Σημερα -100 γρ.
68.9 kg
Παλι καλα γιατι χθες ηπια παλι 1 λιτρο νερο πριν κοιμηθω.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με πιανει τοση διψα τα βραδια!
Printable View
Σημερα -100 γρ.
68.9 kg
Παλι καλα γιατι χθες ηπια παλι 1 λιτρο νερο πριν κοιμηθω.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με πιανει τοση διψα τα βραδια!
Και μετα ζυγιζομαστε και τρωμε το ακυρο..
Καλα εγω διαιτα αυτες τις μερες δεν κανω,ας μην με κοροιδευω.
Απο αυριο ξεκιναει η σχολη,τουλαχιστον ολο το απογευμα ειναι απασχολημενο οποτε δεν θα τρωω βλακειες!
και εγω το νερο το εχω ξεσκισει,οσο πινω τοσοοοο διψαω...Quote:
Originally posted by penelope1985
Και εγω διψαω τωρα τελευταια... πιστευω οτι φταιει το αλκοολ..
το αλκοολ αφυδατωνει παρα πολυ παντως...και κανει κατακρατηση...
το πρωι με ελεγε 51,100, τωρα που εφαγα τα παντα ολα και εχω πιει και παρα πολυ νερο, ζητημα να εχω παει για πιπι 2 φορες τουαλετα...
φυσικα τουαλετα ουτε για τον αλλο λογο....
...και λεει κοντα 53...ελεος πια!!!
βρε absolute γιατί ζυγίζεσαι μετά απο φαγητό και πολύ νερο???
αφού ξερεις οτι θα σε δειξει παραπάνω!! και θα χαλάσει και η ψυχολογία σου μετά!
δε λεω και μενα με τρωει να ζυγιστώ τετοιες ώρες αλλά δε το κανω γιατι μετα θα πεσω πολυ
Eμενα παλι ρε κοριτσια,δε με ριχνει γιατι ξερω πως ειναι πλασματικο το νουμερο..
Για παραδειγμα εχω πιει αρκετο νερο και εφαγα και εξω και με δειχνει μονο μισο κιλο πανω απ'οτι το πρωι!
Καμια φορα ζυγιζομαι και πριν κοιμηθω,για να δω τη διαφορα το πρωι σε σχεση με το βραδυ
<--- ανισσοροπη :P
χαχα.. μαζόχες:lol::P εγω μόνο πρωί νηστική , ή βράδυ αργά και αν έχω να φαω ώρες ΄.
CICILIANA απο περιεργεια βασικα, και για να δω αν με παιρνει να φαω κατι αλλο(αυτο σε αλλες περιπτωσεις, σημερα ΗΞΕΡΑ οτι δεν θα ερτωγα κατι αλλο)...και για να δω τι εχω να περιμενω την επομενη μερα....
δεν με ριχνει παντα,σημερα πχ με εριξε για λιγο,μετα καταλαβα οτι ειναι λογικο και επομενο και οτι δεν ειναι πραγματικο βαρος...οποτε τωρα ειμαι ξανα ησυχη..
Κι εγω πρωι μολις ξυπνησω, πιπι μου και ζυγισμα! :lol:
ε ναι και εγω κλασσικα!!!:starhit::starhit:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Κι εγω πρωι μολις ξυπνησω, πιπι μου και ζυγισμα! :lol:
Tωρα το χειμωνα ειναι τα δυσκολα που δεν μπορω να βγαλω τις ζεστες μου πυτζαμουλες!!!:no:
ναι ρε γμτ!!!και ειδικα στο "επισημο ζυγισμα" που κανω και λιπομετρηση ανατριχιαζω οταν ανεβαινω πανω στις μεταλικες πλακες χωρις καλτσες...μπρρρρρρρρρρ:wink1::w ink1::wink1:
Ξερεις μηπως ποτε ειναι η πιο καταλληλη μερα για λιπομετρηση; Εννοω σε ποια φαση του κυκλου..Θα παω σε καμια εβδομαδα στη διαιτολογο μου!
δεν ξερω...εγω κανω στη ζυγαρια μου καθε Κυριακη πλεον(ειχα ξεκινησει κυριακη 28/11,οποτε το καθιερωσα τοτε μαζι με το "επισημο" ζυγισμα,παντα πρωι μετα το πιπι(γιατι αν περιμενω το αλλο σωθηκα)...
αλλα το σωμα κανει πολλες κατακρατησεις και κατα την περιοδο της ωορηξιας οποτε, λογικα πηγαινε 5-6 μερες αφου σου τελειωσει η περιοδος,δηλ καμια βδομαδα πριν τα μεσα του κυκλου.
με καθε επιφυλλαξη ολα αυτα,σε εμενα το εχω παρατηρησει παντως οτι ισχυει.
Και εγω κατι παρομοιο εχω ακουσει,λιγο πριν τα μεσα του κυκλου..
Ευχαριστω!!:bigsmile:
τιποτα κουκλα!:starhit::starhit:
ρωτα και τη διαιτολογο οταν πας για να ξερεις για την επομενη φορα και πες μας για να εχουμε και μια πιο επιστημονικη αποψη!:bigsmile: