οχι δεν εχει το παλικαρι
Printable View
Σκεφτομαι εναν στιχο ενος τραγουδιου που λεει
Πολυ νοημα σε τρεις σειρες.......Quote:
Καθε πικριλα σου αφηνει και μια γλυκεια ξινιλα,μα περναει μετα παλιωνει κι ειν'ωραια.
Κι οταν θα παθεις,και θα τη ξαναπαθεις,
Τοτε σεβεσαι τα λαθη σου γιατι απ'αυτα θα μαθεις
tou mhtsixwsta einai kalytero...
καλο μηνα σε ολες και ολους!!!!
Οτι σημερα εχει πολυ ωραια μερα και εχω πολυυυ ορεξη!!
Καλημερα και καλο μηνα σε ΟΛΟΥΣ!!
ante k tou xronoy
Παρτε με τηλεφωνο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... ....... Χτυπα ρε .....
Τελικά εμείς οι Έλληνες πόσο τεμπέληδες είμαστε? Δεν μπορούμε να δουλέψουμε γιατί έχει ήλιο και θα προτιμούσαμε την παραλία και το φραπεδάκι ή το φρέντο μας, την άλλη βρέχει και θα προτιμούσαμε να είμασταν σπιτάκι μας ή βόλτα στο βουνό ή θάλλασα, κάνει κωλόκρυο και θα προτιμούσαμε να είμασταν κάτω από το πάπλωμά μας... ΕΛΕΟΣ! Δεν μας πιάνω πουθενά! Καμία όρεξη για δουλειά! Συγνώμη αλλά άκουσα μια ατάκα που με έκανε να γελάσω για άλλη μια φορά από συνάδερφο...
Καλα συνεχισε ετσι εσυ και για ποτε θα ρθουνε τα παιδια της διωξης να σε μαζεψουν ουτε που θα το καταλαβεις, διοτι φιλαρακο δεν μπορεις εσυ να κρατας ενα ολοκληρο φορουμ σε αγωνια αμα θα αυτοκτονησει ο δυσμοιρος ο Θωμακος η θα αλλαξει μυαλα, και να γινει κ τπτ στραβο κ να εχουμε τυψεις οτι δεν σε σωσαμε.. γι αυτο κοφτο γιατι ξερω κι εγω να προκαλω.. αιντε..
+10000 Πες τα ρε συ Χριστινα!! Μαζι σου!! Ετσι ακριβως ειναι!! Πιανουν τα κρυα, δεν μπορει ο καημενος ο ελληναρας να δουλεψει γιατι απο την παγωνια μπορει να παθει κρυοπαγηματα ο κωλος του, πιανουν οι ζεστες παλι δεν μπορει ο ελληνακος να δουλεψει διοτι μπορει ο ανυπαρκτος εγκεφαλος του να παθει υπερθερμανση απο τον καυσωνα!! Ε λοιπον στα τρενα!! Τι ατακα ειπε ο συναδελφος σου πες να γελασω κι εγω!! :)
Λακρυ σημερα δεν πιανεται ειναι πρωταπριλια :D
χαχαχα! λες ε? παντως μας τα χει κανει τσουρεκια ο τυπος!
Αντε παιδες καλο μηνα! Χρονια πολλα κ στους πολιτικους μας ειναι η μερα τους αλλωστε!
Εξω εχει πολυ καλο καιρο, βγειτε κανα περπατημα!
Κανα ψεματακι ειπατε σημερα?
Εγινε τπτ κανα αστειο στη δουλεια σας/ εξω κτλ? :)
Γιατι ρε συ εγινες σκατα στην πορεια?? Αντε παρε το Θωμα και πατε για φουντο χαχαχα :p
Εμας στο σχολειο βαλανε βουτυρο στο πομολο της πορτας :/
και που 'σαι λακρυ
71 και σημερα
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Θωμα αν σε παρηγορει κι εγω ασχημος ειμαι....
Πες μου κι εμενα αμα αυτοκτονησεις και γινεις ομορφος να το κανω κι εγω...
Εγω αν το παρω αποφαση δεν θα χρονομετραω...
Θα το κανω μπαμ κι εξω να τελειωνει η υποθεση...Οχι τωρα ομως μια και πηρα μια πανακριβη ζακετα που τοσο πολυ ηθελα και θελω να τη χαρω... χαχαχαχαχαχα
Σε ρωταω τι εχει το υπερλαμπρο mnimonio λακρυ..Μην με πληγωνεις γιατι θα παω να βρω τον Θωμα να τον αυτοκτονησω και ας εχει 71 μερες ακομα!! :P
O Μιστερ Θωμας εχει αναγκη για προσοχη,αυτο και μονο αυτο..Απλα το κανει με λαθος τροπο και δυστυχως γι'αυτον καποια στιγμη πολυ φοβαμαι πως καποιο μελος θα του στειλει την διωξη στο σπιτακι του και θα κλαιει γιατι θα αναστατωσει πολλους δικους του!Αυτα!
Εγω παλι πιστευω πως ειναι και γαμω τα παιδια αφασια κι ετσι...
Ακου "Εσυ μαλακα τη πεταγεσαι"
χαχαχαχαχαχαχαχαχα ελιωσαααα