σημερινό ζύγισμα έδειξε 1,3 κατω , δηλαδη 99,7 :smilegrin: αλλάζω τικεράκι :p σα να μου φαινεται οτι ξεκολλησα λίγο :smirk:
Printable View
σημερινό ζύγισμα έδειξε 1,3 κατω , δηλαδη 99,7 :smilegrin: αλλάζω τικεράκι :p σα να μου φαινεται οτι ξεκολλησα λίγο :smirk:
Μπραβο! Να ζυγιζεσαι καθε βδομαδα ιδια ημερα, κανει καλο! Συγχαρητηρια για το 9!!!!!
απ οτι βλέπω sweet October μαζί το είδαμε το 9αρι ! Συγχαρητήρια και σε σενα λοιπόν ! Αυτό κάνω , κάθε Πέμπτη ζυγίζομαι πρωί αφού έχω παέι τουαλέτα και πριν φάω ...
μαζι μαζι! Καλη δυναμη!
Ξεκινώντας απο 65,5 μετά τις γιορτές-πριν απο 11 μέρες αν θυμέμαι καλα (περιπου 62,5 πριν τις γιορτες) η οχι και τοσο στα καλα της ζυγαρια με εδειξε σημερα το πρωι 63. Να την πιστεψω και να χαρώ ή να κρατήσω μια επιφύλαξη;
Να την πιστέψεις, οι κατακρατήσεις φεύγουν γρήγορα ;)
To θεμα ειναι πως 15 μερες πραγματικα εσκασα στο φαγητο και το ποτο και τα μελομακαρονα (εφαγα πανω απο 20+ μελομακαρονα + αλλα γλυκακια). Χλωμο μου φαινεται να επεσα τοσο γρηγορα. Μακαρι βεβαια
κ εγώ μετά το μπούκωμα μέσα σε 1 βδομάδα έφυγαν 2 κιλά , έχει δίκιο η σκαρλετ, οι κατακρατήσεις φέυγουν γρήγορα!!
να την πιστεψεις! Η ζυγαρια παντα λεει την αληθεια, απλα να μην απογοητευτεις αν αυριο ανεβει, το πραγματικο σου βαρος συνηθως ειναι αυτο που σταθεροποιειται για 2-3 μερες. Τα αλλα ειναι αυξομειωσεις των υγρων. Μπορει πχ να γυμναστηκες λιγοτερο, να εφαγες καλυτερα, να κοιμηθηκες καλυτερα, να ενεργηθηκες καλυτερα. Τσουπ παρτην κατω την κατακρατηση χιχιιχιχι :starhit:
114,8!
Είμαι χαρούμενη!
Δεν άντεξα να περιμένω μέχρι αύριο για ζύγισμα!
Συγχαρητήρια κορίτσια, βλέπω πάτε ολες εξαιρετικά, 9αράκια βροχή, πάντα τέτοια!!! Vamos!!!
Ρία μου ξέρω πως δεν είναι ιδιαίτερα παρήγορο αλλά 5 κιλά σε 3-4 μήνες που ίσως να μη πρόσεχες ιδιαίτερα και ειχαν μέσα και γιορτές είναι ΟΚ. Σίγουρα μπορείς να τα διώξεις πιο γρήγορα απ'ότι τα πήρες...
Στα δικά μου, κοντέυω για πρώτη φορά στη ζωή μου τους δύο μήνες χωρίς αυξομείωση στο βάρος μου. Αυτή την εβδομάδα στα πιο χαμηλά μου σχεδόν. Σα κάτι ν'αλλάζει... ας μη το γκαντεμιάσω περισσότερο...
7/7 93.8 κιλά
4/8 88,8 κιλά
8/9 82,7 κιλά
6/10 77,6 κιλά
03/11 76.5 κιλά
01/12 73,1 κιλά
05/01 73,2 κιλά
12/01 73,2 κιλά
19/01 72,6 κιλά
να εισαι καλα Φιλιππα, εμενα μου κανει τσαλιμια η ζυγαρια και δειχνει 100.1, εκανα ομως κι γω τις παρασπονδιες μου (φαγητο απεξω και βραδυ χιχιχ). Σημερα ολο εξω τρωω αλλα δε με πειραζει πια, η ζωη ειναι για να τη ζησουμε. Δε λεω να μη προσεχουμε αλλα ολα με μετρο!.
Εσυ πας σουπερ φανταστικα, εισαι αξιοζηλευτος και μεγαλο κινητρο! Να εισαι καλα και να προσεχεις τον εαυτο σου, οχι για τους αλλους, για παρτυ σου. Δεν ειναι πολυ ομορφο να εισαι ΚΑΙ αδυνατος? (εκτος απο υγιης ομορφος εξυπνος και ολα τα υπολοιπα που ειμαι σιγουρη πως εισαι! :D )
καλημέρα! Χαίρομαι που τα πάτε όλοι σούπερ!!!!:smilegrin:
άντε και στα δικά μας!
06/10/13---> 80κιλα
13/10/13---> 79κιλα
13/01/14--->85κιλα
23/01/14--->83,5 κιλά
Φίλιππε :yes: έχεις δίκιο... σε ευχαριστώ.
Τα δικα μου νέα σήμερα είναι κακα. Η ζυγαριά με έδειξε 101.4 :( Διατροφικα δεν δικαιολογείται να είμαι τόσο πάνω γιατί εκτός από μικρές παρασπονδίες που έκανα τηρουσα το πρόγραμμα ακριβώς :( . Νερό βέβαια αυτόν τον καιρό πίνω ελάχιστο ακόμη και στο γυμναστήριο που παω . Ξεκίνησα και γυμναστήριο αυτή τη βδομάδα που μπορεί να συμβάλλει και αυτό στην αύξηση. Περίοδο περιμένω σε περίπου 2 βδομαδες . Ξέρω ότι πιθανότατα η άνοδος οφείλεται σε κατακράτηση αλλά είμαι πολύ απογοητευμένη . Το τικερακι δεν θέλω να το αλλάξω .
moufasa συμβαίνουν αυτα.. το παν είναι τώρα να μη σε πάρει απο κάτω και αρχίσεις και τρώς παραπάνω!
Σιγουρα συμβάλει σ αυτό το γυμναστήριο!Αλλά εφόσον είσαι οκ στη διατροφή σου απλά συνέχισε κ θα δεις οτι το επόμενο ζύγισμα θα είναι καλύτερο!