! Παιρνω ευκολα κιλα, δν είναι οτι απλα τρωω, νιωθω πρησμενη αλλα μεχρι εκει. Λιγο να ξεφυγω, παει...
Ευελπιστω απο αυριο (γτ σημερα δεν το βλεπω) να ξαναρχισω πιστα τη διατροφή...για να δουμε..
Κι εγω ειμαι στα 65something τωρα με 1.69, απλα το ποσοστο λιπους μ ειναι ενα τσικ κατω απο το παχυσαρκος. Κ πριν λιγες μερες κατάφερε κ επεσε κ τωρα τα έκανα μανταρα. Για αυτο μεμψιμοιρω..
-
Μισώ το σώμα που δουλεύει ακατάπαυστα 24 ώρες το 24ωρο για να με διατηρήσει ζωντανή και καλά.
Νόμιζα οτι σε αυτά τα κιλά θα ήμουν κατι παραπανω απο σουπερ. Ειμαι σαν ενα σακι δερμα με λίπος. Χανω και μυική μαζα ταυτοχρονα με το ελαχιστο λιπος...Παιζει να εχω και παραπανω κυτταριτιδα απο ο,τι οταν ημουν 10 κιλά παραπανω...
Ειμαι αχαριστη, το ξερω. Τοσα χρονια καθισιου και κακων τροφων και περιμενω οτι με ενα μήνα σωστης διατροφής θα κανω δουλεια.
Αμ, δεν ειναι ετσι. Θελει δουλειά μακροπρόθεσμα.
Έχω πέσει σε τέλμα.
Μισώ το σώμα μου... Τι κακή σκέψη!!!!! Η χειροτερη που θα μπορούσα να κάνω...
Πώς να αρχίσω να με αγαπάω λίγο? :( Πώς να φτιάξω αυτή τη χάλια ψυχολογία? Θέλω να πάω γυμναστηριο και νιώθω άβολα....νιωθω οτι παθαίνω κρίση πανικού και οτι αν παω θα τα παρατήσω σε 2 μερες...
Ακουγομαι σαν ανωριμη 15χρονη...αλλά πραγματικα νιώθω πως εχω πεσει σε τελμα. Δεν ειμαι ευχαριστημενη με τιποτα.
Ειμαι ευγνωμων, φυσικα, για τα κιλα που εχουν φυγει. Αλλά οταν με κοιταζω νιωθω απεχθεια. :(
-
σε καταλαβαινω πολυ αλλα πρεπει να ξερεις οτι ολα ξεκινουν απο μεσα μας. αν νιωθεις μεσα σου ετσι ετσι θα βλεπεις κ εξωτερικα τον εαυτο σου. γιατι μισεις το σωμα σου? αμα ηταν δεκα κιλα λιγοτερο χωρις κυτταριτιδα θα το αγαπουσες? και μετα θα αγαπουσες και σενα? επειδη κ εγω τα σκεφτομουν αν με αγαπουσα δεν θα εφτανα σε τετοιο σημειο. να τιμωρω το σωμα μου και να ταιζω με φαγητο τον αδειο μου συναισθηματικο κοσμο. οταν καταλαβα τι εφταιξε για τον συναισθηματικο μου κοσμο και συγχωρεσα τον εαυτο μου μαγαπησα στα 120 και εφτασα εδω που ειμαι.
κ οσο για το γυμναστηριο δεν το ηξερα οτι πρεπει να γινουμε πρωτα κορμια και μετα να παμε :spin: αντε ανεβασε λιγο την διαθεση σου. ερχεται και καλοκαιρακι ;)
-
Εγω σκέφτομαι τωρα οτι δυστυχως ο κοσμος εχει αποθρασυνθει τελειως. Εχω βιωσει πολλες φιλικες προδοσιες τελευταια αλλα το καλο ειναι οτι ο,τι αξιζει μενει. Και τελικα πρεπει να αφοσιωνομαστε στον εαυτο μας να τον εκτιμαμε και να μην προσπαθουμε να κανουμε τους αλλους ευτυχισμενους αν δεν κανουμε πρωτα τον εαυτο μας. Εχω θυμωσει με πολλα και διαφορα ατομα. Στη σχολη μου ειχα μια παρεα και επειδη μια δε με συμπαθουσε ειπε στις υπολοιπες να βγαινουν χωρις να μου λενε και το δεχτηκαν :) . Μιλας με ατομα και τα βοηθας και διαθετεις χρονο να ακουσεις τα προβληματα τους και στα καλα καθουμενα σε διαγραφουν. Αντι να κρινουμε τους γυρω μας ας κάνουμε την αυτοκριτικη μας ομως να δουμε ποιο μαθημα θελει η ζωη να μας δωσει. Σε εμενα ηθελε να δωσει να μην καταπιεζομαι να ειμαι σε παρεες που με κανουν να νιωθω οτι δεν αξιζω . Να μη φοβαμαι να πω οχι . Σε αλλους το μαθημα ειναι οτι πρεπει να μαθουν να φερονται. Γιατι οταν πχ προξενεις ενα κακο σε καποιον το κακο γυρναει πισω σε σενα. Και ενα αλλο μαθημα που πηρα ειναι να μην αφιερωνβ χρονο πολυ, για ατομα που καλα καλα σεν ξερω γιατι τελικα με απιστευτη ευκολια μπορουν να μην εκτιμηθουν να αγνοηθουν κια να γινουν η αφορμη να σε περασουν για εκμεταλλευση. Οποτε θα προτεινα να κοιταμε τι κανουμε και εμεις λαθος καμια φορα. Μπορει οτι περναμε να μας αξιζει για κατι που προξενησαμε μπορει να μην μας αξιζει αλλα να πρεπει να παρουμε ενα μαθημα που θα μας βοηθησει να μην κανουμε τα λαθη του παρελθοντος.
-
Λες
Το να λέμε επισης για καποιον που περνάει κατι ότι ʽʼκαλά να παθει γιατι καπου κάποτε εφταιξε κ αυτός κ ας πάρει το μάθημά τουʼʼ, το βρίσκω κάπως.
Αν διαβασεις αυτα που εγραψα δεν ειπα οτι καλα να παθει γιατι του αξιζε. Ειπα οτι απο ο,τι μας συμβαινει κατι εχουμε να παρουμε και να μαθουμε ακομα και τα κακα. Δεν ειπα ουτε ουτε δεν εχω ενσυναισθηση ουτε οτι δεν πρεπει να συγχωρουμε... Επισης λες Το να λέμε επισης για καποιον που περνάει κατι ότι ʽʼκαλά να παθει γιατι καπου κάποτε εφταιξε κ αυτός κ ας πάρει το μάθημά τουʼʼ, το βρίσκω κάπως.. σκληρό να πω? Μη ανθρώπινο? Ελλειψη ενσυναίσθησης ίσως? Με την ιδια λογική πχ τα θυματα του τροχαίου της Πορσε καλα να παθουν γιατι καπου κάποτε κ εκείνοι ισως περασαν με κόκκινο ή υπερβολική ταχήτητα? Όχι, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι.
Ολα αυτα δεν ξερω που τα ανεφερα :P Εχεις μιλησει πολλες φορες μαζι μου και ξερεις αν εχω ενσυναισθηση η οχι. Οταν μιλουσαμε μεσω μηνυματων και μειλ νομιζω ειχες καταλαβει αν εχω ενσυναισθηση. Ειχες καταλαβει οτι παντα προσπαθουσα να σε βοηθησω και να ειμαι εκει αν θελεις κατι. Και παρα τις υποχρεωσεις μου εβρισκα χρονο γιατι ηθελα να διαθεσω χρονο για σενα. Και εσυ επισης με ακουγες αν ειχα καποιο θεμα. Στα καλα καθουμενα με διεγραψες χωρις λογο. Ε μαγκια σου. Απλα με στεναχωρησε γιατι δεν καταλαβα τι κακο εκανα. Και απο αυτο εμαθα ομως καποιο μαθημα. Οτι επειδη εισαι εισαι προθυμος για καποιον δεν σημαινει οτι εχει υποχρεωση καποιος να ειναι προθυμος και για εσενα. Μπραβο επιλογη σου ηταν, αλλα οχι να μου λες οτι δεν εχω και ενσυναισθηση. Με διαγραφεις πρωτα, ενω σε εχω βοηθησει απειρες φορες, και μετα μας λες οτι δεν εχουμε και ενσυναισθηση. Το ποιος εχει ενσυναισθηση και το ποιος εκτιμα την προσφορα του αλλου σκεψου το καλυτερα μονη σου με καθαρο μυαλο. Εν τελει δεν παρακαλαω για την παρεα κανενος, αφου δεν με γουσταρες μπραβο σου που με διεγραψες. Σε συγχωρω με την εννοια που εννοεις, αλλα ως εκει. Αλλο συγχωρω αλλο εκτιμω.
Φυσικα και συγχωρουμε, φυσικα και ο καθενας εχει τις επιλογες του, φυσικα και καποιος μπορει να μας απορριψει. Κανεις δεν ειπε το αντιθετο =) Μερικες φορες απλα αναρωτιομαστε τι κακο κανουμε στους ανθρωπους και μας ριχνουν ακυρο. Μπηχτες επισης δεν πεταξα, εξεφρασα τους προβληματισμους μου που ειναι γενικοι και δεν αφορουν μονο ενα προσωπο, αλλα συνολικες εμπειριες. Για αυτο υπαρχει και το θεμα τι σκεφτεσαι τωρα και ο καθενας μπορει να λεει ο,τι σκεφτεται. Δεν χρειαζεται να εισαι επιθετικη, απλα σκεψου οτι αυτο που εκανες με εμενα ειναι ενα φαουλ , και σκεψου πως φερεσαι στους ανθρωπους που ειναι εκει για σενα. Γιατι αν τους φερεσαι ετσι στο τελος θα τους χασεις και αυτο δεν ειναι και το ιδανικο. Τροφη για σκεψη παντα, το αν θα τα σκεφτεις σωστα εξαρταται απο την ωριμοτητα με την οποια θα διαβασεις το κειμενο :)
Eυχομαι να βρεις ανθρωπους που θα θελεις να κρατησεις στη ζωη σου και που θα σε θελουν και αυτοι! Αυτη αλλωστε ειναι η επιδιωξη ολων
-
Ναι, δεν αντιλεγω, εξεφρασα προβληματισμους που ειχα και ηθελα να μοιραστω. Μπορει να μην ταιριαζεις ναι, απλα θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει μια ειλικρινεια, δηλαδη να πεις στον αλλον οτι για αυτο και για αυτο το λογο θεωρω οτι δεν ταιριαζουμε κλπ κλπ ειδικα οταν σου εχει δειξει οτι ειναι εκει για σενα και σου εχει δωσει το χρονο του και τις συμβουλες του και ενα μερος απο τον εαυτο του. Ναι σημαινει οτι δεν εκτιμαμε καποιον, οταν μας προσφερει και του κλεινουμε πορτα.
Αυτοκριτικη ξερω να κανω, αν θες να μου πεις οτι δεν κανω, και σε γενικες γραμμες συμφωνω με αυτα που λες. Νομιζω το μηνυμα μου αν το ξαναδιαβασεις ηταν αρκετα ωριμο, δεν εχω ορεξη να κανω παιδιαστικες αντιπαραθεσεις εδω περα για να επικρατησω , δεν με ενδιαφερει, ηθελα να βγαλω απο μεσα μου κατι και το εβγαλα, ειπα καποια πραγματα και τα ειπα, τωρα αν οι υπολοιποι εχουν την ωριμοτητα να τα επεξεργαστουν δικο τους θεμα. Δεν εχω να λογοδοτησω κιολας που εγραψα μια εμπειρια που με πικρανε και που μιλησα για την αληθεια μου.
Μαλλον επειδη το εκανα edit το προηγουμενο πιο πριν, δε θα το διαβασες
-
Dulcinea εγω καταλαβαινω την purplerose σε πολλα πραγματα αν οχι σε ολα, εχεις δικιο οτι κανεις δεν πρεπει να παθαινει κακο αλλα με μια προυποθεση. Να μην εχει βλαψει τον συνανθρωπο του η τα ζωα. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση δικαιολογειται. Για σκεψου λιγο μια να σου ειχε κλεψει το αγορι που ειναι τα παντα για σενα η να σου ειχε σκοτωσει τη μανα πως θα αντιδρουσες; Δεν θα ηθελες να παθει κακο; Γιατι αυτη θα χαρηκε με την πραξη της, πηρε κατι απο σενα, τη χαρα, δεν θα θελες να στην δωσει πισω;
-
Dulcinea δεν καταλαβαινω γιατι αρπαχτηκες, εγω δεν στην ειπα, συμφωνω λεω με την purplerose στο πρωτο ποστ! Δεν δινω σημασια στην αντιπαραθεση που εχετε μεταξυ σας, αυτο ειναι δικο σας θεμα! Απλα καταλαβαινω την αδικια πχ οταν λεει οτι εκανε παρεα με καποια ατομα και την απομακρυνανε!
-
Σκέφτομαι οτι τα εχω κανει όλα σαλατα σε ολους τους τομεις και δεν ειμαι σίγουρη καν για το τί θελω.
-
Γεια σας κορίτσια, purplerose, Dulcinea, rain. Καλή επιτυχία στους στόχους σας εύχομαι!
Ας μη χαλάμε τις καρδιές μας για μικροπράγματα. :thumbup:
Αφρατουλίνι μη στεναχωριέσαι... Μάλλον είναι περαστικό το συναίσθημα, θα νιώσεις σύντομα καλύτερα.
Και εγώ συνέχεια ups and dows έχω.
Με τη διατροφή πάντως τα πας περίφημα! Ουάου, 64 κιλά!!!
Μπράβο και πάλι μπράβο. ❤
-
Blossom καλησπέρα να είσαι καλά! Έχω χαλάσει την καρδιά μου ουυυ άπειρες φορές, απλώς εξέφρασα τη γνώμη μου και έφαγα μια αδέσποτη.
-
Όποιος έχει αϋπνία το βράδυ βοηθάει πολύ να πίνει χαμομυλι σε μορφή τσαγιού πριν κοιμηθεί, εμένα πάντως με βοήθησε το χαμομυλι στο να κοιμηθώ το βράδυ, απλά κάποιος δεν πρέπει να το παρακάνει και να πιει πολλά φλιτζάνια χαμομυλι την μέρα γιατί θα του φέρει νευρικότητα. Από την στιγμή που πιω 1 φλιτζάνι χαμομυλι το βράδυ σε 30-40 λεπτά μου έρχεται νύστα. Και είναι φυσικό προϊόν, το πουλάνε τα σούπερ μάρκετ σε φακελάκια σε μορφή τσαγιού.
-
4η μερα χωρις υπερφαγικο. Γιουχουυυυ
-