αυτοκτονια παντα
εσυ τι λες οτι ειναι καλυτερο
κρεμασμα η πτωση απο 5οροφη πολυκατοικια;;
Printable View
Με οπλο μονο...
Σκεψου να μην σπασει ο αυχενας στο κρεμασμα και να λιγοψυχας κρεμασμενος για κανα 2λεπτο-3λεπτο...
Η σκεψου να σπασεις ολο σου το κορμι απο τη πτωση και να μεινεις φυτο.....
Ασε φιλε πανε στη σιγουρη λυση...!
............................
Αυτο που εκανες ειναι γελοιο .
Αν θες στειλε πμ να το λυσουμε.
σκεφτομαι οτι εκει εξω μετραει ποσο κλισε και φυσιολογικος εισαι, ενω εδω μεσα και γενικα στο γραπτο λογο το ακριβως αντιθετο.
Aυτος στον οποιο αναφερομουν το πηρε το μηνυμα του.
Δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο.
75 και σημερα
Σκέφτομαι τι είναι χειρότερο για τον άνθρωπο να φοβάται ή να βαριέται; Ιδού η απορία.
Πιστεύω, ότι το να φοβάσαι είναι το χειρότερο! Εξάλλου από κει ξεκινάνε όλα μας σχεδόν τα βάσανα. Το "βαριέσαι" αντιμετωπίζεται, γιατί μπορεί νάναι προσωρινό.
Και το πιο τραγικό είναι να φοβάσαι και να βαριέσαι μαζί! :P
Μαρκέλα μάλλον έχεις δίκαιο... πάρα πολύ άνθρωποι χάνουν μεγάλο κομμάτι της ζωής τους επειδή φοβούνται να την ζήσουν ...!!!! αν δε συνυπάρχουν και τα δύο η κατάσταση είναι οικτρά ζόρικη !!!!!!
Για το βαριεμαι δεν μετανιώνεις τόσο όσο για το φοβάμαι. Θα σε τρωνε λιγότερο οι τυψεις επειδη βαρέθηκες παρα επειδη φοβήθηκες. Και τα δυο σημαινουν αδρανεια/αποχή/αναβολή και συναφή. Η διαφορα ειναι πως στη μια περίπτωση κανεις αυτο που σ αρεσει, που σε εκφραζει στο δεδομένο χρονο (ασχετως αν αυτο ειναι σωστο) ενώ στην αλλη καταπιέζεις τον εαυτο σου να μην κανει αυτο που θα θελε.
Γιαννη η ζωη ειναι γεματη προκλησεις και τις περισσοτερες φορες σε βαζει σε ενα λουκι που ειτε θα πρεπει να ρισκαρεις ειτε να κανεις πισω... Το θεμα ειναι το πως αισθανεσαι με το εαυτο σου και να δεχτεις τις προκλησεις της...
Ασχετο με το θεμα αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω... Εαν δε κανω λαθος βρισκεσαι στην Κυπρο σωστα? Εαν ισχυει αυτο , για πες μου ρε φιλε τι επικραττει εκει?
Προς το παρόν οι καφετέρειες ειναι γεμάτες και ο πολλής κόσμος έχει δέσει τα μέτρα σε ψιλό γαζί επειδή δεν έχει ακόμα νιωσει εντονο πόνο. Ο κόσμος ακόμα παρακολουθεί τα τεκταινόμενα ως διαλογιζόμενος θεατής. Ολοι παριστανουν τους οικονομολογους. Φαινεται η μακροχρόνια καλοπέραση προκαλεί μια ιδιαζουσα μορφή αποκτήνωσης, το ατομο γινεται σκληρόπετσο ότι κι αν πάθει, μέχρι που το μαχαίρι να αγγίξει το κόκκαλο. Ο φουρνος θα φέρει την πυρά.
Aυτό ήταν...από εδώ και πέρα τελείως μόνη.Ο Θεός ας με βοηθησει να τα καταφέρω και να βρω τον δρόμο μου..
αν και δεν ασχολούμαι πια με τπτ το πνευματικό γιατί δε θέλω να κουράσω το μυαλό μου απλά έτσι ξαφνικά σκέφτηκα τώρα ότι με νευριάζει πάρα πολύ όταν χρησιμοποιούμε τους όρους πολιτικός,κοινωνικός,πολιτ ισμικός όλους μαζί..αλλά και γενικά όταν χρησιμοποιούμε αυτές τις αφηρημένες έννοιες..
πχ.λέει ας πούμε κάποιος..και αυτό επηρέασε την ζωή μας σε όλους τους τομείς στον πολιτικό,τον κοινωνικό,τον πολιτισμικό,το θρησκευτικό,τον περιβαντολλογικό μπούρου μπούρου..
συγνώμη απλά ήθελα να πω κι εγώ τη βλακεία μου..
τό'χει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα με αυτές τις λέξεις?
Σκεφτομαι, σκεφτομαι, σκεφτομαι και ολο στη σκεψη μενω...
74 και σημερα
Άντε να κάψεις το χθεσινό πιτόγυρο...:p
Σκεφτομαι πως η διαιτα μου αρχησε να φερνει ξανα αποτελεσματα
73 και σημερα
Η πιο γλυκια σχεση ειναι αυτη που την τρωει ο εγωισμος...
σε κυνηγησε απο γινατι....
σε αγαπησε κατα λαθος..
σε ξεχασε επιτηδες..
ειστε φιλοι απο ελπιδα..
και αγαπιοσαστε πισω απο τις μασκες..
Καλη συνεχεια σε ηθοποιους,κομπαρσους,και πρωταγωνιστες!!!!!
http://www.suicide-help.gr/
Επίσης: Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία 1018.
http://www.suicide-help.gr/
Επίσης Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία 1018
Γιατί δεν μου αρέσουν οι αντίστροφες μετρήσεις
Μια αντιστροφη μετρηση μπορει να μην είναι κατι κακο.
Μπορει να συμβολιζει ότι κλεινει απλα ενας κυκλος .Ενας νεος κυκλος ανοιγει ή εσυ επιλεγεις να μην ανοιξεις έναν νέο κυκλο ?
Ποιος μπορει να σου εγγυηθει ότι ο νεος σου κυκλος , θα είναι καλυτερος από τον προηγουμενο ?
Ποιος θα σε κρινει όταν στο νέο κυκλο που ανοιξες ,εσυ επελεξες το ποιους θα βαλεις μεσα ?
Μην φοβασαι τις αντιστροφες μετρησεις … να φοβασαι την στασιμοτητα .