ΟΚ!
Να δω ποσο θα ειναι το ποσοστο μου..Δεν θυμαμαι το προηγουμενο κιολας γιατι ηταν το Σεπτεμβρη η πρωτη και τελευταια ως τωρα,που ειχα κανει!
Εσυ ποσο εχεις;
Printable View
ΟΚ!
Να δω ποσο θα ειναι το ποσοστο μου..Δεν θυμαμαι το προηγουμενο κιολας γιατι ηταν το Σεπτεμβρη η πρωτη και τελευταια ως τωρα,που ειχα κανει!
Εσυ ποσο εχεις;
σημερινο στα 51,100 μου εβγαλε 25,8%....
δεν το λες και λιγο...
αλλα στα 57,2 ειχα 29,4%........:crazy::crazy::crazy::crazy:
Στα -6,1 κιλα να εισαι -3,6% δεν ειναι κ λιγο νομιζω!!:thumbup::thumbup:
ω ναι...γι αυτο και φαινεται η διαφορα με το ματι, πιστευω οτι εχουν χαθει σωστα τα κιλα!!:D:D
αλλα και παλι γενικα το % ειναι υψηλο γιατι κανω και καθιστικη δουλεια και καθιστικη ζωη...χρονια τωρα...
και δεν ειμαι και 20 χρονων...συσσωρευται το λιπος το γ@μημενο...
κορίτσια μήπως ξέρετε πού μπορώ να πάρω μια κάπως καλή ηλεκτρονική ζυγαριά αλλά και οικονομική?Δεν καίγομαι απαραίτητα να κάνει λιπομέτρηση..
Πολυ καλη μου φαινεται αυτη που εχω εδω κ 1 μηνα
http://www.getitnow.gr/prod/eidi-spi.../prod470607pp/
Γυρω στα 30 την πηρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!
ριξε μια ματια στο ιντερνετ σε καταστηματα τυπου κωτσοβολος...
εγω απο εκει την ειχα παρει αλλα πριν αιωνες...και ηταν και πανακριβη για την τοτε εποχη...
αλλα εχει κανει αποσβεση με τοσα πανω κατω:lol:
:lol::lol:
Α ξεχασα να πω! Απο electronet την πηρα!
α ωραία θα το κοιτάξω γιατί εκεί γύρω στο 30άρι διαθέτω!τα οποία βέβαια όλο μαζεύω στην άκρη και όλο κάνουν φτερά..!Σας ευχαριστώ!
παντως ροζ εχε υποψην οτι καλυτερα να επενδυσεις σε μια και να την εχεις χρονια παρα να αγοραζεις καθε χρονο ζυγαρια...
βεβαια ειναι και τι θα σου βγει παντα...
Ax.... πολύ σπάνια έκανα εμετό και να με καταλαβαίνει. Κάποτε έλεγα ότι έσκασα και πονάει το στομάχι μου. Περισσότερο του έλεγα ότι δεν αισθάνομαι καλά με το σώμα μου.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Τάτο μου, εμένα ευτυχώς (ή δυστυχώς) οι μόνες ώρες απουσίας του από το σπίτι είναι όταν δουλεύει ή όταν πηγαίνει με τον μικρό βόλτες στους φίλους του για καφές. Ευτυχώς ποτέ δεν μου χτύπησε το θέμα βουλιμία/εμετοί, ίσως επιδή έτσι με είχε γνωρίσει και το είχε συνηθήσει πως κάθε γεύμα συνοδευόταν και από εμετό (ίσως και 2 φορές σε κάθε γεύμα). Αλλά το ότι είμαι χοντρή (αν και έτσι με γνώρισε) και το ότι δήθεν τρώω πολύ (και άμμα σου πω πόσο τρώω τις πιο πολλές φορές θα πεις ότι θα έπρεπε να είμαι ανορεξικια και όχι παχύσαρκη) το λέει συχνά και με ενοχλεί πολύ. όπως και όταν είχα γιγαντομαστία και του έδειχνα διάφορα στήθοι και του έλεγα έτσι θέλω το δικό μου, έλεγε ούτε στα όνειρά σου, κιόμως το "όνειρο" έγεινε πραγματικότητα μετά την σμύκρινση και ανόρθωση, έτσι τώρα λέει και για το μανίκι που θα κάνω, ότι ούτε στα όνειρά μου δεν πρόκειτε εγώ να αδυνατίσω. Λέω οκ, ότι πεις!!!!!Quote:
Originally posted by tato
Εμένα polinaki ο άντρας μου δικαιολόγησε τις άπειρες ώρες αποχής από το σπίτι για την προπόνησή του (ερασιτεχνικά βέβαια) όταν είχα νεογέννητο, την επιμονή του να μην μου λέει πότε θα επιστρέψει κλπ .... γιατί είμαι βουλιμική .... μου είπε: με έχεις ρωτήσει εμένα που ζω με ένα βουλιμικό άτομο;
τον ρώτησα αν θα έτρεχε λιγότερο εαν εγώ δεν είχα πρόβλημα και μου απάντησε πως θα έτρεχε το ίδιο .... απλά δεν είχα αντέξει και του είχα επιτεθεί ανοιχτά μπροστά στους δικούς του για τις απουσίες του .... και φυσικά μου το ανταπέδωσε χτυπώντας με στο ευαίσθητο σημείο μου!!! Από τότε δεν του ξαναμίλησα για βουλιμικά επεισόδια και για δίαιτες ..... δεν του λέω αν αισθάνομαι χάλια .... καλύτερα ... από μακριά και .... καθόλου αγαπημένοι
Κορίτσια δεν αισθάνομαι καθόλου καλά!!! Από το πρωί έχω φοβερή ένταση .... νιώθω έτοιμη να ξεσπάσω σε βουλιμικό επεισόδιο. Σκέφτομαι να μην κάνω δίαιτα, να φάω παραπάνω στις θερμίδες διατήρησης αλλά αυτό που πραγματικά θέλω λυσσαλέα είναι ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΛΥΚΑ. Ποσότητες απο γλυκά..... Θέε μου 5-6 βραδυνές ώρες πώς θα περάσουν .... Δεν θέλω να ξαναπάθω υπερφαγία! Θέλω να ξαναφτάσω τα κιλά που είχα .... μου φαίνεται τόσο γολγοθάς!!! Δεν είναι ότι πεινάω και με ενοχλεί ή δίαιτα είναι ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ..... γιατί είναι τόσο κόμπος η ψύχή μου;;;;
κάνε μια σαλατάρα χωρίς λάδι με τα λαχανικά που σου αρέσουν και κάτσε να τη φας με την ησυχία σου...Σε μένα πάντα πιάνει γιατί μπορεί να μασώ και 45' και παράλληλα χορταίνω..ασε που μετα νιώθεις απαίσια στη σκέψη να φάς 'σκουπίδια' μετά από όλη αυτή την πρασινάδα:P
σήμερα αφου ξεράθηκα στον ύπνο, ζυγίστηκα πριν απο λίγο κ με εδειξε το ίδιο.ευτυχως γιατι το παρακανα πολύ αυτες τις μέρες.απο αυριο ξεκινάω πολύ δυναμικά παντως.εχω ξαφνικά πολύ ορεξη για διαιτα.βαρεθηκα να το αναβαλω κ να με δεχομαι ετσι οπως ειμαι τωρα.θελω κατι καλύτερο.
σημερα δεν εχω φαει ακόμα αλλα θα παω σε γεννεθλια κ λογικα κατι θα τσιμπήσω.θα προσπαθήσω να μη πιω τπτ κ να φαω ελάχιστα.
Kαι εγω το ιδιο γρανιτα. Εχω βασικα ορεξη να καθαρισει το σωμα μου και να μην νιωθω ασχημα...
βασικα δε νοιωθω φουσκωμένη σήμερα ευτυχώς!βεβαια μετα το παρτυ θα λέω άλλα!χαχαχα