Aλλα φυσικα με τις κωλοαπεργιες θα μεινω τρεις συνεχομενες μερες στο κεντρο μεχρι τις 4... ετσι για να μην μπορω να φαω σαν ανθρωπος... να πρεπει να τρωω μαλακιες...
Printable View
Aλλα φυσικα με τις κωλοαπεργιες θα μεινω τρεις συνεχομενες μερες στο κεντρο μεχρι τις 4... ετσι για να μην μπορω να φαω σαν ανθρωπος... να πρεπει να τρωω μαλακιες...
εχει παλι απεργιες αυριο?????δεν γραφει κατι στη σελιδα του oasa...
μετρο - τραινο 12-4
τα υπολοιπα 11 - 4 και ο προαστιακος λειτουργει κανονικα. ΜΑΛΑΚΕΣ
τα εχουν γ@μησει ολα πια...:flaming:
NΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ! ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΠΙΑ...
εν τω μεταξυ πληρωνω και καρτα 35 ευρω και τελικα καταληγω ολο να παιρνω ταξι...
για να μην πω για τη γραμμη Αττικη-μοναστηρακι...
και 2 μετρα την μερα να εφτιαχναν απο το καλοκαιρι τωρα θα ειχε τελειωσει...
και τωρα το "εργο" εχει παρει λεει παραταση ως το καλοκαιρι....
γιατι βρηκαν αρχαια ΛΕΕΙ,ε οντως τοτε ΝΑΙ,ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΣ!!!
ποιες 4 η κυκλοφορια θα αποκατασταθει κατα τις 5, παντως εγω ετοιμασα γευματα να παρω μαζι μου στη δουλεια -ενα τοστ και ενα ταπερ με σαλατα ρυζι και ψητο μπακαλιαρο και αντι να κατσω μεχρι τις 5 που θα σκασει μυτη το πρωτο λεωφορειο λεω να το κοψω με τα ποδια απο εξαρχεια - ηλιουπολη διοτι εχω γινει και εγω τρελη με αυτη τη κατασταση αν ακουσετε στα νεα οτι κατερρευσε νεαρη γυναικα στην λ. βουλιαγμενης θα ειμαι εγω !!!
Εγω ευτυχως θα μπω μετρο που θα αξεκινησει 4 και ενα λεπτο... αλλα και παλι... Ελεος!
εγω μενω παγκρατι οποτε ευκαιρια να παω και να γυρισω με τα ποδια απο το συνταγμα.. εχω διαιτολογο αυριο! μανουλα μου.. θα με ξεχεσει
Kαλα αυτο με τις απεργιες πρεπει πραγματικα να σταματησει.Και οντως με τις μηνιαιες καρτες τι γινεται.Παντως εγω σπανια ακυρωνω εισητήριο στο τραινο.Στο μετρο παντα.Αλλα ειναι μαλακες!Και μου εχει δημιουργησει μεγαλο προβλημα στη δουλεια μου, δεν ξερω τι θα γινει.Αυριο υποτιθεται οτι κανουν σταση εργασιας για να κανουν συνελευση και να αποφασισουν τι θα κανουν με τις απεργιες.:flaming:
ασε κ νομιζουν οτι θα καταφέρουν κάτι.λες κ ο Παπανδρεου ή ο καθε Παπανδρέου παει με το λεωφορειο στη δουλειά του κ χεστηκε.
Kαλημερα και Καλη Εβδομαδα.
Στα ιδια και σημερα. Κολλησα και εγω. Προβλεπεται πολυ σκατα η βδομαδα που ερχεται οποτε δεν θελω να εχω και τη ζυγαρια ως προβλημα...
Κορίτσια να μπαίνεται στο apergia.gr. Υπάρχει ημερολόγιο απεργιών.Quote:
Originally posted by absolute
ριξε μια ματια στο ιντερνετ σε καταστηματα τυπου κωτσοβολος...
εγω απο εκει την ειχα παρει αλλα πριν αιωνες...και ηταν και πανακριβη για την τοτε εποχη...
αλλα εχει κανει αποσβεση με τοσα πανω κατω:lol:
:lol::lol:
Σήμερα είμαι μισό κιλό επάνω 51,5 ..... Έκανα πάλι υπερφαγία χτες βράδυ .... αισθανόμουν άσχημα ψυχολογικά και είχα χαλάσει τη διαθεσή μου γιατί έφαγα παραπάνω 1 μήλο και λίγο ψωμί το μεσημέρι .... Δηλαδή θα ήταν τόσο χάλια εαν έτρωγα 1300 ή 1400 αντί για 1200 και έφτασα τελικά τις 2300 με 2400;;;
Πάλι καλά βέβαια .... κατά βάθος νιώθω ευχαριστημένη που δεν έφτασα τις 3000 ή τις 4000 ή ακόμα χειρότερα γιατί αυτό είναι το στάνταρτ έτσι και ξεπεράσω θερμίδες - ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ. Ελπίζω αύριο να έχω πέσει πάλι στα 51
Κορίτσια - αγόρια συμβαίνει και σε εσάς αυτή η ακραία συμπεριφορά;;;;
αλημερα! εμενα δεν μου συμβαινει πλεον αυτο!αμα ξεφυγω φτανω κανενα διχιλιαρο πλεον.. σπανια παραπανω.. αλλα μου πηρε 1 χρονο και για να μπορεσω..
σημερα - 1.100 69.4 αντε να φτανουμε τα 66 σιγα σιγα!!
sanelaki μπράβο. Καλέ τι ξεφούσκωμα είναι αυτό? Μόνο σε μένα κατακρατούνται όλα πάνω μου ακόμα και το νεράκι του θεού;