αφασια ειμαι στο κοσμο μου κ για να κουνιθω θα πρεπει καπιος να με τραβολογαει θα επερνα κ κανενα υπνο ισως
Printable View
αφασια ειμαι στο κοσμο μου κ για να κουνιθω θα πρεπει καπιος να με τραβολογαει θα επερνα κ κανενα υπνο ισως
νιώθω υπέροχα μετά από τόσα ψώνια! είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι.
επίσης δε νιώθω χαρά από τα ψώνια μόνο,αλλά από τον υπέροχο κόσμο! :) :) :)
Χαίρομαι που σήμερα δεν χρειάζεται να βγω καθόλου έξω...
Σκατά.
Μακάρι να έσβηναν όλα αυτά που δε θέλουμε να θυμόμαστε.
Μακάρι να μην κάναμε ποτε λάθος επιλογές.
Αλλά δε θα γίνει ποτέ.
εγω οταν το καλοσκεφτομαι δε θα ηθελα να σβηστει τιποτα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να υπαρχουν καλα στη ζωη μου αν υπαρχουν καλα θα εχω περιθοριο κ για ασχημα
Δεν είμαι καλά ρε.
Τι αχαριστία που έχει ο κόσμος;; Άλλοι υποφέρουν πραγματικά κι άλλοι πονάνε για τα παλιά! Τι αδικία.
Πόσο εύκολα μπορούμε να πέσουμε ... πόσο δύσκολο να είμαστε καλά...
αχαριστια δε λες τιποτα τον ακρων αοτον της αχαριστιας να λες αν κ εμενα δε με πειραξε τοσο αυτο με πειραξε οταν πηρα στα σοβαρα ατομα που δεν το αξιζανQuote:
Τι αχαριστία που έχει ο κόσμος;;
Περίεργα.........
Αν σκεφτείς ότι τα παιδιά είναι αθώα γιατί κάνουν ό,τι κάνουν χωρίς αντάλλαγμα,χωρίς να περιμένουν τίποτε και από κανέναν...
έρχονται μαζί σου,σε ακούν,σε ακολουθούν,γιατί θέλουν.....ΟΧΙ γιατί μετά περιμένουν να τους ακούσεις κι εσύ,να τους ακολουθήσεις και να είσαι μαζί τους.
Αν ήμασταν λίγο παραπάνω 'παιδιά' θα ήταν η ζωή καλύτερη............
βαρετες βραδιες εκτος Αθηνων και ζηλεια γιατι τελευταια βλεπω συνεχεια ενα συγκεκριμενο pattern ανθρωπων μπροστα μου και το σιχαθηκε η ψυχη μου.
τρομερά πιεσμένος κ σφιγμένος..
νιώθω ένταση σε όλο μου το σώμα και μια ανάγκη για να βγω και να απελευθερωθώ απ αυτό το συναίσθημα!
Οπότε ετοιμάζομαι να πάω για ρακόμελα στο Γκάζι με φίλους να ξεδώσω λίγο!!!!!