-
Φίληηηη Πινκ!! Ωραίες οι γαρίδες κι εγώ τις λατρεύω! Κοίταξε την πολυτέλεια να τα κάνω όλα όπως πρέπει δυστυχώς λόγω πολλών υποχρεώσεων στη δουλειά δεν την έχω, το παλεύω να είμαι όσο πιο κοντά μπορώ. Γενικά ψωνίζω πολύ από βιολογικά ότι είναι τουλάχιστον ύποπτο για πολλές προσθαφαιρέσεις ... Το εργομετρικό που λες είναι μια μέτρηση που γίνεται φορώντας μια μάσκα στο πρόσωπο που αναπνέεις σ' αυτή σε καλωδιώνουν και περπατάς σε διάδρομο με διαφορετική ταχύτητα και κλίση. Σαν τεστ κοπώσεως ένα πράγμα! Αυτό μετρά παλμούς που ανεβάζεις και σε ποιους παλμούς πρέπει να δουλεύεις στην άσκηση για να επιτύχεις καύση λίπους. Μετρά θερμίδες που καις κτλ κτλ. Το κάνω κάθε τρίμηνο και προσαρμόζεται με βάση αυτά τα αποτελέσματα το πρόγραμμα μου τόσο διατροφικά όσο και σε επίπεδο άσκησης! Γενικά την ψάχνω χρόνια τώρα με πολλούς και διάφορους τρόπους και νομίζω εδώ που έχω καταλήξει είναι το πιο σωστό για μένα!
-
Αααα πολύ ενδιαφέρον αυτό το εργομετρικό! Χρήσιμο είναι! Μπράβο σου που είσαι τόσο οργανωμένη και το ψάχνεις από τόσες πολλές μεριές το θέμα!! Και μετά το έπαιζα εγώ ψαγμενη :lol:
-
χθες χάλια μαύρα.δν μπορούσα να κοιμηθώ πάλι το βράδυ,κρατούσα την κοιλιά μου
πρωί :γάλα ,2 παξιμάδια με μαρμελάδα
δεκατιανό: 2 παξιμάδια με μαρμ
μεσημεριανό: λαχανιά με ρύζι κ μοσχαράκι και μία φέτα ψωμί(κ πάλι καλά που έφαγα μόνο μία)
σνακ: καρύδια κ ένα πορτοκάλι
βραδινό: 2 πιάτα ψαρόσουπα κ 2 μικρά ψωμάκια στρογγυλά κ μία γαβάθα γάλα με δημητριακά βρώμης (αυτά που μοιάζουν με μπισκότα βρώμης σε σμίκρυνση)
(επίσης είχα βράσει παντζάρι για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο αλλά ούτε το καταδέχτηκα)
αυτά τα ολίγα.
-
Καλημέρα!! Μανταμ μου μην αγχώνεσαι! Τις μισές μέρες να κάνεις αυτό που πρέπει τουλάχιστον δεν θα βάλεις βάρος! Μπορεί να μην έχει ωριμάσει μέσα σου ακόμη η απόφαση να πειθαρχήσεις σε κάποιο πρόγραμμα και να χρειάζεσαι λίγο καιρό ακόμη! Και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο! Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει από τις καταγραφές σου είναι ότι σου λείπει η γλυκιά γεύση! Το ότι όμως προτίμησες να φας δημητριακά αντί για γλυκό μετά το φαγητό και πάλι κάτι δείχνει θετικό! Εκτός αν δεν είχες κανένα γλυκό σπίτι και έπεσες στα δημητριακά!:crazy:
Πινκάκι ψάχνω ψάχνω κάπου θα τη βρω τη λύση δεν υπάρχει περίπτωση!!
Χαίρομαι που είμαι εδώ κι ανταλλάζουμε απόψεις!!!
Φιλιά σε όλες σας!
-
ναι αυτό που λες ακριβώς, δν είχα κάτι άλλο γλυκό κ ήθελα σοκολάτα, που έχουν τα δημητριακά. ο άνδρας μου μου είπε εκ των υστέρων οτι έπρεπε να είχα φάει μια κουταλιά γλυκό του κουταλιού που είχαμε κ θα ηρεμούσα.
προς το παρών είμαι στο 1/3 των φορών δηλαδή 1-2 μέρες την εβδομάδα καταφέρνω να κάνω κάτι. άμα κάνω κ λίγη γυμναστική έρχομαι στα ίδια όπως λες κ εσύ.
δν είμαι γλυκατζού αλλά ναι με πιάνει λύσσα καμιά φορά ,αμέσως μόλις φάω, νομίζω οτι αυτήν την φορά έφταιγε που δν έφαγα την σαλάτα μου και στο μεσημεριανό κ στο βραδινό. μάλλον μόνο το βρασμένο λάχανο δν φτάνει.
πρωινό ένα τόστ με γαλοπούλα κασέρι κ λίγο γάλα, 1 πορτοκάλι
δεκατιανό παστέλι, 2 φρυγανιές με μαρμελάδα
μεσημεριανό: λαχανιά με μοσχάρι κ σαλάτα παντζάρι
μετά πάλι δν χόρτασα κ έφαγα 1μπάρα σοκολάτας χωρίς ζάχαρη
κ μετά πάλι δν χόρτασα κ σκεφτόμουν τι είναι καλύτερο να φάω κ έφαγα ένα γιγάντιο μήλο. αυτά για την ώρα
snak 2 φρυγανιές με μαρμελάδα κ λίγο γάλα
σνακ 2 1 αυγό κ λίγους ξηρούς καρπους κ μισό μήλο
βραδυνό, κοτόσουπα ,ψαρόσουπα κ μπρόκολο σαλάτα
-
Καλημέρα τσούπρες!!
Μανταμ μου μη σκας γίνονται κ αυτά. Σου γίνεται "μάθημα" λοιπόν από εδώ και πέρα να έχεις τη σαλάτα σου, ασχέτως αν έχεις λαχανικό για μεσημεριανό προκειμένου να νιώθεις πιο πλήρης. Και εμένα η διαιτολόγος στις αρχές μου είχε πει ότι δεν είναι απαραίτητη η σαλάτα αν έχω π.χ. σπανακόρυζο ή φασολάκια για μεσημεριανό για την τριάδα αλλά καλύτερα να φάω σαλάτα παρά να μεγαλώσω κατά πολύ τη μερίδα του φαγητού.
Μπεσμπαμπ μου τη λύση την βρήκες ήδη!! Είσαι στον πιο σωστό δρόμο!! :smilegrin:
Ετοιμάζομαι για τζιμ!! Φιλιάααα
-
Καλησπέραααα!!
Θα συνεχίσω να μιλάω μόνη δε χαμπαριάζω :P
Σήμερις:
10:45 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ ταχίνι+1 κ.σ μέλι+1 κουπα γάλα
τζιμ ασκήσεις χέρια+κοιλιακούς+ραχιαίους
15:15 2 πορτοκάλια χυμό
15:45 220 γρ φακές-1 κ.σ. λάδι+4 κ.σ. καστανό ρύζι+110 γρ σαρδέλα στο φούρνο+σαλάτα χόρτα-1κ.σ. λάδι
18:00 1 γιαούρτι 2%+ 1 μπάρα σπιτική (βρώμη-μέλι-σταφίδες-αμύγδαλα-φουντούκια)
21:00 ομελέτα-2 αβγά+2 κ.σ βρώμη+μισή ντομάτα+1 πιπεριά+μανιτάρια+65 γρ κασέρι 5% λιπαρά+λάδι
1 σειρά σοκολάτα 97% κακάο
Παράφαγα σήμερα!!
-
Το καλό που σου θέλω να μη σιωπήσεις...
Είσαι η ελπίδα μου...
(edit πω πω πόσο ντράμα κουιν γίνομαι)
(edit 2 λέγε λέγε τα εμπεδώνω, οπότε να ξέρεις κάνεις διπλό καλό, ένα για σένα κι ένα για την συμπασχουσα)
-
Ωωωωω κοκκινίζω!! Εφόσον φέρω λοιπόν τέτοια ευθύνη θα σταθώ αντάξια της και θα συνεχίσω!! :smilegrin:
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως λένε!!
Μαρουλί μου μη στεναχωριέσαι, και αν δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο ή μεθαύριο ή κάποια στιγμή που θα σαι έτοιμη. Πάρε τον αντρούλη σου και βγείτε μια βολτούλα έστω και για λίγο περπάτημα να ξεσκάσεις. Δεν είναι αργά, προλαβαίνεις και θα αισθανθείς καλύτερα!!
-
Ναι κι εγώ αυτό σκέφτομαι, πως κάποια μέρα θα είμαι πραγματικά έτοιμη...
Τουλάχιστον προσπαθώ να αποφεύγω τις ακρότητες...
Σήμερα ξέσκασα αρκούντως κι από το πολύ το ξέσκασμα τα μυαλά μου πήραν αέρα μάλλον...
Ελπίζω σε έναν ύπνο γλυκό
-
Φυσικά και θα έρθει η στιγμή που θα είσαι πραγματικά έτοιμη. Σε κάθε άνθρωπο η συνειδητοποίηση έρχεται με διαφορετικούς τρόπους, σε διαφορετικές στιγμές και για διαφορετικούς λόγους!! Το παραμικρό, το ασήμαντο μπορεί να γίνει η αφορμή για μια νέα προσπάθεια!!
Καλή σου ξεκούραση :bouncy:
-
Αλόχα! Είμαι κι εγώ εδώ φίλες μη με ξεχνάτε! Αλλά έχουμε και δουλειές συντρόφισσες!
Μια χαρά έφαγες Πινκ σιγά τα πολλά! Το λοιπόν:
Πρωί: τοστ στη δουλειά
Δεκατιανό: αμύγδαλα μπανάνα
Μεσημέρι: τοστ στη δουλειά και 1 πορτοκάλι
Απόγευμα: νάδα προέκυψε έκτακτη δουλειά κι αντίο ζωή!
Βράδυ: κοτόπουλο και κριθαράκι 140 γρ λαχανοσαλάτα
3 κομματάκια τσοκολέιτ φτου μου το ξέρω αλλά την ήθελα κολασμένα! Ευτυχώς ήταν 82 τοις εκατό black!
Και τώρα που είπα μπλακ που είναι η μπλακ οέο;
Μαρούλι τι έχει παίξει σήμερα μια στενοχώρια διαισθάνομαι!
-
Δεν ξέρω..
Είχα καιρό να κάνω μαύρες σκέψεις και σήμερα του δωσα και κατάλαβε...
Κι επίσης επειδή είπαμε ότι έχω κακό παρελθόν κι έχω καθιερωθεί στη μνήμη των ανθρώπων γύρω μου ως πάντα διαθέσιμη για φαγητό, βρίσκοντας μια καλή μου φίλη σήμερα και περνώντας ώρες μαζί της κατέληξα να βρίσκομαι αντιμέτωπη( και δεν αντιστάθηκα)
>σε ένα κουτί σοκολατακια με λικερ
>μπαρες λευκής σοκολάτας
>μπαρες σοκολάτες γάλακτος 38%
>σοκολατένια πουτίγκα
>σοκολάτα γάλακτος με φουντούκι
Γυρνώντας στο σπίτι συνεδητοποίησα ότι ότι αρνηθηκα από τα παραπάνω (και δεν είπα όχι σε πολλά) τα βρήκα στην τσάντα μου.
Δεν το έκανε με κακή πρόθεση το ξέρω...
Μαζί της έχω κάνει γουρουνιές μεγάλου μεγέθους
Μπορεί να θεώρησε ότι ντράπηκα να φάω... Το ζήτημα είναι ότι με έκανε να φάω, ενώ κατα βάθος δεν ήθελα..
-
Μαρουλάκι μου κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να φας αν δεν το θέλεις! Μπορεί να ζήλεψες, να μην είχες φάει επαρκώς πριν υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παρασυρθείς! Δεν σε υποχρέωσε η φίλη σου είμαι βέβαιη! Εκτός αν είναι τζιχαντρίστρια και σε απειλούσε με μπάρες σοκολάτας:P
Ήταν μια περίεργη μέρα σε ψυχολογικό επίπεδο προφανώς για σένα γι αυτό κάμφθηκαν κι οι αντιστάσεις σου αλλά οκ αύριο είναι μια καινούρια μέρα και μπορείς να είσαι πιο δυνατή!
-
Μπεσμπαμπ είσαι στις καρδιές μας ποτέ δε σε ξεχνάμε! Ωραία η διατροφή σου και σήμερα! (για το τοστ δεν επαναλαμβάνομαι :P ) και η σοκολατίτσα μια χαρά, εγώ τρώω καθημερινά!(βέβαια και γλυκό δε το λες χαχαχαχα)
Μαρουλένια μου θα συμφωνήσω με την μπεσμπαμπ. Δεν πειράζει καμιά φορά επηρεαζόμαστε περισσότερο από τα ψυχολογικά μας. Πάντως και μενα με έχουν συνδέσει σαν σιγουράκι της παρέας για φαγητό!!